1. Omistajalle
 2. Connected-palvelut
 3. Uusi Lexus Link+ -sovellus
 4. UKK
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voit lisätä auton joko klikkaamalla kotisivulla ”Lisää auto”, tai jos sinulla on jo auto, klikkaamalla lisää-painiketta oikealla ylhäällä Autoni-osiossa. Voit poistaa auton siirtymällä Autoni-osioon, selaamalla alas ja klikkaamalla ”Poista auto”.

Valitse Lexus Link+ -sovelluksessa ensin autosi kohdassa "Autoni" ja klikkaa sitten "Connected-palveluiden keskus". Aktivoi sitten autollesi saatavilla olevat Connected-palvelut seuraamalla sovelluksen antamia ohjeita.

 

Jos yhtä tai useampaa yhdistettyä autoa ei ole vielä aktivoitu Autoni-osiossa, sinua kehotetaan aktivoimaan Connected-palvelut joka kerta, kun kirjaudut sovellukseen. Jos ohitat tämän vaiheen, voit aktivoida sen myöhemmin noudattamalla yllä kuvattuja vaiheita.

 

Katso lisätietoa oppaastamme.

 

Huomaa: aktivoinnin yhteydessä sinun on hyväksyttävä Käyttöehdot ja Tietosuojailmoitus.

Jos haluat pysäyttää Connected-palvelut pysyvästi Lexus Link+ -sovelluksessa, valitse ensin autosi kohdassa "Autoni" ja klikkaa sitten "Connected-palveluiden keskus". Poista palvelut käytöstä seuraamalla sovelluksen antamia ohjeita.

 

Katso lisätietoa oppaastamme.

Lexus Link+ -sovelluksen avulla voit hallita autoasi missä tahansa oletkin. Sitä on helppo käyttää, ja se tarjoaa sinulle ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka nostavat ajokokemuksesi uudelle tasolle. Voit suunnitella matkoja, paikantaa pysäköidyn autosi, etsiä tietoa autosi seuraavasta huollosta, tarkistaa ajoneuvosi tiedot, saada tärkeitä autoasi koskevia ilmoituksia ja ohjata autosi ilmastointia, ovia ja varoitusvaloja etänä.

Viisi kuvaketta vasemmalta oikealle tarkoittavat seuraavia:

 

 • Auto - Kartta - Ilmoitukset - Tili - Tuki

Voit käyttää Connected-palveluita milloin tahansa. Auton tiedot lähetetään sovellukseen, kun moottori käynnistetään. Näet viimeisen matkasi tiedot moottorin sammuttamisen jälkeen. Tietojen lähettämiseen tarvitaan verkkoyhteys, joka ei ehkä toimi, jos pysäköit autosi maanalaiseen pysäköintihalliin.

Lexus Link+ -sovelluksessa ja asiakasportaalissa käytetään samoja tilitietoja. Voit vaihtaa salasanan molemmilla alustoilla. 

 

Salasanan vaihtamiseksi siirry sisäänkirjautumissivulle ja valitse "Unohtuiko salasana".

Jälleenmyyjän on vahvistettava henkilöllisyytesi varmistaakseen, etteivät asiattomat henkilöt pääse käsiksi Lexus-asiakkaiden henkilötietoihin.

 

Sinua pyydetään käymään jälleenmyyjäsi luona, koska asiakkaiden henkilötietojen suojaaminen on Lexukselle ensisijaisen tärkeää.

 • Peruuta Connected-palveluiden tilauksesi ja poista auto tililtäsi sovelluksessa.
 • Poista käyttäjäprofiili multimedialaitteesta.
 • Älä poista tiliäsi, jotta voit lisätä sinne mahdollisesti tulevaisuudessa hankkimasi Lexuksen. Muista kertoa auton uudelle omistajalle, että siinä on Connected-palvelut.

Connected-palvelut eivät enää toimi, jos ajoneuvon valmistenumero (VIN) poistetaan tililtäsi.

Profiilin asetusten muokkaamiseksi klikkaa navigointipalkissa olevaa Tili-osion kuvaketta ruudun oikeassa alakulmassa.

Connected-palvelut sisältyvät minkä tahansa Connected-palvelujen kanssa yhteensopivan Lexuksen ostohintaan kymmenen vuoden ajan.

 

Connected-palvelut sisältyvät 4 vuoden ajan autoihin, joissa on Smart Connect.

Lexus Link+ -sovelluksen Connected-palvelut toimivat 10 vuoden ajan. Lexus kattaa Connected-palvelujen tarvitsemien tietojen kustannukset 10 vuoden ajan, mutta Lexus Link+ -sovellus toimii myös ilman Connected-palveluja.

Klikkaa Autoni-osiossa "Jälleenmyyjäni"-painiketta kohdassa "Huolto ja ylläpito". Siellä voit määrittää haluamasi jälleenmyyjän.

Hybridiajovalmentaja tarjoaa henkilökohtaista valmennusta siihen, kuinka voit parantaa hybridiajosi taloudellisuutta aiempiin matkoihisi perustuen. Sen avulla voit hyödyntää EV-tilaa parhaalla mahdollisella tavalla polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi ja ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Kyllä, tietyissä malleissa. Näet nykyisen polttoainetason kotisivusi aloitusnäytössä mittaritietona ja toimintamatkana.

Kyllä, tietyissä malleissa näet auton ovien, ikkunoiden, tavaratilan ja valojen tilan. 

 

Voit tarkistaa tilan siirtymällä aloitusnäyttöön. Klikkaa sitten "Ajoneuvon tila" -kuvaketta.

 

Saat lisätietoja toimintojen saatavuudesta malleittain ottamalla yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään tai tarkistamalla tiedot Lexuksen verkkosivustolta.

Kyllä, tietyissä malleissa voit avata/lukita auton etänä sovelluksen kautta. Lukitus-/avauspainikkeet löytyvät aloitusnäytön etähallintakortilta.

 

Huomaa, että et voi:

 

 • Lukita autoa, jos jokin ovi on auki ja/tai jos älyavain on auton sisällä 
 • Avata auton lukitusta, jos auton hälytys on asetettu tai jos auto on lukittu manuaalisesti fyysisellä avaimella

 

Saat lisätietoja toimintojen saatavuudesta malleittain ottamalla yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään tai tarkistamalla tiedot Lexuksen verkkosivustolta.

Kyllä, tietyissä malleissa hätävilkut voidaan aktivoida etänä auton paikantamisen helpottamiseksi ruuhkaisella pysäköintialueella. 

 

Siirry Lexus Link+ -sovelluksessa aloitusnäyttöön ja aktivoi hätävilkut klikkaamalla ”hätävilkut”-painiketta auton paikantamisen helpottamiseksi.

 

Hätävilkut aktivoituvat 60 sekunnin ajaksi. 60 sekunnin jälkeen voit aktivoida hätävilkut uudelleen. 

 

Saat lisätietoja toimintojen saatavuudesta malleittain ottamalla yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään tai tarkistamalla tiedot Lexuksen verkkosivustolta.

Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Hybridiajovalmentaja (hybridiautolle), Sähköajovalmentaja (sähköautolle) tai Ajamisen analytiikka (muille kuin sähköautoille). Valitse "Kaikki matkat" -välilehti, josta näet kaikki edelliset matkat. Klikkaa matkaa, jolloin näet matkaan liittyvän ajohistorian. Viimeisen matkasi tiedot löytyvät myös aloitusnäytöltä.

Lexus Link+ -sovellusta voidaan käyttää seuraavissa järjestelmissä: 

 

 • iOS-laitteet, joiden versio on 15.0 tai uudempi
 • Android-laitteet, joiden versio on 7.0 tai uudempi. Huawein laitteita ei tueta (Huawei on julkaissut oman HarmonyOS-käyttöjärjestelmän kesäkuussa 2021).

Sovelluksen versio löytyy Tili-osion alaosasta.

