TÄYSIN UUSI LEXUS ES

INTUITION VOIMALLA

Uskomattomia asioita voi tapahtua, kun ihminen ja kone tekevät yhteistyötä. Tästä syystä uuden Lexus ES:n TV-mainoksen käsikirjoitti kokonaisuudessaan tekoäly ja kuvasi palkittu ohjaaja.

IHMINEN JA KONE

Filmissä päärooliin nousevat ylivoimainen suunnittelu ja muotoilu, jotka tekevät Lexus ES:stä kaikkien aikojen intuitiivisimman mallin.

 • INTUITION VOIMALLA

  SUUNNITELTU REAGOIMAAN

  Uuden Lexus ES:n innovatiivinen alusta tekee autosta uskomattoman intuitiivisen ajaa. Teknisesti edistyneet ominaisuudet tukevat päätöksiäsi tarjoten ennustettavuutta ja tunteen siitä, että saat nopean reaktion jokaiseen liikkeeseesi. Lisäksi kaista-avustin auttaa sinua intuitiivisesti pysymään kaistalla vilkkaassa liikenteessä ja alhaisilla nopeuksilla.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  INTUITION VOIMALLA

  SUUNNITELTU TURVAAMAAN

  Uusi ES on varustettu Lexus Safety System+ -järjestelmällä. Järjestelmä on suunniteltu tukemaan kuljettajan päätöksentekoa ja ajoneuvon toimintaa useilla eri nopeuksilla ja eri olosuhteissa. ES:n edistyksellinen tekniikka reagoi nopeasti tukien kuljettajan aisteja ja auttaa estämään törmäyksiä ennakoivasti.

    2019 lexus es background desktop 1920

MAAILMAN ENSIMMÄINEN TEKOÄLYN JA IHMISEN LUOMUS

Tekoälylle syötettiin runsaasti dataa ja tutkimustuloksia, ja tulos on nähtävissä TV-mainoksen käsikirjoituksessa. Kun käsikirjoitus oli valmis, se annettiin palkitulle ohjaajalle Kevin MacDonaldille, joka herätti tarinan eloon. Työskentely tekoälyn luoman käsikirjoituksen kanssa venytti kaikkien mukana olleiden mahdollisina pitämiä rajoja.

    2019 lexus es background desktop 1920