1. Lexus-mallisto
  2. Julkistus
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Maailman ensiesittelyssä

TÄYSIN UUSI RX PLUG-IN HYBRID

Viidennen sukupolven RX on julkistettu. Tutustu ikonisen SUV-mallimme täysin uusittuihin, entistä ylellisempiin yksityiskohtiin.

UUSI LEXUS RX

PARANNETTUA AJONAUTINTOA

Uusi RX on valmistettu GA-K-alustarakenteelle ja sen ajo-ominaisuuksiin vaikuttavia yksityiskohtia, kuten painopistettä ja korin jäykkyyttä on optimoitu entistä nautinnollisemman ja mukavamman ajokokemuksen tarjoamiseksi. Myös uusi monivarsituettu taka-akselisto ja huippuluokan ääni- ja värähtelyeristys ovat mainitsemisen arvoisia tekijöitä huippuluokan ajokokemukselle.
UUSI LEXUS RX

UUDEN SUKUPOLVEN MUOTOKIELI

Uusi RX on muotoilultaan selvästi aiempaa dynaamisempi ja itsevarmempi. Edessä etusäleikkö on integroitu paremmin auton keulaan ja etuvalot ovat kapeammat. Pidempi konepelti ja akseliväli, matalampi kattolinja sekä isommat 21” vanteet tekevät auton profiilista dynaamisen. Koko takaosan levyinen valo ja aiempaa leveämpi raideväli vahvistavat edelleen RX:n voimakasta olemusta.
UUSI LEXUS RX

ENTISTÄ YLELLISEMPI

RX:n sisätilat ovat intuitiiviset ja ylelliset. Korkealuokkaisimmat materiaalit sekä viimeisimmät teknologiat takaavat jokaiselle matkustajalle huipputason mukavuutta. Etustuimet ovat täysin uudet, ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota sisään- ja uloskäynnin helppouteen, kehon tukemiseen sekä lämmitykseen ja tuuletukseen. RX on saatavissa myös vegaanisella nahkaverhoilulla.
UUSI LEXUS RX

KULJETTAJAKESKEINEN OHJAAMO

Tazuna-ohjaamokonseptissa kaikki kuljettajalle oleellinen informaatio ja hallintalaitteet ovat käytettävissä mahdollisimman helposti ja luontevasti, mikä vähentää kuljettajan ylimääräistä silmien ja pään liikettä.
UUSI LEXUS RX

RX 450h+ PLUG-IN HYBRID

Nelivedolla varustetussa RX:ssä näkyy ja tuntuu Lexuksen pitkä kokemus sähköistettyjen voimalinjojen edelläkävijänä. 2,5-litraisella bensiinimoottorilla ja 18,1 kWh:n litiumioniakulla varustettu plug-in hybridi tuottaa 306 hv tehoa ja kiihtyy 0-100 km/h 7,0 sekunnissa. Alustavat päästö- ja kulutusarvotavoitteet (WLTP, yhdistetty) mallille ovat alle 26 g/km ja 1,2 l/100 km, ja arvio sähköajokantamasta on noin 65 km. Lopulliset arvot vahvistetaan tyyppihyväksynnän yhteydessä.

Kun ladattava akku on ajettu tyhjäksi, RX 450h+ jatkaa toimintaansa itselataavan hybridin tavoin säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden.

UUSI LEXUS RX

RX 500h Hybrid

Uusi RX 500h on Lexuksen ensimmäinen ahdettuun bensiinimoottoriin pohjautuva itselataava hybridi. Sen tehokkuuden taustalla on täysin uusi hybridijärjestelmä, joka koostuu 2,4-litraisesta ahdetusta moottorista ja kuusivaihteisesta automaattivaihteistosta. Huippuluokan ajo-ominaisuuksien taustalla on edistyksellinen DIRECT4-järjestelmä. Sähköistetyn voimalinjan ohjaus kykenee mm. momentinohjauksessa vaihtamaan voimanjakoa etu- ja taka-akselin välillä millisekunneissa, nopeammin kuin mikään mekaaninen järjestelmä. RX 500h tuottaa 371 hv/273 kW tehoa ja 645 Nm vääntöä. 

