TUTUSTU LEXUKSEEN

KÄSITYÖTAITO

Tarkkuus. Omistautuminen. Taito. Lexuksen ainutlaatuinen käsityötaito nojaa näihin kolmeen pääperiaatteeseen. Aistit nämä jokaisesta Lexus-autosta.

VUOSIKYMMENTEN AJAN HIOTTU TAKUMI-TARKKUUS

Takumi on muinainen japanilainen toimintatapa ja perinne, joka ilmentää artesaanikäsityön olemusta. Se on myös koko tuotantoprosessimme perusta. Takumi-mestarit ovat erittäin arvostettuja käsityötaidon mestareita. He ovat hioneet aistinsa teräviksi – näin he kykenevät sekä käsin että silmämääräisesti varmistamaan Lexus-autojen laadun. Työlleen omistautuneina he sulauttavat yhteen perinteiset käsityötaidot ja modernit teknologiat.

 •     takumi hub masters

  KÄSITYÖTAITO

  TAKUMI-MESTARIT

  Kullakin Lexuksen Takumi-mestarilla on vähintään neljännesvuosisadan kokemus. Yhdessä he jakavat taitonsa, tietämyksensä ja intuitionsa autonvalmistuksen jokaiselle osa-alueelle.

 •     takumi hub flagship craft

  KÄSITYÖTAITO

  LIPPULAIVATASON VIIMEISTELY

  Ikonisen LS:n jokainen yksityiskohta ilmentää sitoutumistamme kaikkein hienoimpaan osaamiseen. Ylelliset pinnat, somisteet ja materiaalit nostavat ajokokemuksen ylellisyyden tasolle.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  KÄSITYÖTAITO

  TAKUMI LIVING

  Takumi-mestarimme varmistavat, että mitään ei ole valmistettu kuten Lexusta. Taottu filosofialle, jossa ei ole oikoteitä.