1. Lexus-mallisto
  2. UX
  3. UX World Premiere
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Lexus UX

UX 250h UUDISTUU

Lexuksen UX 250h itselataava hybridimalli uudistuu. Tutustu päivitettyihin värivaihtoehtoihin, uuteen multimediajärjestelmään ja F SPORT Design -varustetasoon.

UUDISTUVA UX

UUDET VÄRIVAIHTOEHDOT

Uudistunut UX on saatavilla uudella Sonic Platinium -ulkovärillä. Tässä ulkovärissä käytetään Lexuksen kehittämää erityistä maalaustekniikkaa, jonka avulla vain muutamien mikrometrien paksuinen metallihilekerros saadaan tasaiseksi pinnaksi maalipinnan sisään. Tämä luo aivan erityisen kiillon ja valon sekä varjojen leikin koko maalipinnan alueella. F SPORT Design -malliin tulee tarjolle kuusi, mustalla katolla varustettua bi-tone-ulkovärivaihtoehtoa.

Sisätiloihin on saatavilla uusi Hazel-värimaailma. Perforoituun nahkaverhoiluun on tuotu uusi, ylellinen perinteiseen japanilaiseen kudontatapaan perustuva Kagome-tyyli.

TUTUSTU YKSITYISKOHTIIN

UUDISTUVA UX

UUSI MULTIMEDIAJÄRJESTELMÄ

UX on varustettu Lexuksen uudella, entistä nopeammalla ja intuitiivisemmalla MM21-multimediajärjestelmällä, jota käytetään varustetasosta riippuen joko 8” tai 12,3” kosketusnäytön kautta. Se pitää sisällään muun muassa pilvipohjaisen navigoinnin, jonka kautta käytössäsi on aina ajantasainen tieto reiteistä ja liikenteestä, sekä ”Hey Lexus” -avustajan, jonka avulla voidaan hallita esimerkiksi puheluita, musiikkia, ilmastointia tai verkkohakuja. Järjestelmä tukee myös älypuhelimen integrointia Apple CarPlayn (langaton) ja Android Auton (langallinen) kautta.
UUDISTUVA UX

EDISTYKSELLISTÄ TURVAA

Lexus Safety System +2.5 tekee mallista entistä turvallisemman. Tämä luokkansa johtava turvajärjestelmä varoittaa vaaratilanteista ja pyrkii tarvittaessa estämään onnettomuuksien syntymisen. Esimerkiksi mukautuva vakionopeudensäädin (DRCC) sopeuttaa nyt automaattisesti auton nopeuden kaarteeseen sopivaksi.
UUDISTUVA UX

F SPORT DESIGN

UX-mallin tulee saataville uusi F SPORT Design -varustetaso. Sen muotoilussa on useita F SPORT -malleista tuttuja yksityiskohtia, kuten keulassa mustalla verkkokuvioinnilla viimeistelty etusäleikkö ja takaosassa F SPORT -takapuskuri. F SPORT Designin varusteluun kuuluu myös muun muassa 18-tuumaiset, kymmenpuolaiset F SPORT -kevytmetallivanteet tummalla viimeistelyllä sekä Tahara-erikoisverhoilu.
UUDISTUVA UX

F SPORT

Päivitetyssä F SPORT -varustetasossa on vakiona AVS-iskunvaimennusjärjestelmä sekä jäykemmät kallistuksenvakaajat edessä ja takana. Niiden avulla auto suoriutuu entistä paremmin dynaamisissa ajotilanteissa tarjoten vertaansa vailla olevaa tarkkuutta, mutta samalla varmistaen mukavuuden normaalissa ajossa etenkin epätasaisilla teillä. AVS-järjestelmä suodattaa myös ei-toivottuja värähtelyitä tehden matkanteosta miellyttävämpää.

Ohjaustuntumaa on parannettu ohjausvaihteen jäykistetyllä tuennalla, joka yhdistettynä iskunvaimennuksen suurempaan vaimennusvoimaan tarjoaa optimoitua ajonautintoa.

Uudistetun UX:n hinnat julkaistaan lähiaikoina.