1. Lexus-mallisto
  2. LBX
  3. Teknologia
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LBX HYBRID

ÄLYKKÄÄT JA EDISTYKSELLISET JÄRJESTELMÄT

LBX on täynnä teknologiaa, joka on suunniteltu tekemään matkastasi mukavamman ja turvallisemman. Ottamalla käyttöösi Lexus Link + -sovelluksen, voit hallita esimerkiksi autosi ilmastointia etänä tai avata ovet älypuhelimellasi.

Saumatonta liitettävyyttä

LBX:n Lexus Link -multimediajärjestelmä tarjoaa intuitiivisen käyttökokemuksen, jossa kaikki tarvittava tieto on helposti saavutettavissa.

Uuden Lexus Link + -sovelluksen avulla voit hallita esimerkiksi autosi ilmastointia etänä, jolloin auto on sopivan lämpöinen ajoon lähtiessä.

9,8" kosketusnäyttö

Lexus Link -multimediajärjestelmän käyttäminen on helppoa suurikokoisella 9,8" kosketusnäytöllä. Järjestelmän toimintoihin kuuluu muun muassa pilvipohjainen navigointi, älypuhelimen integrointi Apple CarPlayn® (langaton) tai Android Auton® (langallinen) avulla, sekä verkon yli tapahtuvat ohjelmistopäivitykset (OTA).

Lexus Link + -sovellus

Täydennä omistajuuskokemustasi Lexus Link + -sovelluksella. Se sisältää lukuisia älykkäitä, elämää helpottavia toimintoja. Voit esimerkiksi hallita ilmastointia etänä, jolloin auto on sopivan lämpöinen ajoon lähtiessä, katsoa ajohistoriaasi, suunnitella reitin etukäteen ja lähettää sen valmiiksi autoon tai seurata auton tilaa.

Tarpeita ennakoivaa teknologiaa

Lexuksen ytimessä on aina ollut Omotenashi-vieraanvaraisuusfilosofia. Se tarkoittaa vieraanvaraista ja kohteliasta palvelua, jossa ennakoidaan toisen tarpeita jo ennen niiden syntymistä. Voit kokea Omotenashin niin jälleenmyyjiemme luona, kuin myös LBX:llä ajaessasi.

Ensiluokkainen ohjaamon muotoilu

Suunnittelijamme pyrkivät luomaan yksinkertaiset ja hienostuneet sisätilat, jotka luovat jokaiseen Lexukseen ainutlaatuisen tyylin ja tunnelman.

13 kaiuttimen Mark Levinson® -audiojärjestelmä

LBX:n lähes äänetön matkustamo tarjoaa täydellisen ympäristön saatavilla olevalle 13 kaiuttimen Mark Levinson® -audiojärjestelmälle. Maailmanluokan äänentoistokokemuksen tarjoava järjestelmä on optimoitu aution sisätilojen rakenteiden mukaan ja se tarjoaa saumattoman 7.1-kanavaisen kotiteatterikokemuksen.

Älykäs tila

LBX:n 9,8" kosketusnäyttö on kallistettu taaksepäin siten, että se integroituu sulavasti osaksi autoa. Keskikonsolissa on sivupehmusteet, kaksi mukitelinettä, useita säilytystiloja ja USB-liitännät puhelimen latausta ja yhdistämistä varten. Saatavilla on lisäksi langaton laturi älypuhelimelle.

Turvallisuus ennen kaikkea

LBX on varustettu uusimmalla, kolmannen sukupolven Lexus Safety System + -turvajärjestelmällä, joka tukee kuljettajaa, tarkkailee jatkuvasti edessä olevaa tietä, varoittaa vaaroista ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin.

Lexus Safety System +

Lexus Safety System + -järjestelmän toimintoihin kuuluu vakiona kaistavahti kaistanseuraustoiminnolla, kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä hätäpysähtymistoiminnolla, kuolleen kulman varoitin, liikennemerkkien tunnistus, mukautuva vakionopeudensäädin, oven turva-avaus, peruutuskamera ja pysäköintitutkat, takaa risteävän liikenteen varoitin jarrutustoiminnolla sekä Pre-Collision-järjestelmä.

Saatavilla on lisäksi edestä risteävän liikenteen varoitin, kaistanvaihtoavustin, 360 asteen panoraamakamerajärjestelmä ja etäpysäköintitoiminto.