KÄSITYÖTAITO

LIPPULAIVATASON VIIMEISTELY

Autodesignin maailmassa nähtiin rajapyykki vuonna 1989. Silloin Lexus esitteli LS:n ja asetti uuden standardin premiumluokan autojen laatuvaatimuksille.

LS-STANDARDI

Jokaista piirtoa myöten hienostunut LS on ammattitaidon, huolenpidon ja omistautumisen ikoni. Sen inspiroiva suorituskyky, visionaariset innovaatiot ja ajaton tyyli on suunniteltu ja valmistettu ainutlaatuista ajokokemusta tavoitellen.

LS:n jokainen aspekti on hiottu pikkutarkasti täydellisyyteen. Näin loimme korkeatasoiselle laadulle uuden standardin, johon yhdistyy huippuluokan käsityötaito.

    takumi flagship craft the ls standard

POIKKEUKSELLINEN VIIMEISTELY

 •     takumi flagship craft exceptional finish 01

  POIKKEUKSELLINEN VIIMEISTELY

  JAPANIN INSPIROIMA

  LS:n koristelussa palasimme juurillemme. Japanilaisen kulttuurin myötä löysimme inspiraation aivan uuteen lähestymistapaan sisätilojen suhteen. Perinteinen tyyli on yhdistetty uudenaikaisempiin valmistustekniikoihin henkeäsalpaavan vaikutelman luomiseksi.

  Sisävalaistus on japanilaisten lyhtyjen innoittama, kun taas käsinojat näyttävät leijuvan vaivattomasti ovipaneelien vieressä.

 •     takumi flagship craft exceptional finish 02

  POIKKEUKSELLINEN VIIMEISTELY

  TAKUMI-PUUNTYÖSTÖ

  LS on kaikkein innovatiivisimpien autonvalmistusteknologioiden koti. Se on tila, jossa luonnonmateriaaleja käytetään kunnioittaen ja tyylillä rauhallisen ja elegantin sisustuksen luomiseksi.

  Hienostuneet puun viilutus- ja laserleikkausteknologiat tekevät ainutlaatuisista kuvioista ja pinnoista mahdollisia. Valittavissa on kolme ainutlaatuista viimeistelyä, jotka kaikki ovat Takumien – vanhimpien käsityömestareidemme – luomia alkuperäisiä malleja.

KIRIKO-LASI

Valojen ja varjojen ilmava leikki inspiroi meitä yhteistyöhön kuuluisan Kiriko-lasiartesaanin kanssa.

Yhteistyönä syntyi taidokas käsin valmistettu koristepaneeli, joka on henkeäsalpaavan vaikuttava.

KÄSIN LASKOSTETUT SOMISTEET

 • KÄSIN LASKOSTETUT SOMISTEET

  ORIGAMI-TYYLIÄ

  Japanilaisen origami-perinteen inspiroimana Takumi-mestarimme loivat käsin laskostetut sisäovien somisteet – kuin taideteokset.

  Uskomattomat 3D-kuviot vangitsevat Lexuksen L-tunnuksen taitoksiinsa. Katso somisteita päivällä ja sitten taas yöllä ja huomaat, kuinka huolellisesti valmistetun kankaan taitokset elävät reagoidessaan valoon.

 •     takumi flagship craft hand pleated trims 03
      takumi flagship craft hand pleated trims 02

  AURINGON LASKIESSA KANGAS MUUTTAA ILMETTÄÄN. PÄIVÄLLÄ LUONNONSÄTEET LEIKKIVÄT HIENOVARAISESTI SEN GEOMETRIALLA. YÖLLÄ LASKOSTUSTA VALAISEVAT LS:N SISÄVALOT.

VALMISTETTU MUKAVAKSI

Uuden ylellisyysstandardin luominen on muutakin kuin uusien hienostuneiden yksityiskohtien lisäämistä. Ylellisyysstandardi syntyy lähestymistavasta, joka ulottuu läpi auton kaikkien ominaisuuksien. Uusi LS on japanilaisen Omotenashi-periaatteen – eettisen vieraanvaraisuuden – inspiroima.

Kokonaiskokemus tähtäimessämme suunnittelimme ohjaamon, joka todella ottaa vastaan ja syleilee matkustajiaan ja joka vastaa välittömästi ja intuitiivisesti kuljettajan tarpeisiin.

    takumi flagship craft crafted for comfort 02

VALMISTETTU MUKAVAKSI

YLELLISYYS JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

Istu kyytiin. LS:n takaistuimet rohkaisevat rentoutumaan ja vapautumaan. Tarjolla on lämmitystä, jäähdytystä ja jopa Shiatsu-hierontaa. Nauti myös kadehdittavasta jalkatilasta – enemmän kuin missään LS-mallissa tähän mennessä.

Halutessasi voit myös valita kallistuvan istuimen. Istuin voidaan kallistaa 48 astetta taaksepäin rentoutumista varten tai nostaa ylöspäin autosta poistumisen helpottamiseksi.