1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Kaivoksela
  3. Lexus Select
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LEXUS KAIVOKSELA

VAIHTOAUTOHAKU

Tutustu Lexus Kaivokselan vaihtoautovalikoimaan.

Premium-kokemus, joka kestää

Lexus Select on Lexus-liikkeiden standardi kaikille Lexus-vaihtoautoille, joiden ikä on alle 10 vuotta ja mittarilukema enintään 185 000 km.

12 kuukauden turva ilman kilometri-
rajoitusta

Kaikkiin Lexus Select -vaihtoautoihin sisältyy 12 kuukauden maksuton turva, joka on voimassa ilman kilometrirajoitusta

Tarkastettu ja kunnostettu

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto on tarkastettu erikoiskoulutuksen saaneen Lexus-mekaanikon toimesta. Perusteellisen teknisen tarkastuksen yhteydessä havaitut mahdolliset puutteet tai viat on korjattu ja tarvittavat osat vaihdettu. Tämän ansiosta autolla on edessään vielä paljon turvallisia ja huolettomia ajokilometrejä. Kaikissa Lexus Select -vaihtoautoissa on todistus teknisestä tarkastuksesta.

Hybridiakkuturva

Jokainen Lexus Select -vaihtoauto-ohjelman hybridi on käynyt läpi erillisen Hybrid Health Check -tarkastuksen, jossa varmistetaan akun ja hybridijärjestelmän toimivuus sekä taataan hybridiakkuturva. Voit siis olla varma, että hybridivaihtoautosi on luottokumppanisi vielä vuosienkin päästä.

Vaihtoautot

Valitse merkki ensin
0 tulosta

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/fi/fi?carFilter=used&brand=lexus&uscEnv=production&location=dealerId%3A00CD0-E9EAD-22E76-25A00-01350-3&disabledFilters=usedCarLocation%2CstockCarLocation&sortOrder=published&scrollToCarFilter=true