1. Jälleenmyyjät
  2. Lexus Kaivoksela
  3. Kampanjat
  4. Pääkaupunkiseudun Lexus-liikkeet aloittavat yhteistyön urheiluseura HIFK:n kanssa
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

LEXUS ALOITTAA YHTEISTYÖN HIFK:N KANSSA

Pääkaupunkiseudun Lexus-liikkeet ovat urheiluseura HIFK:n uusi pääyhteistyökumppani.

"Tavoitteena oli löytää toimiva yhteistyö ja meille sopiva brändi. Olemme Suomen tunnetuin urheilubrändi ja autokumppanuuden tulee olla sen mukainen", avaa HIFK:n toimitusjohtaja Markus Lindström yhteistyön taustoja.

Vastuullisuus on yhteistyön sydämessä

"Meille oli tärkeää, että kaikki automme ovat sähkö- tai hybridikäyttöisiä. HIFK:n pelaajat sekä toimisto ajavat jatkossa Lexuksella. Näin saamme vahvistettua vastuullisuusohjelmaamme kirjattua tavoitetta vähentää HIFK:n yhteisön liikkumisesta aiheutuvia päästöjä", jatkaa Lindström.

Myös Lexukselle yhteistyön aloittaminen oli luontevaa ja helppoa

"Lexus tunnetaan korkeasta laadusta ja erinomaisesta palvelusta. Katsomme meille sopivia yhteistyökumppaneita avoimin mielin ja tässä yhteistyössä meidän arvot, tekeminen ja tavoitteet kohtasivat", kertoo Petri Vaulamo, Toyota Tsusho Nordic Oy:n toimitusjohtaja.

Toimipisteemme Lexus Kaivoksela ja Lexus Espoo toimivat yhteistyön kiintopisteinä. Kaivokselan toimipisteessämme toimii myös Toyota-myynti, ja huollamme sekä korjaamme edustamamme merkit molemmissa toimipisteissämme.

"Käytännön tasolla haluamme palvella HIFK:n pelaajia, toimistoa, sekä koko HIFK-yhteisöä laajasti. Meillä on Lexuksella isot kasvutavoitteet. On mahtavaa päästä yhdessä HIFKn kanssa rakentamaan vastuullista tulevaisuuden suuntaa autoilussa pääkaupunkiseudulla", kertoo Roni Maininki, Lexuksen ja Toyotan myyntijohtaja, Toyota Tsusho Nordic Oy:stä.

Yhteistyö sisältää pääyhteistyökumppanuuden lisäksi näkyvyyttä, yhteisiä sisältöjä, kilpailuja faneille sekä etuja yhteisölle.

Lisätietoja:
Markus Lindström, toimitusjohtaja Oy HIFK-Hockey Ab p. 044 2881001
Roni Maininki, myyntijohtaja Toyota Tsusho Nordic Oy p. 010 851 8107

Lue lisää HIFK:n verkkosivulta:
HIFK ajaa jatkossa Lexuksella