1. Lexus Electrified
  2. Täyssähköinen
  3. Miksi täyssähköinen Lexus

Täyssähköisen edut

Nollapäästöt, alhaisemmat käyttökustannukset ja entistäkin korkeampi turvallisuustaso: täyssähköinen Lexus tarjoaa tinkimättömän tehon ja loistavan ajotuntuman lisäksi myös muita etuja.

NOLLAPÄÄSTÖT

15 vuotta uraauurtavaa tutkimusta on tuottanut sähkömoottorin, jonka pakokaasupäästöissä ei ole hiilidioksidia. Maailmasta tulee puhtaampi, kun käytät upeasti toimivaa moottoria.

Akun elinkaaren tullessa loppuun, takaisinottojärjestelmämme varmistaa, että akku kierrätetään turvallisesti ja vastuullisesti.

ALHAISET KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Säästäminen alkaa heti, kun alat ajaa autoasi. Dieselin ja bensiinin poistuminen kuvioista tarkoittaa, että et enää ole maailman öljynhintojen armoilla. Sähkön hinnat ovat yleensä vakaampia ja helpommin ennustettavissa ajan saatossa.

Myös huoltaminen on yksinkertaisempaa. Sähköautoissa on vähemmän liikkuvia osia, ei pakokaasujärjestelmää, pienemmät ja tehokkaammat jäähdytysjärjestelmät, ei öljyä, moottorin suodattimia tai jakohihnoja, ja myös jarrut kuluvat vähemmän. Vietä enemmän aikaa tien päällä ja vähemmän korjaamolla.

HIIRENHILJAINEN

Lähde liikenteeseen herättämättä naapurustoa. Sähköinen moottori tekee vaikuttavaa työtä kuin kuiskaten. Autossa matkustavalle hiljaisuus on ainutlaatuisen rauhoittava kokemus, sillä vain renkaista syntyvä pieni humina kertoo käytössä olevista tehoista. Tulevaisuus kuulostaa seesteiseltä.

TESTATTU HUOLELLA

Varmuus ja luottamus ovat olennainen osa mahtavaa ajokokemusta. Lexuksen sähköistä moottoria on testattu miljoonia kilometriä ammattilaisten toimesta, ja he ovat auttaneet hienosäätämään suorituskyvyn kaikkia osa-alueita.

Kaikki automme ovat varustettu kehittyneellä Lexus Safety System+ -järjestelmällä, ja pääset nauttimaan paremmasta hallittavuudesta esimerkiksi akun ja sähkömoottorin optimaalisen sijoittelun ansiosta. Steer-by-wire-teknologia poistaa mekaanisen yhteyden tarpeen ja tarjoaa sinulle esteettömän ohjauskokemuksen ja todella reagoivan tuntuman.

VEROTUSHYÖDYT JA MUUT KANNUSTIMET

Hallinnot ympäri maailmaa kannustavat siirtymään sähköön alentamalla verokantoja ja kannustamalla kotilatauspisteen asentamiseen. Voit siis olla lähempänä Lexuksen sähköautoa kuin uskotkaan.