2018 lexus safety overlays drcc

LEXUS SAFETY SYSTEM +

DYNAAMINEN VAKIONOPEUDENSÄÄDIN TUTKALLA (DRCC)

Tasaisilla nopeuksilla ajettaessa ajoneuvon on turvallisuuden takaamiseksi reagoitava ympäristöönsä. Dynaaminen vakionopeudensäädin takaa, että etäisyys edellä ajaviin on aina riittävä hidastamalla vauhdin, ennen kuin onnettomuus on edes mahdollinen.
DRCC havaitsee edessä olevat hitaammat ajoneuvot käyttäen etusäleikköön asennettua millimetriaaltotutkaa ja autossa olevaa kameraa. Kun kohde havaitaan, ajoneuvosi hidastaa automaattisesti keskeyttämättä vakionopeudensäädintä. Jos hidastaminen ei riitä estämään törmäystä, DRCC käyttää jarruja automaattisesti ja palauttaa sinut takaisin entiseen nopeuteen, kun ajoneuvo on ohitettu.
DRCC tukee mukavaa matkustamista monissa ajotilanteissa. Suurten nopeuksien dynaaminen vakionopeudensäädin on sovitettu täydellisesti matkanopeusvaatimuksiin, kuten moottoriteillä ajamiseen, ja kaikkien nopeuksien dynaaminen vakionopeudensäädin toimii jopa alle 40 km/h nopeuksissa antaen mielenrauhan ruuhkissa ajettaessa.
DRCC:llä ajamalla vältät stressin, jonka jatkuva edellä ajavaan ajoneuvoon etäisyyden pitäminen aiheuttaa, erityisesti taajamissa tai kun odottamaton liikenne häiritsee matkantekoasi.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT