SUORITUSKYKY

LC SPORT-COUPÉ

LC on käännekohta monessakin merkityksissä. Se on uusi alku niin Lexukselle kuin LC:n kuljettajille. Japanissa, huippuluokan aerodynaamisessa tutkimuslaitoksessa kehitetty auto takaa ainutlaatuisen ajoelämyksen, miten tahansa haluatkin ajaa.

SUUNNITELTU UUDELLE AIKAKAUDELLE

Detroitin Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä (NAIAS) 2016 esitelty LC sai välittömästi huikean huomion ja runsaasti kehuja. LC:ssä Lexuksen eri tiimit yhdistivät voimansa tuottaakseen auton, jossa ylellinen muotoilu yhdistyy huippuluokan suorituskykyyn. Sen lisäksi, että auto on uskomaton ajettava, se on rohkea näkemys Lexuksen tulevaisuudesta.

KONSEPTISTA TODELLISUUTEEN

LC:n muuntuminen konseptista tuotantoautoksi on ollut upea. Ilmeikäs muotoilu ja perinteinen insinööriosaaminen ovat saaneet aikaan linjakkaan, ylellisen loistoauton.

    lexus lc 500 concept to reality
 •     lexus lc 500 unprecedented achievement

  KONSEPTISTA TODELLISUUTEEN

  ENNENNÄKEMÄTÖN SAAVUTUS

  LC:n poikkeuksellinen visio on toteutettu äärimmäisen kunnianhimoisesti. Vuonna 2012 ensi kertaa esitellyn ja palkitun LF-LC-konseptin innoittama LC romuttaa alan perinteet ja odotukset.

  Lexuksen insinöörit ja suunnittelijat uurastivat väsymättömästi herättääkseen LC:n henkiin. Aivan kuten Lexuksen maailmankuulu LFA-superauto, myös LC on Takumi-käsityömestariemme rakentama. Autonvalmistus on heidän kutsumuksensa ja vuosikymmenien kokemuksellaan he osaavat luoda yksityiskohtien loistokkuudesta upean kokonaisuuden.

 •     lexus lc 500 unmatched performance

  KONSEPTISTA TODELLISUUTEEN

  YLIVERTAISTA SUORITUSKYKYÄ

  Istuessasi LC:n ohjauspyörän taakse sinua odottaa ainutlaatuinen, uusien ja innovatiivisten ominaisuuksien muodostama ajokokemus. Auton ylellisyys saa sinut hämmästymään. LC on tyylikäs ja virtaviivainen tulkinta L-Finesse-muotoilufilosofiastamme.

  Takumi-mestarien tarkan valvonnan alaisuudessa syntynyt LC on yksi ensimmäisistä ajoneuvoista, jotka on kehitetty linjoiltaan aerodynamiikan huippuyksikössä Japanissa. Auto edustaa kokonaan uuden aikakauden alkua.

MULTI STAGE -HYBRIDI

LC 500h:ssa on Lexuksessa ensimmäistä kertaa uudentyyppistä hybriditeknologiaa. Siinä on vallankumouksellinen Multi Stage Hybrid -järjestelmä, joka tuottaa huippusuorituskyvyn, alhaiset päästöt sekä tinkimättömän urheilullisen ajokokemuksen.

    lexus lc 500 next generation power

MULTI STAGE HYBRIDI

SEURAAVAN SUKUPOLVEN TEHOA

LC:ssä koet seuraavan sukupolven hybridin. LC:n Multi Stage Hybrid -järjestelmässä kaksi teholähdettä toimivat älykkäästi yhdessä. Akkukäyttöinen sähkömoottori sekä bensiinimoottori voivat tarjota itsenäisesti käyttövoiman tai ne voivat yhdistää voimansa saumattomasti silloin, kun sitä tarvitaan.

Lopputulos merkitsee uskomatonta tehoa, alhaisia päästöjä, innostavaa ajokokemusta sekä vaikuttavaa kiihtyvyyttä. Järjestelmä tarkkailee ajo-olosuhteita ja ohjaa tehoa kuljettajalle juuri oikealla tavalla. Halutessasi voit ottaa kokonaisuuden haltuusi manuaalisen ajotilan valinnalla.

Multi Stage Hybrid mahdollistaa myös urheilullisemman ajon. Nelinopeuksiseen automaattivaihteistoon sisältyy M-tila eli mahdollisuus 10-vaihteen simulointiin, jolloin auto reagoi ja vaihtaa todella ripeästi. Polkaise kaasua ja teho on käytössäsi heti. Vaihdelaatikon ansiosta nautit tehosta myös alhaisimmilla kierroksilla.

AJODYNAMIIKKA

LC:n tekniikka on hiottu täydellisyyteen ajokokemuksen tuottamiseksi vailla vertaa. Tiedämme, että pienikin komponentti vaikuttaa osaltaan tehokkaaseen tulokseen.

    lexus lc 500 driving dynamics
 •     lexus lc 500 a drive like no other

  AJODYNAMIIKKA

  AJOKOKEMUS VAILLA VERTAA

  LC 500:n imuilmaratkaisu auttaa moottoria hengittämään mahdollisimman vapaasti ja samalla ratkaisu tuottaa nautinnollisen moottoriäänen, joka todellakin on musiikkia urheiluauton ystävän korville. Tämä ”vapaasti hengittävä” moottori ja sport-coupén olemus muodostavat yhdessä erinomaisen parin. Kaikki on balanssissa: huikea teho, hallittavuus, ajo-ominaisuudet sekä yksityiskohdat ohjauspyörän takana.

  Matkallaan kohti tulevaisuutta Lexus on luonut uuden merkkipaalun ja uudenlaisen ajokokemuksen. LC:n olemus on jopa Lexukselle ennennäkemättömiä.

 •     lexus lc 500 built for agility

  AJODYNAMIIKKA

  RAKENNETTU KETTERÄKSI

  Herättäessämme LC:n henkiin meillä oli selkeä visio: halusimme, että auto olisi jokaisessa ajotilanteessa tarkempi, terävämpi ja nautinnollisempi. Onnistuimme. LC on ketterä, nopea, voimakas.

  Lexus LC:stä tuli premium-luokan sport-coupé, jonka ajo-ominaisuudet sytyttävät ja jotka jopa ylittävät ajajan odotukset. Koeaja Lexus LC ja tiedät, että onnistuimme tavoitteessamme.