TEKNOLOGIA

HYBRIDI-
TEKNOLOGIA

Koe Lexuksen uraauurtava futuristinen hybriditeknologia. Voit saada kaiken: taloudellisen polttoainekulutuksen, alhaiset päästöt, reilusti tehoa sekä ylellisen ajotuntuman.

JOHTAVA HYBRIDITEKNOLOGIA

Lexus on edelläkäviäjä hybriditeknologian alalla. Olimme ensimmäisiä täyshybridivalmistajia ja olemme hioneet lähestymistapaamme siitä lähtien. Miljoonat kuljettajat ympäri maailmaa ovat ajaneet lukemattomia kilometrejä hybridijärjestelmällämme.

    technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 01
 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 02

  HYBRIDITEKNOLOGIAN EDELLÄKÄVIJÄ

  MULTI STAGE HYBRID

  Jatkamme edelleen hybriditeknologian edelläkävijänä. Nyt tarjoamme malleissa LC 500h ja LS 500h uuden vallankumouksellisen järjestelmän: Multi Stage Hybrid.

  Nelinopeuksinen automaattivaihteisto on yhdistetty CVT:n (jatkuvasti muuttuva voimansiirto) rinnalle. Järjestelmä simuloi 10 vaihdetta, eli LC 500 bensiinimoottorin 10 vaihdetta. Kuljettaja voi vaihtaa näitä halutessaan manuaalisesti ohjauspyörän vaihteenvalitsimilla ilman viivettä.

  Tuloksena on kaikkein herkin ja suorituskykyisin hybridijärjestelmä ikinä. Voit nauttia runsaasta tehosta tai hieman rauhallisemmilla nopeuksilla ennenäkemättömästä mukavuudesta ja taloudellisuudesta. Multi Stage Hybrid näyttää suunnan tulevaisuudella ja tulee siirtymään Lexus-mallistoon myös laajemmin jatkaessamme hybriditeknologian edelläkävijöinä.

 •     technology hybrid engineering long standing hybrid leadership 03

  HYBRIDITEKNOLOGIAN EDELLÄKÄVIJÄ

  AJOTILAN VALINTA

  Lexus Hybrid tarkkailee ajo-olosuhteita ja ohjaa tehoa optimaalisesti. Halutessasi voit myös hallita ajotapaasi: sähköinen, yhdistetty tai bensiini.

  Voit tehdä valintoja niin käynnistyksessä, kiihdytyksessä, nopeassa matka-ajossa kuin hidastuksessakin. Koko matkan tai vain osan siitä. Yhdessä voitte myös vähentää päästöjä.

  Normaali tila takaa optimaalisen tasapainon polttoainetehokkuuden ja moottorin suorituskyvyn välillä. Sport-tila tarjoaa dynaamisemman kaasunvasteen ja tehostaa ohjaustuntumaa. ECO-tila hillitsee kaasun käyttöä, moottorin tehoa ja ilmastointiasetuksia polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi.