2019 lexus es hybrid hero

UUSI ES

ROHKEUDEN MUOTOILEMA

Enemmän hienostuneisuutta ja suorituskykyä.

VALMISTAUDU HAASTAMAAN ITSESI

Uusi ES 300h haastaa ajattelemaan premium-luokan sedanmalleja aivan uudella, rohkealla tavalla. ES on ennakkoluulottomasti suunniteltu, se on matala, leveä ja virtaviivainen. Sivulta katsottuna coupémainen siluetti kätkee sisäänsä edustusluokan tilat ja ylellisyyden. Suuret, F SPORT mallissa jopa 19" kevytmetallivanteet viimeistelevät dynaamisen ilmeen.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Uusi radikaali muotoilu

  Täysin uuden alustansa ansiosta ES 300h on virtaviivaisen matala ja leveä muodoltaan ja sillä on alhainen painopiste. Lisäksi, coupémaisesta kattolinjasta huolimatta, takajalkatilat ja matkustajien tilat ovat luokan parhaimmistoa.

 • 4. sukupolven hybridijärjestelmä

  Uuden ES 300h mallin suorituskyvystä vastaa seuraavan sukupolven Lexus Self Charging Hybrid -järjestelmä joka tuottaa hyvin reagoivaa suorituskykyä erittäin polttoainetaloudellisesti.

 • Kuljettajan ergonomia

  Ohjaamon suunnittelussa on pyritty niin kuljettajan mukavuuden maksimoimiseen, kuin häiriöiden minimoimiseen. Älykkäästi sijoitetut hallinta laitteet sekä miellyttävästi muotoillut istuimet tekevät matkanteosta rentouttavaa ja tuulilasinäyttö pitää katseen tiessä ja häiriöt minimissä.

 • Intuitiivista teknologiaa

  Edistynyt multimediajärjestelmä yhdistettynä esteettiseen muotoiluun tarjoaa intuitiivisen ja helpon käytön, linkitetyt näytöt syvyysvaikutelmalla, ja se on myös mukautettavissa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

 • Hadori-kiillotustekniikan innoittama muotoilu

  Takumi-käsityömestarimme vastaavat äärimmäisen hienoista yksityiskohdista, kuten istuinten tikkauksista ohjaamon teräviin ja kiehtoviin alumiinisomisteisiin, jotka ovat saaneet innoituksensa Hadori-menetelmän mukaan kiillotetun japanilaisen miekan kauneudesta.

 • Ylivertaista turvallisuutta

  Uusi ES on varustettu viimeisimmällä Lexus Safety System + -järjestelmällä, jonka Pre-Collision järjetelmään sisältyy jalankulkijoiden tunnistus pimeällä, polkupyörien tunnistus, ja automaattinen jarrutus, Lane Tracing –toiminnolla varustettu kaistavahti ja kaksivaiheiset mukautuvat kaukovalot.

 • Vakionopeudensäädin dynaamisella tutkalla

  Integroidulla huippunopeuden ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmällä varustettu vakionopeudensäädin dynaamisella tutkalla auttaa kuljettajaa säilyttämään turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Kun tie edessä on taas vapaa, ES kiihdyttää automaattisesti takaisin asetettuun vakionopeuteen.

 • Esittelyssä ES F SPORT

  Tutustu F SPORT –mallien tarjoamiin lisäominaisuuksiin, joita ovat mukautuva jousitus (AVS), F SPORT iskunvaimentimet edessä ja takana, takaspoileri, 19" vanteet, musta etusäleikkö ja alumiinisomisteiset polkimet.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN