2018 lexus safety adaptive high beam system

LEXUS TURVAJÄRJESTELMÄ

MUKAUTUVA KAUKOVALOJÄRJESTELMÄ (AHS)

 • Automaattisten kaukovalojen edistyneempänä versiona mukautuvat kaukovalot tunnistavat tietä ja reagoivat siihen. Näkyvyyden ja muiden tielläliikkujien huomioimisen täydellisesti tasapainottavat mukautuvat kaukovalot tuovat yöllä ajamisen mukavuuden uudelle tasolle.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS-TURVALLISUUS

  MUKAUTUVAT KAUKOVALOT

  Mukautuva kaukovalotekniikka sytyttää ja sammuttaa ajovalojen yksittäisiä LED-valoja jakaen valon erittäin tarkasti. Järjestelmä käyttää auton katolla olevaa kameraa tunnistaakseen edessä olevien ajoneuvojen valot ja valaisten edessä olevan tien tasaisesti häikäisemättä edellä ajavia ja vastaan tulevia ajoneuvoja.

  Tämä antaa kuljettajille mahdollisuuden nauttia selvästi valaistusta yöajosta, joka tarjoaa poikkeuksellisen näkyvyyden ja rauhallisemmat ajo-olosuhteet ilman toistuvaa vaihtamista kauko- ja lähivalojen välillä.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS-TURVALLISUUS

  KAKSITASOINEN MUKAUTUVA KAUKOVALOJÄRJESTELMÄ

  Kaksitasoinen mukautuva kaukovalojärjestelmä on mukautuvan kaukovalojärjestelmän kehitetty versio, joka mahdollistaa entistä paremman ajovalojen hallinnan. Ajovalojen kahteen riviin asetetut 24 yksittäistä LED-valoa sytytetään ja sammutetaan valaistujen ja valaisemattomien alueiden tarkkaa hallintaa varten, mikä mahdollistaa valojen himmentämisen edessä olevan auton ympärillä ja samalla katukyltin valaisemisen ajoneuvon yläpuolella.

Vastuuvapauslauseke: Älä käytä Lexus-turvajärjestelmää missään olosuhteissa normaalin ajamisen sijasta ja lue ohjeet ennen järjestelmän käyttöä. Kuljettaja on aina vastuussa turvallisesta ajamisesta.