TUTUSTU LEXUKSEEN

TUTUSTU LEXUS LC -AVOAUTOKONSEPTIIN

Lexus LC -avoautokonseptin lanseeraus Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä on brändin viimeisin evoluutio Detroitissa kolme vuotta sitten automaailmaa shokeeraaneen LC-coupén jälkeen.

TAIDOKAS HEIJASTUS

Tämä avoauto on taidokas heijastus LC-coupésta, jonka suunnittelun tavoitteena oli ilmentää ”äärimmäistä kauneutta”. LC-avoautokonseptin jokainen linja tuulilasin kaltevuudesta avokaton säilytystilan takakannen pehmeisiin ääriviivoihin on piirretty emotionaalisen reaktion herättämiseksi. LC-avoauton loistava muotoilu kaikista kulmista katsottuna edustaa tavoitteellista sädekehää Lexuksen koko mallistolle.

HIENOVARAISTA TYYLIKKYYTTÄ

LC-avoautokonseptin ulkokuoren visuaalisesti kiehtovan levymetallin lisäksi auto vetää puoleensa kuljettajia ja matkustajia kaikki tarpeet täyttävällä ohjaamolla. Räätälöityjen istuinten mukavuus, jokaisen kytkimen ja painikkeen tuntu – kaikki tässä LC:ssä on suunniteltu tekemään kaikkein tavanomaisimmastakin matkasta tapahtuman. Runsaat, kirkkaan valkoiset nahkasomisteet ja keltainen koristetikkaus antavat raikasta väriä himmentämättä kuitenkaan yleisilmeen hienovaraista tyylikkyyttä.

SYNTYPERÄN MUKAISTA SUORITUSKYKYÄ

LC-avoauto ei ole kuitenkaan pelkästään grand tour -ajoneuvo, vaan sen voimakkaat ulkolinjat korostavat sen syntyperän mukaista suorituskykyä. Lyhyt ulottuma, 22 tuuman renkaat ja leveä olemus muistuttavat tämän auton suorituskykypotentiaalista.