2019 lexus rx hero

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

UUSI LEXUS RX

Luja tahdonvoima voi viedä sinut juuri niin pitkälle, kuin haluat mennä. Lexukselle tahdonvoima tarkoittaa sitä, että etsimme aina uusia innovatiivisia tapoja tehdä asioita. Uudessa RX:ssä yhdistyvät parhaimmat ominaisuudet BladeScan-teknologiasta uusimpaan itselataavaan hybridivoimalinjaan, joka on EV-tilassa käytännössä päästötön.

TUTUSTU RX-MALLIIN

Tämä premium-luokan hienostuneisuutta huokuva SUV nelivedolla tarjoaa poikkeuksellisen palkitsevan ajokokemuksen. Sisätiloissa maailman edistyneimmät teknologiat tarjoavat uudentasoisia yhteyksiä, ja ajamiseen mielenrauhaa tuova Lexus Safety System + -järjestelmä on aina käsilläsi.

Tekniset tiedot
Mitat
173
CO2-päästöt, yhdistetty WLTP
7.6
Kulutus, yhdistetty WLTP
7.7
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s)
200
Huippunopeus (km/h)
RX Side Dimensions

Kokonaispituus (mm) 4890

Kokonaiskorkeus (mm) 1685

Kokonaisleveys (mm) 1895

RX Front Dimensions

LEXUKSEN ITSELATAAVA HYBRIDI

HYBRIDI, JOLLA PÄÄSEE PITKÄLLE

Maailman luotetuimman hybriditeknologian ansiosta 1,5 miljoonaa Lexuksen omistajaa ovat ajaneet yhteensä matkan, joka vastaa matkaa Marsiin ja takaisin – yli 1000 kertaa.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RX:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Kuvan malli erikoisvarustein

Black

Black F Sport -nahkaverhoilu

Aluminium-somisteet (LC25)

RAKENNA OMA RX RAKENNA OMA RX

KOE RX

Hienostunut muotoilu. Upeaa käsityötaitoa. Edistyneet voimansiirrot. Uraauurtavat turvallisuusominaisuudet ja valikoima seuraavan sukupolven teknologioita. Uusi RX on juuri sellainen, kuin premium-luokan nelivetohybridin tulee ollakin. Katso lisää täältä. Ja sen jälkeen koe se itse.

  • KOE RX

    Kuvan malli ei edusta mallistoa.

        Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJALLE

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN