1. Lexus-mallisto
  2. Stay Ahead Film
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
UUSI LEXUS RX

LADATTU YLELLISYYDELLÄ

Katso, miten uusi RX auttaa sankariamme pakenemaan ja karistamaan jahtaajat kannoiltaan erinomaisten ajo-ominaisuuksien avulla.

OLE OSA TARINAA

SAATKO SALKUN AUKI?

Pystytkö paljastamaan, mitä Stay Ahead -videolla nähdyssä salkussa on interaktiivisessa pelissämme? Valitse asiantuntijasi ja ratkaise mysteeri ennen ajan päättymistä.

Pelattavissa vain rajatun ajan.

RATKAISE TAPAUS
Älypuhelimella pelatessa käännä näyttö vaakatasoon. Peli vaatii toimiakseen evästeiden hyväksynnän.
Uusi RX Plug-in Hybrid

Nyt koeajettavissa Lexus-liikkeissä

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN

Uusi RX

AJOTILAN VALINTA

Voit valita itsellesi sopivimman ajotilan Eco-, Normal-, Sport- tai Custom-valinnoista painottaen esimerkiksi taloudellisuutta tai dynaamisuutta.
UUSI RX

KAMERATOIMINEN TAUSTAPEILI

Kameratoiminen taustapeili parantaa näkyvyyttä auton taakse näyttämällä kuvaa kahdesta ulkoisesta kamerasta.
UUSI RX

500h PERFORMANCE HYBRID

RX 500h Performance Hybrid on Lexuksen ensimmäinen ahdettuun bensiinimoottoriin pohjautuva itselataava hybridi. Sen tehokkuuden taustalla on täysin uusi hybridijärjestelmä, joka koostuu 2,4-litraisesta ahdetusta moottorista ja kuusivaihteisesta automaattivaihteistosta. Se kiihtyy 0-100 km/h nopeasti, vain 5,9 sekunnissa, 371 hv:n tehon ja 645 Nm:n väännön ansiosta ja tarjoaa huippuluokan ajodynamiikan DIRECT4-nelivetojärjestelmän avulla.

UUSI RX

DIRECT4-NELIVETO

RX 500h:n DIRECT4-neliveto tasapainottaa jatkuvasti tehoa ja vääntöä etu- ja taka-akselin välillä kaikissa ajotilanteissa tarkemmin kuin mikään mekaaninen järjestelmä voisi.
Uusi RX

Rakenna oma RX

ENEMMÄN YHTEYKSIÄ

LEXUKSEN TUNNUSOMAISET AJO-OMINAISUUDET

Uusi RX luo ainutlaatuisen yhteyden auton ja kuljettajan välille tarjoten ajokokemuksen, joka on mukava, hienostunut ja poikkeuksellisen palkitseva. Se on paras toteutuksemme koskaan Lexus Driving Signaturesta.
UUSI RX

14" kosketusnäyttö

RX on varustettu vakiona 14" kosketusnäytöllä, jonka kautta helppokäyttöisen ja intuitiivisesti toimivan multimediajärjestelmän käyttö on vaivatonta. Sen toimintoihin kuuluu muun muassa pilvipohjainen navigointi, jonka avulla käytössäsi on aina ajantaisaiset reitit ja liikennetiedot.
UUSI RX

TAZUNA-OHJAAMO

RX:n Tazuna-ohjaamokonsepti tuo kaiken oleellisen tiedon ja hallintalaitteet vaivattomasti kuljettajan saataville, jolloin keskittyminen pysyy edessä aukeavassa tiessä.
Uusi RX

Valitse itsellesi sopivin voimalinja

Lexuksen ikoninen SUV on nyt saatavilla sekä ladattavalla että itselataavalla hybridivoimalinjalla.

RX 450h+ Plug-in Hybrid -mallilla ajat jopa 68 km sähköllä ja kun ladattava akku on ajettu tyhjäksi, se jatkaa toimintaansa itselataavan hybridin tavoin säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden.

RX 500h Performance Hybrid on Lexuksen ensimmäinen ahdetulla moottorilla varustettu itselataava hybridi, joka tarjoaa huippuluokan ajodynamiikan DIRECT4-nelivetojärjestelmän avulla.