Jos sinulla on apukäynnistyskaapelit ja toinen ajoneuvo, voit käynnistää ajoneuvosi noudattamalla omistajan oppaassa annettuja ohjeita.

Kyllä ja ei. Auto voidaan lisätä useille tileille, mutta vain yhdellä tilillä on pääsy yhdistettyihin palveluihin tai muihin henkilötietoihin kerrallaan.

Siirry iOS App Storeen tai Google Play Storeen ja etsi Lexus Link+ -sovellus. Lataa sitten sovellus täysin ilmaiseksi.

Samaa tiliä käytetään sekä Lexus Link+ -sovelluksessa että asiakasportaalissa. Voit luoda tilin molemmilla alustoilla sisäänkirjautumisnäytöltä. Kun olet luonut tilin, saat aktivointisähköpostin, joka sinun on vahvistettava ennen kuin voit käyttää tiliäsi ja lisätä ajoneuvosi.

Tietyissä malleissa saatavana oleva Ilmastoinnin etähallinta voidaan aktivoida etänä Lexus Link+ -sovelluksen kautta jäähdyttämään/lämmittämään ajoneuvon sisätilat mukavalle tasolle. 

 

Voit käynnistää Ilmastoinnin etähallinnan aloitusnäytöllä sijaitsevalta "Ilmastoinnin etähallinta" -kortilta 10 minuutin ajaksi. Kun Ilmastoinnin etähallinta -toiminto on aktivoitu, Lexus Link+ -sovellus näyttää, kuinka paljon aikaa on jäljellä toiminnon päättymiseen. Voit uusia Ilmastoinnin etähallinta -etäohjauksen kaksi kertaa (2x10 minuuttia).

 

Huomaa, että joissakin malleissa ilmastoinnin etähallintatoiminnon aktivointi käynnistää myös auton moottorin. Näin ollen kaikki lisäasetukset, joita käytettiin viimeisen matkan aikana (ennen moottorin sammuttamista), kytketään päälle (esim. lämpötila-asetus, istuinlämmitin, radio jne.).  

 

Tietyissä malleissa ilmastoinnin etäohjaus sisältää edistyneempiä toimintoja. Niitä ovat esimerkiksi:

 

 • Etäohjattava istuinten tuuletus, istuinten lämmitys, ohjauspyörän lämmitys ja huurteensulatus.
 • Ilmastoinnin etäohjauksen ajastus: päätä kätevästi etukäteen, milloin auton sisätilat on jäähdytettävä tai lämmitettävä.

 

Huomaa, että Itävallassa ilmastoinnin etähallinta ei ole saatavana polttomoottori- ja hybridiautoihin lakisääteisistä rajoituksista johtuen. Sähköautoissa ja Plug In -hybridiautoissa ilmastoinnin etäohjaus on saatavana Itävallassa.

 

Sähköautot ja Plug In -hybridiautot tarvitsevat vähintään 20-30 % akkuvirtaa ilmastoinnin käyttämiseksi.

 

Ulkolämpötilan ollessa alle -10 °C ilmastoinnin etäohjaus ei toimi Plug In -hybridiautoissa.

 

Saat lisätietoja toimintojen saatavuudesta malleittain ottamalla yhteyttä valtuutettuun jälleenmyyjään tai tarkistamalla tiedot Lexuksen verkkosivustolta.

Kun ajoneuvo on lisätty tilille, Lexus Link+ -sovelluksen vanhaa versiota ei voida enää käyttää samalle autolle. Jos omistat kuitenkin useamman kuin yhden Lexus-ajoneuvon, voit silti käyttää vanhaa sovellusta niille autoille, joita ei ole vielä siirretty uuteen sovellusversioon.

Voit tarkistaa aktiiviset ja passiiviset tilauksesi siirtymällä kohtaan "Autoni" ja valitsemalla "Connected-palveluiden keskus".

Voit hallita käyttöehtojasi tilisi tietosuojaportaalissa.

Voit lukea tietosuojailmoituksen tilisi tietosuojaportaalissa.