SUORITUSKYKY

F-FILOSOFIA

Me Lexuksella uskomme, että suorituskyky on paljon, paljon enemmän kuin huikea teho. Suorituskyky on kokemus, jossa kaikki ajamisen osa-alueet ovat tasapainossa.

INTOHIMO SUORITUSKYKYYN

Olemme sitoutuneet luomaan hämmästyttäviä kokemuksia. Sellaisia, jotka herättävät aistit, sytyttävät intohimoja ja yhdistävät kuljettajan ajoneuvoon ja tiehen. Tälle sitoumukselle olemme antaneet nimen F-filosofia. Joten aina kun koet Lexuksen F-mallin, koet palan F-filosofiaa.

SYNTYNYT KILPARADALLA

Miten luodaan autoja, joissa etusijalla on nautinnollinen ajokokemus? Intohimoja inspiroivat autot kehitetään ja viimeistellään kilparadoilla. Lexus testaa autonsa juuri siellä, missä moottoriurheilumaailman ikonit nostattavat pulssia, rikkovat ennätyksiä ja juhlivat voittoja.

    lexus lfa born on track
 •     lexus fuji nurburgring

  SYNTYNYT KILPARADALLA

  FUJI SPEEDWAY JA NÜRBURGRING

  Suurin osa Lexuksen testityöstä tapahtuu Japanin legendaarisella Fuji-kilparadalla. Se on yksi maailman haastavimmista kilparadoista, josta myös F-filosofian ”F”-tunnus on peräisin.

  Lisäksi testaamme Euroopan kuuluisalla Nürburgringin radalla Saksassa. LFA:n Nürburgring Edition sai nimensä tältä upealta radalta. Erikoismallia valmistettiin vain 50 kappaletta.

  Myös Lexuksen uusi premiumluokan LC-coupé herätti paljon kiinnostusta ensiesiintymisessään Nürburgringin vuosittaisessa 24 tunnin ajossa. Auto paljastettiin vasta kisaa edeltävässä Prologi-paraatissa.

 •     lexus performance heritage

  SYNTYNYT KILPARADALLA

  SUPERAHDETTU PERINTÖ

  Lexuksen LFA on kaikin tavoin ajateltuna superauto. Se on puhdas esimerkki kunnianhimoisesta, taitavasti toteutetusta visiosta ja se heijastaa ”hullua” intohimoamme, joka ajaa meitä kohti uusia rajoja.

  LFA on auto, jossa voit kokea korkeimman yhteyden auton ja kuljettajan välillä. Sen vallankumouksellinen henki ja ominaisuudet ovat vaikuttaneet myös mallistomme muihin autoihin, erityisesti F-malleihin. Se mikä on mukana LFA:ssa, on pian mukana muuallakin. Pyrimme nautinnolliseen suorituskykyyn koko Lexus-mallistossa ja kilparadat ovat osa innovaatiolaboratoriotamme.

OLENNAISTA SUORITUSKYKYÄ

Tavoittelemme upeaa ja innostavaa suorituskykyä koko Lexus-mallistoon. Siksi olemme tehneet kilparadasta F-malliemme tutkimuslaboratorion.

    2017 lexus discover performance overview f sport

OLENNAISTA SUORITUSKYKYÄ

F SPORT

Valitsemalla Lexuksen F SPORT -mallin voit nauttia F-filosofian parhaista elementeistä. Urheilullisista, hienosäädetyistä ajo-ominaisuuksista, sisustuksen yksilöllisistä taidonnäytteistä sekä vauhdikkaan ulkoasun esteettisistä linjoista.