LS

URAAUURTAVA LIPPULAIVAMALLI

LS vie laadun uudelle tasolle ja tarjoaa ylellisyyttä, joka hellii matkustajia ja antaa täyden tukensa myös kuljettajalle sekä ilmentää japanilaisia perinteitä ja kulttuuria.

TUTUSTU LS:ÄÄN

Viiden vuoden luovan matkan aikana syntynyt täysin uusittu viidennen sukupolven Lexuksen lippulaiva muuntaa premium-luokan sedanin täysin uuteen taidemuotoon. Suunnittelijamme ovat aina rikkoneen rajoja, mutta tämä viimeisin LS vie teknologian vielä pidemmälle. LS on suunniteltu alusta alkaen uudelleen, ja se tarjoaa ylivertaisen käsittelyketteryyden ja nautinnollista suorituskykyä mukavuudesta ja ylellisyydestä tinkimättä.

2018 lexus ls key features
 • Aito Omotenashi-tervetulotoivotus

  Japanilaisen vieraanvaraisuuden innoittamana jokainen yktyiskohta on suunniteltu toivottamaan sinut tervetulleeksi, tarkkaan orkestroidusta valaistuksesta aina istuimen korkeuden säätöön ja turvavyön kiinnitykseen.

 • Lexus Safety System+

  Mielenrauhasi takaamiseksi uusi LS on varustettu myös seuraavan sukupolven Lexus Safety System+ -järjestelmällä. Tämän järjestelmän edistyneeseen teknologiaan sisältyy nyt maailman ensimmäinen jalankulkijoiden tunnistus aktiivisella ohjauksella.

 • 28 suuntaan säädettävät istuimet hieronnalla

  28 suuntaan säädettävä etuistuin pitää sinut virkeänä hieronnalla, kun taas takaistuimen matkustajat voivat nauttia kallistettavasta istuimesta seitsemällä hierontaohjelmalla ja lisälämmittimillä.

 • Mark Levinson® Surround -äänentoisto

  Matkustamon rauhallinen ja tyyni ilmapiiri on omiaan Mark Levinson® -järjestelmälle, jossa on Quantum Logic Immersion -teknologia ja ainutlaatuisen 3D-konserttielämyksen luova järjestelmä.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN