LC

KONSEPTISTA COUPÉKSI

Uudelle aikakaudelle suunniteltu LC 500h ylittää kaikki odotukset

TUTUSTU LC:HEN

Jos jokin auto pystyisi jättämään pysyvän jäljen kaikkiin aisteihisi, se olisi uusi Lexus LC. Lexus on muuttanut palkitun LF-LC-konseptin hämmästyttäväksi tuotantoautoksi. Hengästyttävästä suorituskyvystään huolimatta LC 500h tarjoaa alhaisen kulutuksen ja päästöt, joita voit odottaa Lexus-hybridiltä.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • L-Finesse muotoilu

  Keulassa Lexuksen tunnusomaisen tiimalasisäleikön viimeisin tulkinta täydentää ainutlaatuisia valoja, kun taas coupen keula on pidetty matalana äärimmäisen kompaktin muotoilun ansiosta. Takana ohjaamon liukuva kattolinja laskeutuu leveisiin pyöräkoteloiden kaariin korostaen auton voimakasta ilmettä.

 • Voimansiirto

  LC 500h-mallissa on maailman ensimmäinen nelivaiheinen Multi Stage Hybrid -järjestelmä. Siihen sisältyy 3,5 litran V6-bensiinimoottori, edistynyt sähkömoottori ja Multi Stage Hybrid -järjestelmä, jotka tuottavat äärimmäisen tehokasta ja dynaamista suorituskykyä.

 • Kevyt teknologia

  LC:n katossa ja ovikehyksissä on käytetty uskomattoman vahvaa mutta kevyttä hiilikuituvahvistettua muovia. Ovien, tavaratilan ja konepellin paneelit on valmistettu kevyestä alumiinista ja tämän hämmästyttävän coupén runko äärimmäisen vahvasta teräksestä.

 • Kuljettajakeskeinen ohjaamo

  Ergonomisesti ja älykkäästi muotoiltu ohjaamo antaa sinulle luottamusta nautinnollista ajoa varten. Hallintalaitteet ja näytöt on sijoitettu intuitiivisesti juuri sinne, missä niitä tarvitset. Usein käytetyt ohjaimet, kuten ajotilan valitsin, on sijoitettu luonnollisesti käden ulottuville ohjauspyörään.

 • Älykäät teknologiat

  Lexuksen superauto LFA:n innoittama näyttö 3D-vaikutelmalla, uusi Lexus Display -näyttö ja laaja värillinen tuulilasinäyttö (HUD) pitävät sinut ajan tasalla ajon aikana.

KOE LC

Uuden premium-luokan coupén suunnittelussa ei jätetty mitään sattuman varaan ja tinkimätön asenne näkyy sen korin alla piilevässä teknologiassa ja tekniikassa. Kaikki odotukset ylittämään suunniteltu LC 500h merkitsee uuden ja jännittävän aikakauden alkua Lexukselle.

KOE LC

Kuvan auto erikoisvarustein.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN