1. Lexus Electrified
  2. Hybridi
  3. Hybridin edut

Lexus-hybridin edut

Lexuksen itselataava hybriditeknologia jättää kevyemmän jäljen ympäristöön ja lompakkoosi. Ylivoimaisen polttoainetehokkuuden ja pienempien päästöjen ansiosta voit myös alentaa huolto- ja käyttökustannuksiasi.

VIHREÄMPI

Itselataavat hybridijärjestelmämme ovat ympäristöystävällisiä ja pienentävät haitallisia kaasupäästöjä kymmenesosaan 2014 Euro 6 -dieselstandardista.

Monissa suurkaupungeissa eri puolilla EU:ta on otettu käyttöön vähäpäästöisiä vyöhykkeitä osana EU:n tavoitetta tulla ilmastoneutraaliksi.

Suuripäästöisiä ajoneuvoja joko estetään pääsemästä alueelle tai ne joutuvat maksamaan siitä. Vähäpäästöiset ajoneuvot, kuten Lexuksen itselataava hybridi, pääsevät alueelle ilmaiseksi.

 

ALHAISEMMAT KUSTANNUKSET

Itselataavat hybridiajoneuvot ovat tyypillisesti kustannustehokkaampia ostaa, omistaa ja käyttää kuin vastaavat dieselmallit.

Pitkällä aikavälillä huoltokustannuksissa voidaan säästää huomattavasti, sillä hybridijärjestelmässä ei ole kytkintä, jakopään hihnaa, käynnistysmoottoria, laturia jne.

Myös varaosakustannukset pienenevät merkittävästi, sillä Lexus-hybridit kuluttavat vähemmän jarruja ja renkaita, mikä lisää säästöjä entisestään.

Paras tapa varmistaa, että saat kaiken hyödyn Lexus-hybridiajoneuvostasi, on vuosittainen Hybrid Health Check -tarkastus. Hybrid Health Check -tarkastus on maksuton osana Lexus-huoltoa. Mutta jos huolto ei ole vähään aikaan ajankohtainen, voit säilyttää mielenrauhasi varaamalla yksittäisen Hybrid Health Check -tarkastuksen.

VEROSÄÄSTÖT

Itselataavien hybridiajoneuvojen omistajille on kaikkialla EU:ssa tarjolla erilaisia verotuksellisia etuja ja taloudellisia kannustimia.

HELPPO KÄYTTÄÄ

Lexuksen itselataavaa hybridiä ei tarvitse kytkeä latausasemaan. Ei dieseliä. Ei kompromisseja. Lexuksen hybridiä ei tarvitse koskaan kytkeä pistorasiaan - se on aina valmis kuljettamaan sinut niin kauas kuin tarve vaatii.

KÄTEVÄ JA MUKAVA

Lexuksen kaikissa itselataavissa hybrideissä on automaattivaihteistot, mikä tekee niistä helppoja ja tasaisia ajaa.