2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

RX

IKONINEN PREMIUM-LUOKAN KATUMAASTURI

Tutustu hienostuneeseen katumaasturiin, joka on tehty ylellistä elämää varten.

TUTUSTU RX:ÄÄN

Rohkeat ja painokkaat linjat antavat tietä ylivertaisen mukavuuden, tilavuuden ja ylellisyyden maailmaan. Tällaista viimeistelytasoa et löydä mistään tavallisesta crossoverista. Rakenna RX juuri omiin vaatimuksiisi sopivaksi.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Mukautuvat tilat

   Suuri, tilava matkustamo ja runsas tavaratila, johon mahtuu neljä suurikokoista matkalaukkua. Takaistuimet voidaan myös kallistaa osittain keskikyynärnojan pysyessä täysin suorassa.

  • Viiden tähden turvallisuus

   Lexuksen RX on saanut täydet viisi tähteä arvostetussa Euro NCAP -testissä. Sen saamat pisteet ylittivät reilusti viiden tähden saamiseen tarvittavat vähimmäispisteet, ja se on yksi premium-luokan turvallisimmista ajoneuvoista.

  • Neliveto

   Nelivetoisessa RX 450h -mallissa on E-FOUR-tila, joka tuottaa saumatonta suorituskykyä ja luotettavaa pitoa. Innovatiivisen E-FOUR-voimansiirron ominaisuuksia ovat 50 kW:n sähkömoottori taka-akselissa, joka tuottaa välitöntä vääntöä tarpeen mukaan.

  • Panoraamakatto

   Lisävarusteena saatava panoraamakatto lisää vapaudentunnetta ja tuo auringonvaloa RX:n ohjaamoon. Sen etuosassa on lisäksi liikutettava lasiosa, joka antaa todellisen ulkoilmakokemuksen.

  • Rakenna oma RX

   Valitse itselataava täyshybriditeknologia ja rakenna itsellesi täydellinen RX- tai F SPORT -malli vaikuttavista väri- ja verhoiluvalikoimasta.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RX:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

RX 450h Hybrid 4WD A Comfort / Black

KOE RX

Ensimmäisen premium-luokan crossoverin valmistajalta on nyt saatavissa neljännen sukupolven RX, joka kääntää katseita toistamiseen, missä tahansa se liikkuukin. RX haastaa niin sisä- kuin ulkopuolellakin kaikki ennakkokäsitykset siitä, millaisen katumaasturin tulisi olla. Astu sisään ja ihaile käsityötaitoa ja laatua, viimeisteltyjä yksityiskohtia ja uraauurtavaa turvallisuusteknologiaa.

KOE RX

Kuvan auto erikoisvarustein.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN