How All Electric Works Hero Image

TÄYSSÄHKÖINEN

NÄIN SE TOIMII

Löydä uusi sähköinen Lexus-maailma, jossa lataus on vaivatonta ja virtaa riittää.

OTA RENNOSTI JA LATAA

Liitä vain pistoke kotona seinään tai käytä julkisia latausasemia. Tutustu tapoihin ladata Lexus ja kuinka kauan se kestää.

 •     Rapid Charging Card Image
  RIPEÄ TASAVIRTALATAUS
  51 minuuttia
  Arvioitu latausaika 5-80 % tasavirralla*
       AC Charging at Home Card Image
  KOTONA LATAAMINEN VAIHTOVIRRALLA
  8 tuntia ja 2 minuuttia
  Arvioitu latausaika 0-100 % vaihtovirralla*
 • RIPEÄ LATAUS

  Latausasemien määrän nopea kasvu tarkoittaa, että autosi on entistä helpompaa pitää liikkeellä. Latausnopeus riippuu suurelta osin latausaseman tehosta. 50 kW:n yksikkö voi ladata jotkin mallit 80 prosenttiin vain 30 minuutissa. Pikalatauspisteet (7-22 kW) lataavat jotkin mallit täyteen 3-4 tunnissa. Suurin osa julkisista latauspaikoista on pikalatauspisteitä.

  •     1 Find a Spot to Charge Hero Image

   LATAUSTYYPIT

   ETSI LATAUSPISTE

   Voit lähteä luottavaisena matkaan tietäen, että nopeiden latausasemien verkosto kaikkialla Euroopassa tarkoittaa virtaa vain lyhyen ajomatkan päässä. Mikä parasta, autosi löytää latauspisteen ja kertoo sinulle, kun olet valmis jatkamaan.

  • NAVIGOI

   Se on yksinkertaista. Syötä määränpääsi kosketusnäytölle ja matkasuunnittelija etsii reitin lähimmälle latausasemalle.

   LATAA

   Saavu asemalle ja nauti kuppi kahvia samalla kun autosi latautuu minuuteissa, ei tunneissa.

   VALMIINA LÄHTÖÖN

   Lexus-sovellus kertoo, kun voit jatkaa. Valmistaudu matkasi seuraavaan vaiheeseen.

  •     2 Rapid Charging Technology Hero Image

   LATAUSTYYPIT

   PIKALATAUSTEKNIIKKA

   Tällä hetkellä EU:ssa on noin 100 000 latauspistettä, ja määrä kasvaa kahteen miljoonaan viiden vuoden kuluessa. Vaikka jotkin latauspisteet tarjoavat ”vapaan pääsyn”, eli lataaminen on maksutonta, suurin osa latauspisteistä vaatii kortin tai mobiilisovelluksen.

  LATAAMINEN KOTONA

  Kotiin helposti asennettava Lexus Wallbox lataa auton akun täyteen vain 8 tunnissa. Lexus Link tuo käyttöösi fiksuja ominaisuuksia, kuten enimmäislatausasetuksen, jonka avulla mäen päällä asuvat voivat käyttää uudelleenlatausjärjestelmää kotoa lähtiessään.

  •     1 Installing a Home Charger Hero Image

   LATAUSTYYPIT

   KOTILATAUSASEMAN ASENTAMINEN

   On suositeltavaa, että palkkaat ammattiasentajan asentamaan kotilatausaseman. Lexus järjestää tarvittaessa luotettavan kumppanin työn suorittamiseen. Mielenrauhan vuoksi näin varmistetaan, että yksikön kytkentä on turvallinen ja täyttää vaaditut standardit.

  • NOPEAMPI LATAUS

   Lisäteho nopeuttaa akun latausta.

   SÄÄSTÄ

   Joissain maissa laturin hankintahinnasta korvataan jopa 75 %.

   SÄÄSTÄ KULUISSA

   Monet sähköntoimittajat tarjoavat yöllä halvempia hintoja, mikä voi pienentää sähkölaskuasi.

