1. Lexus-mallisto
  2. pre-order
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Täysin uusi Lexus RX

ENNAKKOVARAA RX PLUG-IN HYBRID

Ennakkovaraamalla Lexus RX:n varmistat mahdollisuutesi saada uutuusmallin käyttöösi ensimmäisten joukossa.

ENNAKKOVARAUS

Ennakkovarauksen tekeminen on helppoa.

ALOITA ENNAKKOVARAUS

Aloita ennakkovaraus sivulta löytyvän painikkeen kautta.

TÄYTÄ TIETOSI JA VAHVISTA VARAUS

Täytä yhteystietosi ja valitse haluamasi Lexus-jälleenmyyjäliike. Varauksesi ei ole vielä tässä kohtaa sitova, vaan se vaatii erillisen tilaussopimuksen tekemisen Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa.

VAHVISTA TILAUS

Valitsemastasi liikkeestä ollaan yhteydessä tarjouksen ja tilauksen yksityiskohtien, kuten auton varustetason, lisävarusteiden, värin, mahdollisen vaihtoauton ja rahoituksen osalta.

KOE RX

Tutustu tarkemmin mallin yksityiskohtiin ja saatavilla oleviin ulkoväreihin uuden 360° kokemuksemme avulla.

VELOITUKSETON LEXUS RELAX -TURVA

Lexus Relax on osoitus luottamuksestamme autojemme laatuun. Kun auton takuu päättyy, voit olla edelleen täysin rauhassa 12 kuukauden turvalla, jonka saat huoltaessasi autosi meillä.

ENNAKKOVARAA RX

Aloita täysin uuden RX 450h+ -mallin ennakkovaraus.

GALLERIA

Tutustu RX-mallin upeisiin yksityiskohtiin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Keräsimme vastaukset useimpiin kysyttyihin kysymyksiin verkkovarauksesta. Voit olla myös yhteydessä lähimpään Lexus-jälleenmyyjääsi, joka auttaa mielellään verkkovarauksen kanssa.

Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen loppuvuodesta 2022.
Ennakkovarauksen tekeminen on maksutonta.
Ennakkovaraus ei ole sitova, eikä takaa vielä valitsemasi auton saatavuutta. Valitsemasi auton saatavuus, hinta ja toimitusaika vahvistuvat, kun teet erillisen tilaussopimuksen valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa.
Täytettyäsi RX-mallin ennakkovarauslomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi sekä varausnumeron. Tieto tallentuu myös My Lexus -tilillesi, mikäli olet kirjautuneena sisään varausta tehdessäsi. Valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliike on yhteydessä sinuun tarjoukseen ja tilaukseen liittyen.
Ennakkovaraus ei ole vielä sitova ja ennakkovarauksen peruuttamisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Mikäli haluat, että varaustieto poistetaan My Lexus -tililtäsi, voit ottaa yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjään.
Ennakkovaraamasi auton toimitusaika vahvistuu, kun teet tilaussopimuksen valitsemasi Lexus-jälleenmyyjäliikkeen kanssa.
Ennakkovarauksen tehneiden asiakkaiden tilaukset käsitellään ensimmäisenä, jolloin varmistat, että saat mahdollisuuden saada auton käyttöösi ensimmäisten joukossa.
Voit tilata RX:n ottamalla yhteyttä Lexus-jälleenmyyjään. Mikäli haluat mahdollisuuden saada uutuusmallin itsellesi ensimmäisten joukossa, kannattaa auto ensin varata tämän sivuston kautta.