2018 lexus safety accessories hero

TEKNOLOGIA

LEXUS-TURVALLISUUS

Lexus Safety System + määrittelee onnettomuuksien ehkäisyn uuden aikakauden sinun, matkustajiesi sekä muissa ajoneuvoissa olevien ihmisten ja jalankulkijoiden suojaamiseksi.

TURVALLISUUS

Tie voi olla arvaamaton taitavillekin kuljettajille. Tutustu aktiiviseen turvallisuuteen ja löydä älykkäät ratkaisut, jotka olemme suunnitelleet onnettomuuksien yleisimpien syiden ehkäisemiseksi ja pitääksemme sinut turvassa kaikissa ajotilanteissa.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System + edustaa viimeisintä merkkipaaluamme autojen turvallisuudessa. Lexus Safety System + on syntynyt vuosikymmenien innovaation ja onnettomuuksien syiden tarkan tutkimisen tuloksena, ja se keskittyy tapaturmien ehkäisemisen kolmeen keskeiseen osa-alueeseen: etutörmäyksiin, tahattomiin kaistanvaihtoihin ja yöajan onnettomuuksiin käyttäen näitä viittä innovatiivista järjestelmää.

    safety system accordion
 • Kaistavahti (LDA/LKA)

  LDA auttaa pysymään ajokaistalla kevyellä värinällä auton alkaessa kaartaa ja antaa hienovaraisia ääni- ja valoilmoituksia palauttaakseen sinut sujuvasti takaisin ajoradalle.

  Lue lisää

 • Kaistavahti (LDA/LTA)

  Entistä tasaisemman ajon varmistamiseksi paitsi moottoriteillä myös ruuhkatilanteissa, kytke tutkaa käyttävä dynaaminen vakionopeudensäädin päälle, jolloin LTA tarjoaa ohjaukselle jatkuvan tuen pitäen ajoneuvon keskellä kaistaa mahdollisimman vähällä ajelehtimisella, jopa loivissa kaarteissa.

  Lue lisää

 • Automaattiset kaukovalot (AHB)

  AHB-järjestelmässä on automaattiset tunnistimet, jotka sammuttavat kaukovalot toisen ajoneuvon lähestyessä. Näin voit ajaa rennosti pimeällä häikäisemättä muita kuljettajia.

  Lue lisää

KULJETTAJAN APU- JA TURVALLISUUSTOIMINNOT

Olitpa pysäköimässä tai valmistautumassa kaistanvaihtoon, taitava kuljettaja on aina virittäytynyt ympäristöönsä. Lexus tukee tätä periaatetta täydentäen aistejasi intuitiivisilla ominaisuuksilla, jotka nostavat ajotapasi uudelle tasolle.

     2019 lexus driver assist accordion
 • Katvevahti

  Ylittää ääreisnäkyvyyden rajat. Katvevahti varoittaa kuljettajaa esteistä, jotka eivät välttämättä näy taustapeileistä, jotta voit olla aina tietoinen autosi ympäristöstä ja suorittaa ohjausliikkeitä täydellisellä luottamuksella.

  Lue lisää

 • Edistyneet pysäköintiavustintoiminnot

  Pysäköi luotettavasti mihin tilaan tahansa. Pysäköintitoimintomme suojelevat ajoneuvoasi parantamalla ajotarkkaavaisuuttasi ilmoittaen sinulle esteistä reaaliajassa ja lisäämällä jarrutusvoimaa tarvittaessa.

  Lue lisää

 • Mukautuvat ja kaksitasoiset mukautuvat kaukovalojärjestelmät (AHS)

  Parannettu automaattinen kaukovalojärjestelmä ja mukautuva kaukovalojärjestelmä käyttävät ajoneuvon katolle sijoitettua kameraa, joka havaitsee edessä olevat ajoneuvot ja optimoi automaattisesti ajovalojen valonjakautumisen. Tämän ansiosta voit valaista edessä olevan tien häikäisemättä edessä ajavia tai vastaan tulevia ajoneuvoja. Kaksitasoinen mukautuva kaukovalojärjestelmä on mukautuvan kaukovalojärjestelmän kehitetty versio, joka mahdollistaa entistä paremman ajovalojen hallinnan.

  Lue lisää

LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Esittelemme uusimman askeleemme kohti maailmaa ilman liikenneonnettomuuksia. Lexus Safety System +A on saatavana yksinomaan Lexus LS -malliin, ja se sisältää uuden ajoavustimen. Tämä Lexus Safety System +:n viiteen tukipilariin perustuva kehittynein turvajärjestelmämme käsittää ensimmäisenä maailmassa tekniikan, joka parantaa ajonautintoa ja vähentää vaaroja.

    2018 lexus safety adaptive high beam system