2019 lexus rx hero

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

UUSI LEXUS RX

Luja tahdonvoima voi viedä sinut juuri niin pitkälle, kuin haluat mennä. Lexukselle tahdonvoima tarkoittaa sitä, että etsimme aina uusia innovatiivisia tapoja tehdä asioita. Uudessa RX:ssä yhdistyy parhaimmat ominaisuudet BladeScan-teknologiasta uusimpaan itselataavaan hybridivoimalinjaan, joka on EV-tilassa käytännössä päästötön.

TUTUSTU RX-MALLIIN

Tämä premium-luokan hienostuneisuutta huokuva SUV nelivedolla tarjoaa poikkeuksellisen palkitsevan ajokokemuksen. Sisätiloissa maailman edistyneimmät teknologiat tarjoavat uudentasoisia yhteyksiä, ja ajamiseen mielenrauhaa tuova Lexus Safety System + -järjestelmä on aina käsilläsi.


 

 
  2019 lexus rx key features
 • Uljas muotoilu

  Uusi RX edustaa Lexuksen viimeisintä muotoilutrendiä tunnusomaisella ja entistä hienostuneemmalla etusäleiköllä, sulavalinjaisilla LED-ajovaloilla ja L-kirjaimen muotoisilla LED-takavaloilla. Yksilölliset, tummennetut ja kromikehyksellä varustetut C-pilarit antavat sivulta katsottuna ainutlaatuisen vaikutelman kelluvasta katosta.

 • Takumi-käsityötaito

  Kuuluisien käsityöläistemme tieteellisen tarkka huolenpito yksityiskohdista näkyy uudessa RX:ssä ensi silmäyksellä. Äärimmäisen tarkasti toteutettu verhoilujen nahkatikkaus sekä Takumi-ammattilaisten työstämät premium-luokan materiaalit tuovat ohjaamoon modernia tyylikkyyttä ja ylellistä viimeistelyä.

 • Huikea suorituskyky

  Uusi RX 450h on entistä palkitsevampi ajaa missä tahansa liikutkin. Nelivetoisessa RX 450h -mallissa on E-FOUR-tila, joka tuottaa saumatonta suorituskykyä ja luotettavaa pitoa. Innovatiivisen E-FOUR-voimansiirron ominaisuuksia ovat 50 kW:n sähkömoottori taka-akselissa, joka tuottaa välitöntä vääntöä tarpeen mukaan.

 • Mielikuvituksellinen teknologia

  Uuden RX:n sisätilan suuri 12.3” multimediakosketusnäyttö on entistä intuitiivisempi käyttää ja antaa saumattoman yhteyden älypuhelimesi sovelluksiin Apple CarPlayn ja Android Auton kautta.

 • Turvallisuus

  Uraauurtavaan Lexus Safety System + -järjestelmään kuuluu mm. Dynamic Radar Cruise Control- vakionpeudensäädin, Pre-Collision-törmäyksenestojärjestelmä, joka on nyt varustettu jalankulkijoiden tunnistuksella yöllä ja polkupyöräilijöiden tunnistuksella päiväsaikaan, sekä kaista-avustin, joka pitää ajoneuvon oikealla kaistalla. BladeScan™ mukautuva kaukovalojärjestelmä (AHS) auttaa tunnistamaan jalankulkijat ja liikennemerkit selvemmin ja pidemmältä etäisyydeltä pimeällä, ja Road Sign Assist tunnistaa liikennemerkit ja näyttää ne kosketusnäytössä.

 • F SPORT

  Black, Black/White ja Flare Red -nahkaverhoilu antaa RX F SPORT -malleille yksilöllisen ulkoasun. Eksklusiivisten istuinten integroitu vaahtoteknologia lisää ristiselän tukea, kun taas alumiiniset sisusteet viimeistelevät kauniisti valmistetun, Lexuksen ikonisen LFA-superauton inspiroiman ohjauspyörän. Rei’itetyllä nahkalla päällystetty F SPORT -vaihdevipu täydentää ohjauspyörän muotoilua ja antaa ohjaamolle urheilullisen ilmapiirin alumiinisten sport-polkimien ohella.

KATSO VÄRIVAIHTOEHDOT

Voit kokeilla tässä eri värivaihtoehtoja RX:lle. Jatka sitten Lexuksesi rakentamista ja säädä yksityiskohtia vieläkin tarkemmin.

Kuvan malli erikoisvarustein

Black

Black F Sport -nahkaverhoilu

Aluminium-somisteet (LC25)

RAKENNA OMA RX

KOE RX

Hienostunut muotoilu. Upeaa käsityötaitoa. Edistyneet voimansiirrot. Uraauurtavat turvallisuusominaisuudet ja valikoima seuraavan sukupolven teknologioita. Uusi RX on juuri sellainen, kuin premium-luokan nelivetohybridin tulee ollakin. Katso lisää täältä. Ja sen jälkeen koe se itse.

KOE RX

Kuvan auto erikoisvarustein.


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

OMISTAJAT

YHDISTÄ TULEVAISUUTEEN

Muunna Lexuksesi yhdistetyksi ajoneuvoksi. Lexus Link -mobiilisovellus yhdistää sinut palveluihin, kuten etsi oma auto, viimeisen kilometrin opastus, matkan suunnittelu ja elektroniset huoltomuistutukset.

TUTUSTU MUIHIN LEXUS-MALLEIHIN