ls experience hero

LS

URAAUURTAVA LIPPULAIVA-
SEDAN

Mikään ei pääse lähellekään LS-sedania - tätä virheetöntä insinööritaidon, mukavuuden ja ylellisyyden mestariteosta.

TUTUSTU LS:ÄÄN

Viiden vuoden luovan matkan aikana syntynyt täysin uusittu viidennen sukupolven Lexuksen lippulaiva muuntaa premium-luokan sedanin täysin uuteen taidemuotoon. Suunnittelijamme ovat aina rikkoneen rajoja, mutta tämä viimeisin LS vie teknologian vielä pidemmälle. LS on suunniteltu alusta alkaen uudelleen, ja se tarjoaa ylivertaisen käsittelyketteryyden ja nautinnollista suorituskykyä mukavuudesta ja ylellisyydestä tinkimättä.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Aito Omotenashi-tervetulotoivotus

  Japanilaisen vieraanvaraisuuden innoittamana ovikahvaa koskettaessasi uusi LS nousee ja avustaa sinua sisäänkäynnissä, kun taas etuistuimen tuet laskeutuvat automaattisesti ottaen sinut vastaan istuimelle.

 • Lexus Safety System+

  Mielenrauhasi takaamiseksi uusi 2018 LS on varustettu myös seuraavan sukupolven Lexus Safety System +-järjestelmällä. Tämän järjestelmän edistyneeseen teknologiaan sisältyy nyt maailman ensimmäinen jalankulkijoiden tunnistus aktiivisella ohjauksella.

 • Mark Levinson® Surround -äänentoisto

  Matkustamon rauhallinen ja tyyni ilmapiiri on omiaan Mark Levinson® -järjestelmälle, jossa on Quantum Logic Immersion -teknologia ja ainutlaatuisen 3D-konserttielämyksen luova kattojärjestelmä.

 • Bensiini- tai hybriditeknologia

  Valinnaisesti joko Multi Stage Hybrid -järjestelmällä tai 3,5 litran V6-kaksoisturbobensiinimoottorilla varustettuna LS asettaa edelleen uusia virstanpylväitä suorituskyvyn, tasaisuuden, hiljaisuuden ja polttoainetaloudellisuuden osalta.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja LS:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Configure your car

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

LS 500h Executive AWD / Sonic White

KOE LS

LS:n silmiähivelevä, dynaaminen ulkoasu vastaa täydellisesti sen ylivertaista, kuljettajakeskeistä suorituskykyä. Tämä premium-luokan lippulaivasedan on varustettu uusilla ja parannetuilla varusteilla ja ominaisuuksilla, jotka tarjoavat ylivertaista ketteryyttä, mukavuutta ja viimeistelyä.

EXPERIENCE THE LS

Osa ominaisuuksista saatavana lisävarusteina.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN