1. Tutustu Lexukseen
  2. Konseptiautot
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TUTUSTU LEXUKSEEN

KONSEPTIAUTOT

Rohkeat, uskaliaat konseptimme ovat Lexusta eteenpäin vievä voima. Ne sinkoavat meidät tulevaisuuteen omalla odottamattomalla energiallaan. Ja ne tekevät mahdottomasta mahdollista.

HORISONTTIA LAAJENTAMASSA

Suuntaamme katseemme tulevaisuuden autoihin – ne ovat eteenpäin vievä voimamme. Konseptimallimme tutkivat rohkeasti tulevaisuuden mahdollisuuksia ja ovat näyttävästi esillä autonäyttelyissä ympäri maailmaa.

Lexus Electrified Sport

Lexus Electrified Sport on visiomme tulevaisuuden täyssähköisestä urheiluautosta. Se on ikonisen LFA-superautomme henkinen seuraaja, joka symboloi Lexuksen tulevaisuutta.

LF-Z Electrified

Lexus LF-Z Electrified -konseptimallin esittely merkitsee uusien suuntaviivojen piirtymistä Lexuksen tulevaisuuteen ja brändin luontaiselle kehittymiselle.

LF 30 ELECTRIFIED

Lexus on sitoutunut toimittamaan innotiivisia ja inspiroivia tuotteita, ja ”LF-30 Electrified” -konseptimalli ilmentää Lexuksen näkemystä ajoneuvojen sähköistymisestä.

LF-1 LIMITLESS

Lexus hahmottaa uuden lippulaiva-crossoverinsa piirteitä Lexus LF-1 Limitlessillä.

LS+ KONSEPTI

Vuonna 2020 Lexus esittelee LS+ -konseptin lippulaivamallistaan. Auto viitoittaa tietä tulevaisuuteen ja tuo mm. autonomisen ajamisen teknologiaa käytäntöön.

UX-KONSEPTI

UX-konsepti on luotu Lexuksen muotoilukeskuksessa Euroopassa. Jo alusta asti se on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti kaupunkiautoilijoiden toiveita ja toimimaan vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa.

LF-FC

Hämmästyttävä LF-FC-konsepti määrittelee uudelleen ylellisyyden ja tuo tulevaisuuden visiot tähän päivään.

LF-SA

Rohkea. Odottamaton. Aistikas. Luotu kaupunkiin. Sisältä yllättävän tilava. LF-SA:n jokainen yksityiskohta on luotu ihastuttamaan tässä kompaktissa ja ketterässä kokonaisuudessa.