TUTUSTU LEXUKSEEN

TEKNOLOGIA

Teknologia inspiroi meitä muutokseen – se on luomistyömme katalysaattori. Kehitämme innovaatioitamme aina askeleen pidemmälle, yllättäviin, uusiin ja mielikuvituksellisiin suuntiin.

UUSI MAHDOLLISUUKSIA TUTKIMASSA

Lähestymistapamme teknologiaan on dynaaminen. Sen sijaan, että käyttäisimme nykyteknologiaa sellaisenaan, näemme sen innostavana lähtökohtana uusille ratkaisuille. Luovuus on eteenpäin vievä voima, jonka avulla etsimme uusia mahdollisuuksia ja kehitämme tulevaisuuden teknologioita.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  TEKNOLOGIA

  LUOVAA INNOVOINTIA

  Hyödynnämme edistynyttä teknologiaa yli rajojen. Valjastamme sen uusiin rohkeisiin ideoihin ja ajoneuvojemme kehitykseen.

 • 
 

 
  2018 lexus safety accessories hero

  TEKNOLOGIA

  LEXUS-TURVALLISUUS

  Turvallisuutesi on meille tärkeää. Lexus Safety System + määrittelee onnettomuuksien ehkäisyn uuden aikakauden sinun, matkustajiesi sekä muissa ajoneuvoissa olevien ihmisten ja jalankulkijoiden suojaamiseksi. Ajotaitojasi tukeva ja vahvistava Lexus Safety System + parantaa aistejasi ja varmistaa, että tunnet aina olosi varmaksi tulevalla matkalla.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TEKNOLOGIA

  URAAUURTAVA TEKNOLOGIA

  Valjastamme teknologian voiman kehittääksemme ajokokemustasi uudelle tasolle. Huipputeknologisilla innovaatioilla tavoittelemme tulevaisuuden visioita.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TEKNOLOGIA

  HYBRIDI-
  TEKNOLOGIA

  Uskomaton tehokkuus. Alhaiset päästöt. Reilusti tehoa. Tinkimättömän ylellinen ajokokemus. Olemme hybriditeknologian edelläkävijöitä.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TEKNOLOGIA

  PREMIUMLUOKKA

  Huipputeknologia ei yksistään riitä – tarvitaan myös ylellisyyttä. Lexus-mallistostamme löydät johtavia innovaatioita yhdistettynä korkeatasoiseen laatuun ja mukavuuteen.