2018 lexus hybrid hero

AINA VALMIS

LEXUKSEN
ITSELATAAVA
HYBRIDI

Ei latausjohtoja. Ei dieseliä. Ei kompromisseja.

ÄLYKKÄÄMPI VAIHTOEHTO DIESELILLE

Lexuksen itselataava hybridi yhdistää saumattomasti bensiini- ja sähkötehon. Lexuksen itselataava hybridi lataa itsensä ajon aikana. Ei kytkemistä latausasemaan, ei dieseliä, ei kompromisseja. Lexuksen itselataavien hybridien mallisto kompaktista hatchbackista ja SUV-crossoverista sedaniin ja korkean suorituskyvyn sport-coupéen mukautuu tarpeisiisi ja elämäntyyliisi. Ylivertaisella asiantuntemuksellamme, yli 1,3 miljoonalla myydyllä hybridillä maailmanlaajuisesti tuomme hybridin ylellisyyden vakaasti nykypäivään.

LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

Tutustu Lexuksen itselataavan hybridin etuihin valitsemalla haluamasi aihe.

KUINKA LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI TOIMII

Optimaalinen bensiini- ja sähkötehon yhdistelmä.

SUORITUSKYKYÄ TARVITTAESSA

Valmistaudu muuttamaan odotuksesi hybridin suorituskyvystä.

EI KOMPROMISSEJÄ

Tyyliä, tilaa ja tehokasta voimaa. Kyllä, voit saada ne kaikki.

LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

Rakennamme maailmaa ilman kompromisseja. Yhdistämällä mielikuvituksen ja tehokkuudeen Lexuksen hybridimoottorit tuottavat aina odottamasi suorituskyvyn älykkäänä vaihtoehtona perinteisille voimalinjaratkaisuille. Takumi-käsityöläisten ylellisen laadun ympäröimät hybridimoottorit antavat sinulle mielenrauhan, jotta voit nauttia ylellisestä ja modernista ajamisesta. Lexus-hybridi: ei kytkemistä latausasemaan, ei häiriöitä, ei kompromisseja.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS-HYBRIDI

MAAILMAN SUOSITUIN PREMIUM-LUOKAN HYBRIDI

Olemme edelläkävijöitä ja olemme vuodesta 2004 lähtien siirtäneet sähkö- ja bensiinimoottorikokemuksemme hybriditeknoknologiaamme tarjotaksemme sinulle Lexuksen tuttua tehokkuutta ja voimaa.

Etsimme aina uusia tapoja muotoilla tulevaisuutta, ja rakkaudestamme innovaatioon meillä on premium-autojen valmistajista laajin valikoima Lexus-hybridiajoneuvoja, joita on tähän mennessä myyty yli miljoona.

Tutustu Lexus-hybridin etuihin alla ja näe, miksi niin moni kuljettaja on jo tehnyt älykkään valinnan.

TUTUSTU MALLISTOON

Lexuksella on premium-autonvalmistajien laajin hybridiajoneuvojen mallisto, jossa on niin kompakteja, dynaamisia sedaneita kuin katseen vangitsevia katumaastureita. Valitse tyyliisi sopiva Lexus-hybridi alta.

TUTUSTU LEXUS MULTI STAGE HYBRID -JÄRJESTELMÄÄN

Lexus johtaa kehitystä maailman huippujen joukossa. Olemme aina haastaneet tavanomaisen, mikä on saanut aikaan täydellisen suorituskyvyn. Lexus LS 500h:n ja LC 500h:n ominaisuudet puhuvat puolestaan.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  HYBRIDI-INNOVAATIO

  AINA VALMIS EDELLÄKÄVIJÄKSI

  Multi Stage Hybrid -järjestelmä on Lexuksen innovaatiohengessä kehittämä huippuluokan hybriditeknologia, jolla viemme hybridisuorituskyvyn uudelle tasolle.

  Vakiovarustukseen kuuluva 10-nopeuksinen vaihteisto vaihtaa nopeammin, tarjoaa tarkemman ohjauksen, herkemmin reagoivan ajon ja innostavan suorituskyvyn – kaikki tämä on toteutettu lisäämällä tarkasti viritetty 4-nopeuksinen vaihteisto erinomaiseen voimansiirtoomme.

  Tuloksena on ennennäkemättömän suorituskykyinen hybridijärjestelmä yhdistettynä ylivertaiseen ylellisyyteen, tehokkuuteen ja alhaiseen ympäristövaikutukseen valmiina vastaamaan jokaiseen komentoosi.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  HYBRIDISUORITUSKYKYÄ

  AINA VALMIS SUORITUKSEEN

  LC 500h sport-coupéssa ja LS 500h -lippulaivasedanissa on ensimmäisenä maailmassa Lexuksen Multi Stage Hybrid -järjestelmä.

  Tämä innovatiivinen suorituskyky on vain Lexus-hybridissä, ja se antaa sinulle tarvitsemasi tehon verrattomaan käsittelyyn ja ketteryyteen tien päällä. Tutustu tehostettuun kokemukseen ja haasta odotuksesi.

HYBRIDIN OMISTAMINEN

My Lexus

Lexus-autojen omistajat nauttivat palkitusta palvelusta, eikä hybridi ole siinä poikkeus. Voit hallita auton omistukseen liittyviä asioita helposti My Lexus -palvelussa.

Ylläpito

Kehittyneestä teknologiasta huolimatta Lexus-hybridin ylläpito on vaivatonta. Hybridin huollon hinta tai vaikeus ei poikkea millään tavalla muiden ajoneuvojen huolloista.

Luotettavuus

Hybridijärjestelmämme ovat yhtä luotettavia kuin perinteiset voimanlähteetkin, ja itselataavan teknologian ansiosta et koskaan jää pulaan tyhjenneen akun vuoksi.

Huolto

Lexus-hybridin huolto on yksinkertaista Lexuksen vakiopalveluun sisältyvän Hybrid Health Check -tarkastuksen avulla.

Takuu ja akkuturva

Hybridijärjestelmällämme on viiden vuoden takuu. Sen jälkeen akulle annetaan Hybrid Health Check -tarkastuksen yhteydessä aina vuodeksi eteenpäin aktivoituva akkuturva aina 10 v/350 000 km asti.

Rahoitus

Hyödynnä Lexus-rahoituspalvelujen hybrideille tarjoamia rahoitusvaihtoehtoja.

Next steps