Lexus Hybrid SUV Range

LEXUS-UUTISET

YLI 250 000 MYYTYÄ LEXUKSEN HYBRIDI-KATUMAASTURIA EUROOPASSA

Lexuksen hybridi-katumaastureiden myynti Euroopassa on ylittänyt neljännesmiljoonan rajan. Myyntimäärä saavutettiin helmikuun lopussa ja siihen on laskettu yhteen myyntimäärät vuodesta 2005, jolloin Lexus toi markkinoille maailman ensimmäisen luksus-hybridiauton, RX 400h:n.

Lexus oli alan edelläkävijä tuodessaan markkinoille alkuperäisen RX-mallin vuonna 1998. Lexus on tuonut markkinoille tämän jälkeen lukuisia uusia malleja sekä kehittänyt jatkuvasti alan johtavan hybriditeknologiansa suorituskykyä. Laajempi valikoima ja asiakkaiden kasvanut kiinnostus ylivoimaista tehokkuutta tarjoavia sähköistettyjä voimalinjoja kohtaan ovat kasvattaneet vuotuisia myyntimääriä.

Pisimpään markkinoilla ollutta RX-mallia on myyty yli 127 000 kappaletta. Neljännen sukupolven myötä RX on saatavilla myös 7-paikkaisena RX L –mallina.

Keskikokoista NX-mallia, joka julkistettiin vuonna 2014, on myyty yli 101 000 kappaletta ja malliston tuoreinta lisäystä, UX-crossoveria, on myyty vuodesta 2019 saakka yli 22 000 kappaletta, ja se on tällä hetkellä Lexuksen myydyin malli.