lexus make your mark hero

LEXUS-UUTISET

EROTU JOUKOSTA

Lexus on julkistanut luovan yhteistyöprojektin lukuisia palkintoja voittaneen musiikkituottaja Mark Ronsonin kanssa uuden LC:n lanseeramiseksi. Uusi ajoneuvo on Lexuksen lippulaivacoupé, joka aloittaa premium-merkin uuden aikakauden Make Your Mark -kampanjalla.
Yhteistyö Ronsonin kanssa jatkaa Lexuksen kunnianhimoa hämmästyttävien kokemusten luomiseksi musiikin, taiteen ja teknologian maailmassa. Se jatkaa Jude Lawn kanssa vuonna 2015 tehtyä ”The Life RX” -kampanjaa, jossa osallistujat saattoivat mukaansa tempaavalla tavalla päästä mukaan elokuvatähden elämään.

MARK RONSON

Seuraavien kuuden kuukauden ajan Make Your Mark -kampanja tarjoaa sekä kuluttajille että faneille mielenkiintoista sisältöä ja hämmästyttäviä kokemuksia.

Mark Ronson kertoi kampanjasta: ”Teen aina mielelläni työtä yhteistyökumppanien kanssa, jotka ovat innovatiivisia sekä studiossa että sen ulkopuolella. Kun Lexus otti minuun yhteyttä tämän kampanjan puitteissa ja kun näin uuden LS:n, konsepti tuntui minusta raikkaalta ja jännittävältä. Minua viehätti ajatus musiikin käyttämisestä inspiroimaan ja luomaan erilaisia kokemuksia tämän auton ympärille.”

LEXUS LC

LC-coupén muotoilu pysyy uskollisena LF-LC-konseptiautolle, molemmat EyesOn-muotoilupalkinnon voittajia. LC on Lexuksen ajoneuvojen kehityskulttuurin keulakuva, jossa muotoilu- ja insinööritiimit tekevät yhteistyötä kaikki odotukset ylittävän, hämmästyttävän auton luomiseksi.

Lexus Euroopan johtaja Alain Uyttenhoven kommentoi Lexuksen ja Mark Ronsonin yhteistyötä seuraavasti: ”Mark Ronson on ikoninen musiikkituottaja eräiden vuosikymmenen suurimpien hittien takana, emmekä olisi voineet kuvitella parempaa yhteistyökumppania ”Make Your Mark” -kampanjaan. Lexuksen LC symboloi Lexuksen uuden vaiheen alkua, jossa tekniikan ja muotoilun välille halutaan kehittää suurempi synergia. Ja kuka sopisikaan tähän paremmin kuin Mark – mies, joka on antanut merkittävän panoksensa musiikkimaailmaan uskomattomien esitysten ja yhteistyöprojektien kautta.”