2018 lexus performance hero

SUORITUSKYKY

PIONEERING SPIRITS

Uraauurtava teknologia on askel oikeaan suuntaan.

Joskus aidosti hienojen ideoiden löytäminen ei vaadi ainoastaan toisella tavalla ajattelemista vaan koko ajatusmaailman muuttamista. Näin teki teollinen muotoilija ja teknologiainnovaattori Laurence Kemball-Cook, joka päätti löytää täysin uuden luovan ratkaisun kasvavalle maailmalaajuiselle ilmastonmuutosongelmalle.

Hän halusi löytää täydentävän vaihtoehdon tuuli- ja aurinkoenergialle ja keksi uuden lähestymistavan päivittäisellä työmatkallaan Laughboroughin yliopistoon, jossa hän viimeisteli teollisen muotoilun ja tekniikan loppututkintoaan.

”Kuljen Victoria Stationin läpi, jossa käy 75 miljoonaa ihmistä vuodessa, ja aloin pohtia tosissani mahdollisuutta jalostaa jonkinlaista kineettistä energiaa kävelevistä ihmisistä”, hän sanoo. ”Innostuneena uusiutuvia luonnonvaroja ja kaupunkien infrastruktuuria koskevasta tutkimuksestani sain inspiraation energian keräämisestä kaupungin asukkaista ja heidän jalanjäljistään.”

    2018 lexus performance1 landscape

Kemballl-Cook perusti Pavegen-yrityksensä vuonna 2009, ja alkoi kehittää uutta ja älykästä päällystejärjestelmää. Se hyödyntää jalankulkijan askelten painoa, joka painaa elektromagneettisia generaattoreita. Tämä synnyttääpyörivän liikkeen, joka tuottaa pienen määrän energiaa. Tämä energiavoidaan kerätä talteen tai varastoida akkuihin tai ottaa paikallisesti käyttöön sähköisissä sovelluksissa, kuten valaistuksessa, antureissa ja tiedonsiirrossa.

Hän alkoi välittömästi etsiä mahdollisuuksia esitellä älykästä päällysteratkaisuaan ja turvautui aluksi epätavallisiinkin menetelmiin houkutellakseen uusia asiakkaita.

”Ensimmäisen kauppamme saamiseksi asensimme Pavegen-laatan rakennustyömaalle ilman lupaa ja käytimme sitten sosiaalista mediaa onnistuneesti suostutellaksemme rakennuttajaa hankkimaan Pavegen-järjestelmän”, hän myöntää. ”Tämän jälkeen olemme hankkineet kansainvälisen asiakaspohjan, kansainvälisten yhteistyökumppanien verkoston ja johtoryhmän.”

 •     2018 lexus performance quote landscape
      2018 lexus performance quote portrait

  ”ENSIMMÄISISTÄ PROTOTYYPEISTÄ LÄHTIEN TEKNIIKKAMME ON HERÄTTÄNYT SUURTA KIINNOSTUSTA YRITYKSISSÄ, JOTKA HALUAVAT TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ KANSSAMME, JA ERILAISISSA SIJOITTARYHMISSÄ JA TIETENKIN PAVEGENIA KÄYTTÄVISSÄ IHMISISSÄ”, HÄN SANOO.

  Laurence Kemball-Cook, teollinen muotoilija ja teknologiainnovaattori
 • Ei kestänyt kovinkaan kauan, kun uutiset Pavegen-järjestelmästä levisivät.Kemball-Cookin tiimi onkin nyt asentanut yli 200 pysyvää ja kokeellista projektia 30 maahan ympäri maailmaa, mukaan lukien Dupont Circle Washington DC:ssä ja useat kohteet Lontoon keskustassa.

  Useiden Pavegenin kanssa yhteistyötä tekevien kaupunkien ja suuryritysten, kuten Google ja Nike, ansiosta kineettisen kestävän energian tulevaisuus näyttää todella lupaavalta.

      image 2018 07 26 11 00 37 095 v2

Kemball-Cook uskoo, että järjestelmällä on erinomaiset mahdollisuudet tulla yhdistetyksi muihin energialähteisiin ja käytetyksi erilaisissa sovelluksissa kuljetuskeskuksista kouluihin ja kauppakeskuksiin älykkäämpien ja tehokkaampien kaupunkien luomiseksi, jotka reagoivat aktiivisesti ilmastonlämpenemiseen.

”Ratkaisemalla energiakriisin poistamme yhteisöjen suurimman haasteen, mikä vapauttaa enemmän luovuutta ja energiaa muiden ongelmiemme ratkaisemiseen, kuten elintarvikkeiden saatavuus ja biologisen monimuotoisuuden nopea väheneminen”, hän sanoo. ”Meillä on vain tämä yksi planeetta, joten on ehdottoman tärkeää suojella luonnonvaroja, joista me kaikki olemme riippuvaisia.”

    2018 lexus performance2 landscape

PIONEERING SPIRITS

ASKEL TULEVAISUTEEN

Innovaatio ja omaperäisyys ovat Lexus-lähestymistavan ydintä. Jatkuva työskentely uuden teknologian huipulla sekä yhteistyö alan parhaiden tutkijoiden ja teknikoiden kanssa on todellista intohimoa uusien ratkaisujen löytämiseen ja asettaa Lexuksen aina edelle kilpailussa.