TUTUSTU LEXUKSEEN

TEKNOLOGIA

Teknologia inspiroi meitä muutokseen – se on luomistyömme katalysaattori. Kehitämme innovaatioitamme aina askeleen pidemmälle, yllättäviin, uusiin ja mielikuvituksellisiin suuntiin.

UUSI MAHDOLLISUUKSIA TUTKIMASSA

Lähestymistapamme teknologiaan on dynaaminen. Sen sijaan, että käyttäisimme nykyteknologiaa sellaisenaan, näemme sen innostavana lähtökohtana uusille ratkaisuille. Luovuus on eteenpäin vievä voima, jonka avulla etsimme uusia mahdollisuuksia ja kehitämme tulevaisuuden teknologioita.

 • 
 

 
  technology hub innovation with imagination

  TEKNOLOGIA

  MIELIKUVITUKSELLINEN INNOVAATIO

  Hyödynnämme edistynyttä teknologiaa yli rajojen. Valjastamme sen uusiin rohkeisiin ideoihin ja ajoneuvojemme kehitykseen.

 • TEKNOLOGIA

  ÄLYKÄSTÄ KULJETTAJAN AVUSTUSTA

  LSS+-turvajärjestelmä avustaa ja suojaa sinua intuitiivisesti ja älykkäästi. Se tehostaa havainnointikykyäsi ja tekee ajostasi turvallisempaa.

 • 
 

 
  technology hub pioneering technology

  TEKNOLOGIA

  URAAUURTAVA TEKNOLOGIA

  Valjastamme teknologian voiman kehittääksemme ajokokemustasi uudelle tasolle. Huipputeknologisilla innovaatioilla tavoittelemme tulevaisuuden visioita.

 • 
 

 
  technology hub hybrid engineering

  TEKNOLOGIA

  HYBRIDITEKNOLOGIA

  Uskomaton tehokkuus. Alhaiset päästöt. Reilusti tehoa. Tinkimättömän ylellinen ajokokemus. Olemme hybriditeknologian edelläkävijöitä.

 • 
 

 
  technology hub premium specification

  TEKNOLOGIA

  PREMIUMLUOKKA

  Huipputeknologia ei yksistään riitä – tarvitaan myös ylellisyyttä. Lexus-mallistostamme löydät johtavia innovaatioita yhdistettynä korkeatasoiseen laatuun ja mukavuuteen.