1. Lexus-mallisto
  2. SUV
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LEXUS ELECTRIFIED

LEXUKSEN SÄHKÖISTETYT SUV-MALLIT

Me Lexuksella tarjoamme sähköistetyn SUV-mallin juuri sinun tarpeisiisi. Saatavilla on täyssähköisiä malleja, ladattavia hybridejä sekä itselataavia hybridejä.

Laatua, josta voimme olla ylpeitä

Lexus on tunnettu loistavasta palvelusta ja laadusta, mistä osoituksena tarjoamme autoihimme veloituksettoman Lexus Relax -turvan, joka on voimassa jopa 10 vuotta kun huollatat auton huolto-ohjelman mukaisesti Lexus-huollossa. Sen lisäksi tarjoamme sähköautoihimme 10 vuoden / 1 miljoonan kilometrin akkuturvan.


Electrified Pack -kampanja

Ei ajankohtaisia kampanjoita

Lexuksen sähköistetyt voimalinjat

  • Täyssähköinen (EV) Täyssähköisillä SUV-malleillamme ajat ilman lähipäästöjä. Ne tarjoavat yli 400 km sähköajokantaman* ja osoituksena Lexuksen laadusta myönnämme sähköautoillemme miljoonan kilometrin akkuturvan. Täyssähköinen malli sopii sinulle erityisesti, jos voit ladata autoa säännöllisesti kotona tai työpaikalla. Täyssähköiset SUV-mallimme: RZ ja UX 300e
  • Plug-in hybridi (PHEV) Lexuksen ladattavilla hybrideillä ajat suurimman osan päivittäisistä matkoistasi sähköllä ilman lähipäästöjä ja polttoaineen kulutusta. Kun ladattava akku on ajettu tyhjäksi, jatkavat mallit toimintaansa itselataavan hybridin tavoin säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden. Ladattavat hybridit sopivat parhaiten sinulle, jos kaipaat autollesi pidempää toimintamatkaa ja joustavuutta. Ladattavat SUV-hybridimallimme: NX ja RX.
  • Itselataava hybridi (HEV) Itselataavaa hybridiä voit ajaa kuten perinteistä polttomoottoriautoa. Ajat kuitenkin jopa 50% ajasta sähköllä, sillä auto hyödyntää itsenäisesti polttomoottoria ja sähkömoottoria parhaan polttoainetaloudellisuuden saavuttamiseksi. Itselataavat hybridit sopivat parhaiten sinulle, jos et voi tai halua ladata autoasi. Itselataava SUV-hybridimallimme: UX

SUV-mallistomme

Ladattu ylellisyydellä

RX Plug-in Hybrid

Tilava RX Plug-in Hybrid on isoin SUV-mallimme. Se säväyttää ylellisyydellään ja huipputason viimeistelyllään sekä ajo-ominaisuuksillaan.
Ladattu laadulla

Täyssähköinen RZ

Modernisti muotoiltu RZ on näyttävä uutuusmallimme, joka huokuu laatua kaikilta yksityiskohdiltaan. Uusi DIRECT4-neliveto tuo ajamiseen varmuutta haastavimmissakin olosuhteissa ja se kiihtyy nopeasti, vain 5,3 sekunnissa 0-100 km/h.
Ladattu teknologialla

NX Plug-in Hybrid

Tilaa, hienostuneisuutta ja ajettavuutta. NX Plug-in Hybrid on tyylikäs koko perheen SUV, jonka kyydissä jokaisella matkustajalla on mukava matkustaa pidemmilläkin matkoilla.
Ladattu tyylillä

Täyssähköinen UX

UX tarjoaa itsevarmaa tyyliä jokaiseen matkaan. Se on sähköauto, joka sopii täydellisesti urbaaniin ympäristöön.

Täyssähköinen UX 300e on ennakkomyynnissä, mutta voit jo tutustua tiloiltaan vastaavaan UX Hybrid -malliin Lexus-liikkeessä.

Mukana elämän sykkeessä

UX Hybrid

UX Hybrid on täydellinen yhdistelmä ketterää ajettavuutta ja näyttävää, katseet kääntävää muotoilua. Sisätiloissa huomio kiinnittyy hienostuneisiin, Takumi-mestarien tarkasti viimeistelemiin yksityiskohtiin, jotka lisäävät ylellisyyden tunnetta jokaiseen matkaan.

*Sähköajokantama ja sähkönkulutus on mitattu WLTP-standardin mukaisesti kontrolloidussa ympäristössä. Toteutuneet arvot saattavat poiketa mitatusta. Sähköajokantamaan ja sähkönkulutukseen vaikuttavat ajotapa sekä muut tekijät mm. lämpötila, tieolosuhteet, liikenne, ajoneuvon kunto, varustelu, kuorma ja matkustajien määrä.