TUTUSTU LEXUKSEEN

SUORITUSKYKY

Suorituskyky on muutakin kuin vain nopeutta. Se on myös yhteenkuuluvuutta ajoneuvoosi, tiehen, toiveisiisi ja tuntemuksiisi. Lexuksella koet kaiken.

SUUNNITELTU INNOSTAMAAN

Intohimo ja rakkaus autoihin ajaa meidät kehittämään koko maailmaa hämmästyttäviä autoja. Vaikka automme ovat innovatiivisia ja erittäin teknisiä, suunnittelussa ja valmistuksessa etusijan saavat aistikkuus ja mielihyvä. Herättääkö auto sinussa tunteita? Arvot ja tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä, mutta tärkeintä on, miltä auto sinusta tuntuu.

 • 
 

 
  lexus performance hub f philosophy

  SUORITUSKYKY

  F-FILOSOFIA

  Sitoutumisellamme nautintoon ja aistien juhlaan on yksinkertainen nimi: F-filosofia. Valitsitpa minkä tahansa Lexuksen, kaikki mallimme tuottavat puhtaan, nautinnollisen ajoelämyksen.

 • 
 

 
  lexus performance hub lc 500

  SUORITUSKYKY

  LC SPORT-COUPÉ

  Lexus LC aloittaa ajamisen uuden aikakauden. Sen voimanlähteenä on huipputeknologinen Multi-Stage Hybrid -järjestelmä, joka tarjoaa hallitun nautinnollista urheilullista ajoa.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f models

  SUORITUSKYKY

  F-MALLIT

  F-mallimme ovat syntyneet F-filosofiastamme. Ne kuvastavat rakkauttamme intohimoon ja suorituskykyyn.

 • 
 

 
  2017 lexus discover performance overview f sport

  SUORITUSKYKY

  F SPORT

  Valitse Lexus-suosikkimallisi ja päivitä sille urheilullisempi särmä. F SPORT -mallimme sisä- ja ulkopuolisia ratkaisuja on jalostettu edelleen, ajo-ominaisuus on hienosäädetty entistä paremman ja innostavamman ajoelämyksen varmistamiseksi.

 • 
 

 
  2018 lexus performance hero

  SUORITUSKYKY

  PIONEERING SPIRITS

  Uraauurtava teknologia on askel oikeaan suuntaan.