TÄYSIN UUSI LEXUS ES

ESITTELYSSÄ LEXUS ES

Kuuden sukupolven menestyksen jälkeen uusi, seitsemännen sukupolven Lexus ES avaa uuden, kunnianhimoisemman polun.

Uusi ES on tilavampi, hiljaisempi ja turvallisempi kuin koskaan ennen. Ihastu sen terävöitettyyn suorituskykyyn, luokkansa johtavaan turvallisuustekniikkaan ja käsityötaitoon.

2019 lexus es key features
 • DYNAAMISET OMINAISUUDET

  ES on tunnettu mukavuudestaan, hienostuneisuudestaan ja ylellisestä varustelustaan. Uuden sedanin vahvuuksia ovat entistä dynaamisempi ulkoinen muotoilu ja entistä parempi suorituskyky.

 • TÄYSIN UUSI RAKENNE

  Uusi ES on rakennettu täysin uudelle GA-K-pohjalevylle. Auto on edeltäjäänsä pidempi, matalampi ja leveämpi. Pidemmän akselivälin ansiosta pyörät on voitu viedä lähemmäksi auton kulmia leveämmällä etu- ja takaraidevälillä.

 • ESITTELYSSÄ ES F SPORT

  Ensimmäistä kertaa ES-mallistossa nähtävissä F SPORT -malleissa on useita lisäominaisuuksia, kuten voimakkaammin muotoiltu musta etusäleikkö, takaspoileri ja tumma alahelma, jotka korostavat mallin ulkonäköä. 19 tuuman vanteet ovat ulkonäöltään samanlaiset kuin Lexus LC coupessa. F SPORT -malleihin on saatavana myös kaksi eksklusiivista väriä - Heat Blue ja F White.

 • 2019 lexus es exterior

  TÄYSIN UUSI ES

  ULKOPUOLI

  GA-K –rakenne antaa uudelle mallille mahdollisuuden kokeilla luksussedanin muotoilun rajoja. Muotoilu korostaa persoonallista siluettia, joka laskeutuu voimakkaasti alaviistoon luoden dynaamisen, mutta silti solakan muodon. Takaosa on puhdas ja teräväpiirteinen, ja sivupaneeleihin jatkuvat LED-valot muodostavat jatkuvan tyylikkään linjan kaikista kulmista katsottuna.

 • 2019 lexus es interior

  TÄYSIN UUSI ES

  SISÄTILAT

  Ulkonäön ja tunnelman suunnittelussa ES:n pääsuunnittelija Yasuo Kajinon ja hänen tiiminsä lähtökohtana oli Lexus Future Interior -konsepti, joka yhdistää kuljettajakeskeisen ohjaamon tilavaan ja mukavaan etumatkustajan alueeseen. Se on yhdistetty tila, jossa on lisävarusteena saatava useita yhdistettyjä palveluja sisältävä navigointijärjestelmä. Navigointi tarjoaa 12,3 tuuman multimedianäytön ja seuraavan sukupolven Remote Touch -kosketusohjauksen.

 • 2019 lexus es performance

  TÄYSIN UUSI ES

  SUORITUSKYKY

  Pääinsinööri Yasuhiro Sakakibaran mukaan tämä ES on luotu tuottamaan kaikkia edeltäjiään olennaisesti paremman suorituskyvyn. Uusi GA-K-rakenne pyrki luomaan rauhoittavaa ennakoitavuuden tunnetta, joka yhdistyy jokaisen liikkeen nopeaan reagoinnin tunteeseen. Yoshiaki Ito, ES:n päätestikuljettaja, kertoi: “Me haluamme kaikkien eri tyyppisten kuljettajien tuntevan täydellisen hallittavuuden ES:n ohjauspyörän takana. Haetussa mukavuustasossa on ajateltu muutakin, kuin että auto tarjoaisi vain pehmeän kyydin.”

 • 2019 lexus es hybrid petrol

  TÄYSIN UUSI ES

  NELJÄNNEN SUKUPOLVEN HYBRIDIJÄRJESTELMÄ

  ES 300h on varustettu uudella neljännen sukupolven itselataavalla hybridijärjestelmällä, joka tuottaa poikkeuksellisen polttoainetehokkuuden, herkän suorituskyvyn ja vähäiset päästöt keskikokoiselle luksussedanille. Järjestelmän kokonaisteho on 160 kW (218 hv) ja kokonaiskulutus on alkaen 4,7 l/100 km.

Next steps