1. Lexus Electrified
  2. Sähköistymisen edelläkävijä

Sähköistymisen edelläkävijä

Lexus on toiminut sähköistymisen edelläkävijänä jo yli 15 vuoden ajan.

Alan johtavaa tekniikkaa

Lexuksesta on tullut synonyymi poikkeukselliselle suunnittelulle, laadulle ja käsityötaidolle sen jälkeen, kun ensimmäinen luksussedanimme saapui markkinoille yli 30 vuotta sitten.

Lexus on kehittänyt maailmanluokan tekniikkaa yli 15 vuoden ajan. Sähköistymisen edelläkävijänä kaksivaiheisen alennusvaihteen ja monivaiheisen hybridijärjestelmän kaltaiset läpimurrot ovat asettaneet standardin sähköiselle tulevaisuudelle.

TAKUMI-MESTARIT

Sähköistettyjen ajoneuvojemme huippumoderni tekniikka yhdistyy Takumi-mestareidemme perinteisiin. Yksityiskohtien huomioiminen näkyy kaikessa kauniista käsin hiotuista maalipinnoista aina sähkökomponenttien puhdashuoneessa tehtyyn kokoonpanoon saakka.

Käsin ommellut nahkaistuimet ovat saaneet inspiraatiota sashikosta, perinteisestä japanilaisesta tikkaustekniikasta, joka tuo verhoilulle erottuvan tyylin.

Ennen kuin Lexuksesi saapuu kotiisi, se tarkastetaan vielä kahteen kertaan, jotta kaikki on varmasti täydellistä.

LF-30-KONSEPTIAUTO

Paikallaan oleminen ei ole meille vaihtoehto, ja siksi esittelimme hiljattain LF-30-konseptiauton. Se tarjoaa kuljettajakeskeisen ohjaamon sekä aktiivisen ja ylellisen lounge-ympäristön, joka yhdistyy tyylikkääseen ja futuristiseen ulkoasuun. Yli kahden vuosikymmenen sähköistymisestä saadusta kokemuksesta, sähkömoottorista, steering-by-wire-tekniikasta ja Lexus Advanced Posture Control –toiminnoista ammentava konsepti tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen.

Innovatiivisessa sisätilassa käytetään autonomisia tekniikoita, ja Lexus Advanced Posture Control –ohjaus parantaa ajonautintoa. Seuraavan sukupolven ominaisuuksiin kuuluvat myös muun muassa eleohjaus ja ajoneuvotietojen esittäminen lisätyn todellisuuden kautta. Sivuikkunoiden valonläpäisykyky on säädettävissä, jolloin matkustajat voivat valita maisemien tarkkailun ja yksityisyyden välillä.