PÄÄSET PIDEMMÄLLE

Lexuksen sähköautolla pääset pidemmälle kuin luuletkaan. Istu kuljettajan istuimelle ja aja kaupungista toiseen. Tiedät varmasti, että pääset määränpäähäsi ja vieläkin pidemmälle.

PIDEMPI AKUN KESTO

Täyssähköisten ajoneuvojemme jo valmiiksi vaikuttavaa ajomatkaa voidaan pidentää muutamalla yksinkertaisella ajovinkillä, jotka säästävät rahaa ja vähentävät matkaasi tarvittavaa latausta.

 •     Parallax Image 1 Drive intelligently

  NÄIN SE TOIMII

  AJA ÄLYKKÄÄSTI

  Autosi tarkkailee suorituskykyä ja optimoi ajotapaasi, jotta ajomatkasta saataisiin kaikki irti. Voit myös vaihtaa ajomoodia lisätäksesi etäisyyttä. Sähköautot vaativat vain vähän huoltoa. Kuitenkin, yksinkertaiset asiat, kuten oikea rengaspaine ja ilmansuodattimien vaihto lisäävät akun kantamaa.

      Parallax Image 2 Keep the car cool

  NÄIN SE TOIMII

  PYSÄKÖI VIILEÄSSÄ

  Autot, jotka pysäköidään usein lämpimään, voivat kokea akun nopeampaa heikentymistä. Lisää ajomatkaa käyttämällä ilmastointia säästeliäästi.

      Parallax Image 3 Accelerate gently

  NÄIN SE TOIMII

  HILJAA HYVÄ TULEE

  Asteittainen, pehmeä kiihdytys lisää sähköauton tehokkuutta. Välttämällä nopeita kiihdytyksiä erityisesti ruuhkassa, voit lisätä merkittävästi ajomatkaa latausten välissä.

 •     Full Width Image

INNOVATIIVISTA AKKUTEKNIIKKAA

    Parallax Image 1 Lifetime Security

NÄIN SE TOIMII

ELINIKÄISTÄ TURVAA

Lexuksen akku kestää lähtökohtaisesti koko auton elinkaaren ajan. Tutkimukset osoittavat, että monen sähköauton akkukapasiteetti on noin 75 % 193 000 kilometrin jälkeen. Toiset ovat vieläkin pitkäikäisempiä ja menettävät tehostaan 5 % 80 000 kilometrin jälkeen ja vielä 5 % 241 000 kilometrin jälkeen. Koska sähköautolla ajetaan keskimäärin noin 15 000 km vuodessa, useimpien ei tarvitse vaihtaa koskaan akkua.

    Parallax Image 2 Fully Covered

NÄIN SE TOIMII

TÄYSI TURVA

Pitkän ja huolettoman toiminnan takaamiseksi akuissamme on edistyksellisiä jäähdytys- ja lämmitystekniikoita, ja kestävät kumitiivisteet suojaavat niitä vedeltä ja pölyltä. Lexus tarjoaa myös 10 vuoden (tai miljoonan kilometrin) sähköakun lisäturvan toiminnallisille häiriöille ja kapasiteetin laskulle alle 70 %, mikäli teetät kuntotarkastuksen säännöllisesti.

    Parallax Image 3 No Need to Worry

NÄIN SE TOIMII

EI HUOLTA

Olet turvallisissa käsissä. Lexus on toimittanut jo yli 1,5 miljoonaa erittäin turvallista hybridisähköautoa, ja uusi Lexus ES 300h itselataava hybridi palkittiin NCAP:n luokkansa parhaana sähköautona/hybridinä ja luokkansa parhaana perheautona.

    Parallax Image 4 Recycling Made Simple

NÄIN SE TOIMII

KIERRÄTYS ON NYT HELPPOA

UX 300e:n akun saavuttaessa käyttöikänsä lopun, käytössämme on takaisinottojärjestelmä, jolla varmistetaan, että käytettyä akkua käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti. Tällä hetkellä vastaanotamme yli 90 % akuistamme Euroopassa jälleenmyyjäverkostomme kautta, mutta tavoitteemme on saavuttaa 100 %.