ahb

LEXUS SAFETY SYSTEM +

AUTOMAATTISET KAUKOVALOT (AHB)

Kauko- ja lähivalojen vaihtaminen on olennainen osa yöllä ajamista, mutta automaattisten kaukovalojen avulla voit ajaa tunnollisesti vaarantamatta näkyvyyttä. AHB reagoi muiden kuljettajien ajovaloihin ja vaihtaa tarvittaessa automaattisesti lähivaloille, ennen kuin se palauttaa jälleen kaukovalot tien ollessa tyhjä.
Sisäänrakennettua kameraa käyttäen AHB reagoi asioihin, joita silmäsi eivät välttämättä heti havaitse. Vaihtamalla optimaalisella hetkellä lähivaloihin, ajoneuvosi välttää toisten kuljettajien häikäisemisen valaisten kuitenkin tietä mahdollisimman pitkään. Tämä takaa sinulle optimaalisen näkyvyyden edessäsi aukeavaan tiehen ja maksimaalisen näkyvyyden jalankulkijoihin ja muihin esteisiin.
Tämä säästää kuljettajaa jatkuvalta valojen vaihtamiselta ja antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia yöllä ajamisesta turvallisesti tietäen, että sinulla on täysi näkyvyys edessä olevalle tielle.
Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.

TÄLLÄ TEKNOLOGIALLA VARUSTETUT MALLIT