1. Ostajalle
  2. Kampanjat
  3. Hockey Night Perjantai
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LEXUS X HOCKEY NIGHT PERJANTAI

VOITA LEXUS RX VIIKOKSI KÄYTTÖÖSI

Lexus on ollut näkyvästi mukana kotimaisessa kiekkoilussa. Kevään ratkaisupelit lähestyvät ja sen kunniaksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden voittaa Lexus RX Plug-in Hybridin viikoksi käyttöön.

LEXUS X HOCKEY NIGHT PERJANTAI

Kolme syytä valita Lexus

Erinomaista laatua

Lexus-mallit ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestään. Osoituksena tästä tarjoamme autoihimme veloituksettoman  Lexus Relax -turvan jopa 10 vuoteen saakka sekä sähköautoihimme lisäksi miljoonan kilometrin akkuturvan.

Korkealuokkaista viimeistelyä

Kaikki Lexus-mallit valmistetaan Japanissa, jossa yli 15 vuoden kokemuksen omaavat Takumi-artesaanit huolehtivat, että jokainen hienostunut yksityiskohta on viimeistelty täydellisesti.

Hybridinä tai täyssähköisenä

Lexus tarjoaa sähköistetyn vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Onko valintasi itselataava hybridi, lataushybridi vai täyssähköinen? Me autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon.


Osallistu arvontaan ja voita Lexus käyttöösi

 Osallistu arvontaan ja voit voittaa ylellisen ja näyttävän Lexus RX Plug-in Hybrid -mallin viikoksi käyttöösi.

Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy 
Korpivaarantie 1 
01451 Vantaa 
(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n työntekijät eivätkä arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät. Arvontaan voi osallistua vain kerran kilpailuaikana.

 

Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan täyttämällä lexus.fi/hockeynight-sivustolla oleva lomake.

 

Kilpailuaika

Arvontaan voi osallistua 27.1.2024-31.3.2024 välisenä aikana.

 

Palkinnot ja palkintojen lunastaminen

Arvomme osallistumisajan päätyttyä yhden (1) voittajan, joka saa palkinnoksi viikoksi Lexus RX 450h+ -mallin käyttöönsä.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Järjestäjän vastuu

Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä arvontaan liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellytysten mukaisesti.

 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity tähän yhteisöpalveluun. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kampanjat

Tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin
Ei ajankohtaisia kampanjoita

Easyleasing.fi-verkkokauppa

Uusi Lexus UX Hybrid vuodeksi alk. 599 €/kk. Tilaus jatkuu kuukauden irtisanomisajalla, kunnes haluat palauttaa auton.

LBX Launch Edition -mallit kampanjaeduin

Launch Edition -mallit tuovat LBX-tunnelmiin lisää teknologiaa houkuttelevaan hintaan. Lexus Easy Osamaksuun korko nyt 2,9 % + edullisemmat kulut.

Nopean toimituksen autot

Nopean toimituksen NX, RZ, ES ja UX-malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein 0 €. Etusi jopa yli 8 100 €.