 

UUSI LEXUS RX

MAAILMANLUOKAN TURVAA

Uusi RX on varustettu kolmannen sukupolven Lexus Safety System + -turvajärjestelmällä, joka ehkäisee onnettomuuksia ja tukee kuljettajan ajosuoritusta entistä paremmin. Kattavan turvajärjestelmän toimintoihin kuuluu varustetasosta riippuen muun muassa Pre-Collision-järjestelmä, mukautuva vakionopeudensäädin, kuolleen kulman varoitin, edestä risteävän liikenteen varoitin, kaistanvaihtoavustin, sekä kuljettajan väsymystä ja alentunutta tarkkaavaisuustasoa seuraava Proactive Driving Assist -järjestelmä. RX on varustettu myös e-Latch-järjestelmällä, joka yhdessä oven turva-avaustoiminnon kanssa estää arviolta yli 95 % oven aukaisusta johtuvista onnettomuuksista.
UUSI LEXUS RX

INNOVATIIVINEN MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ

Uusi RX on varustettu 14” kosketusnäytöllä, joka on yksi luokkansa suurimmista. Multimediajärjestelmään sisältyy muun muassa pilvipohjainen navigointi, jonka avulla kuljettajalla on aina käytössään ajantaiset tiedot liikenteestä, onnettomuuksista ja tieolosuhteista. Järjestelmä on varustettu myös “Hey Lexus” -ääniohjauksella, ja älypuhelimen integrointi tapahtuu kätevästi langattoman Apple CarPlayn tai Android Auton avulla.

UUSI LEXUS RX

CONNECTED-PALVELUT

Lexus Link -sovelluksen kautta käyttäjä voi käyttää RX:n Connected-palveluita älypuhelimensa kautta ja parantaa omistajuuskokemusta entisestään. Jo ennestään tuttujen ominaisuuksien, kuten ajoanalytiikan, hybridiajovalmentajan, polttoainetason seurannan sekä “etsi ajoneuvoni” -toiminnon lisäksi saatavilla on lukuisia uusia toimintoja. Voit esimerkiksi tarkastella akun varaustasoa, ajastaa latauksen, avata ja lukita ovet, avata tavaratilan luukun, hallita ilmastointia tai jopa väläyttää auton hätävilkkuja löytääksesi paremmin pysäköidyn auton.
UUSI LEXUS RX

TILAA NAUTTIA

RX:n matkustamo tuntuu aiempaa tilavalta, sillä pidentyneen akselivälin myötä etu- ja takaistuinten väliä on saatu kasvatettua. Tavaratilan lastauskorkeus on aiempaa matalammalla ja tila itsessään aiempaa pidempi.
UUSI LEXUS RX

TUNNELMALLISTA MATKANTEKOA

Voit valita jokaiseen matkaan sopivan matkustamon tunnelmavalaistuksen 64 eri värivaihtoehdosta ja 14 väriteemasta.

Tekniset tiedot

Kaikki tiedot ovat alustavia ja vahvistetaan ajoneuvon lopullisella tyyppihyväksynnällä.

Moottori
2,5-litrainen bensiinimoottori

Akun tyyppi
Litiumioni

Järjestelmän kokonaisteho
306 hv / 225 kW

Järjestelmän suurin vääntömomentti
572 Nm

Vetotapa
Neliveto / E-Four

Kiihtyvyys 0-100 km/h
7,0 sekuntia

CO2-päästöt, WLTP, yhdistetty
Alle 26 g/km (tavoite)

Kulutus, WLTP, yhdistetty
Alle 1,2 l/100 km (tavoite)

Moottori
2,4-litrainen ahdettu bensiinimoottori

Järjestelmän kokonaisteho
371 hv / 273 kW

Järjestelmän suurin vääntömomentti
645 Nm

Vetotapa
Neliveto / DIRECT4

Kiihtyvyys 0-100 km/h
5,9 sekuntia

CO2-päästöt, WLTP, yhdistetty
Alle 189 g/km (tavoite)

Kulutus, WLTP, yhdistetty
Alle 8,5 l/100 km (tavoite)

Kokonaispituus
4 890 mm

Kokonaisleveys
1 920 mm

Kokonaiskorkeus
1 710 mm

Akseliväli
2 850 mm

Raideleveys edessä
1 650 mm

Raideleveys takana
1 675 mm

Etuylitys
1 080 mm

Takaylitys
960 mm