2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

RX

IKONINEN PREMIUM-LUOKAN KATUMAASTURI

Tutustu hienostuneeseen katumaasturiin, joka on tehty ylellistä elämää varten.

TUTUSTU RX:ÄÄN

Rohkeat ja painokkaat linjat antavat tietä ylivertaisen mukavuuden, tilavuuden ja ylellisyyden maailmaan. Tällaista viimeistelytasoa et löydä mistään tavallisesta crossoverista. Rakenna RX juuri omiin vaatimuksiisi sopivaksi.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Mukautuvat tilat

   Suuri, tilava matkustamo ja runsas tavaratila, johon mahtuu neljä suurikokoista matkalaukkua. Takaistuimet voidaan myös kallistaa osittain keskikyynärnojan pysyessä täysin suorassa.

  • Viiden tähden turvallisuus

   Lexuksen RX on saanut täydet viisi tähteä arvostetussa Euro NCAP -testissä. Sen saamat pisteet ylittivät reilusti viiden tähden saamiseen tarvittavat vähimmäispisteet, ja se on yksi premium-luokan turvallisimmista ajoneuvoista.

  • Neliveto

   Nelivetoisessa RX 450h -mallissa on E-FOUR-tila, joka tuottaa saumatonta suorituskykyä ja luotettavaa pitoa. Innovatiivisen E-FOUR-voimansiirron ominaisuuksia ovat 50 kW:n sähkömoottori taka-akselissa, joka tuottaa välitöntä vääntöä tarpeen mukaan.

  • Panoraamakatto

   Lisävarusteena saatava panoraamakatto lisää vapaudentunnetta ja tuo auringonvaloa RX:n ohjaamoon. Sen etuosassa on lisäksi liikutettava lasiosa, joka antaa todellisen ulkoilmakokemuksen.

  • Rakenna oma RX

   Valitse itselataava täyshybriditeknologia ja rakenna itsellesi täydellinen RX- tai F SPORT -malli vaikuttavista väri- ja verhoiluvalikoimasta.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RX:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Configure your car

Klikkaa autoa kääntääksesi sitä

RX 450h Hybrid 4WD A Comfort / Black

KOE RX

Ensimmäisen premium-luokan crossoverin valmistajalta on nyt saatavissa neljännen sukupolven RX, joka kääntää katseita toistamiseen, missä tahansa se liikkuukin. RX haastaa niin sisä- kuin ulkopuolellakin kaikki ennakkokäsitykset siitä, millaisen katumaasturin tulisi olla. Astu sisään ja ihaile käsityötaitoa ja laatua, viimeisteltyjä yksityiskohtia ja uraauurtavaa turvallisuusteknologiaa.

KOE RX

Kuvan auto erikoisvarustein.

Next steps

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN