1. Lexus-mallisto
  2. Lexus Select
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Vaihtoautot

LEXUS SELECT

Premium-kokemus, joka kestää. Me Lexuksella olemme tehneet käytetyn auton omistamisesta yhtä huoletonta kuin uudenkin.

Lexus Select -vaihtoautot on Lexus-liikkeiden standardi kaikille Lexus-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 8 vuotta ja mittarilukema enintään 160 000 km. Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on koulutetun Lexus-mekaanikon huolellisesti tarkistama. Voit luottaa siihen, että meiltä hankkimasi Lexus Select -vaihtoauto on aina moitteettomassa kunnossa ja valmiina ajoon. Siksi voimme luvata vaihtoautoillemme 12 kk:n turvan, joka tuo mielenrauhaa ajomatkoihisi.

Hybridiakkuturva

Lexus-hybridiosilla ja -akulla on vakiona viiden vuoden tai 100 000 km valmistajan takuu. Mikäli teet hybridin kuntotarkastuksen säännöllisesti, tarjoamme yhden lisävuoden (tai 15 000 km) hybridiakkuturvan sekä merkinnän huoltokirjaasi. Tätä voidaan jatkaa vuosittain 10 vuoteen saakka auton ensirekisteröinnistä. Tämä tarkoittaa vuosikymmenen mielenrauhaa, sillä tiedät, että mikäli epätodennäköinen tapahtuma tulee eteesi ja akku vaatii korjausta, Lexus-asiantuntijat ovat apunasi.

Hybrid Health Check

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on läpikäynyt erillisen Hybrid Health Check -tarkastuksen, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä taataan hybridiakkuturva. Voit siis olla varma, että hybridivaihtoautosi on luottokumppanisi vielä vuosienkin päästä.