TUTUSTU TÄYSIN SÄHKÖISEEN UX 300e -MALLIIN

Kun painat käynnistyspainiketta ja tartut ohjauspyörään, huomaat ensimmäisen Lexus EV:n ainutlaatuisen luonteen. Vie se tien päälle, niin ilahdut sen nopeasta lineaarisesta kiihtyvyydestä ja varmoista kaarreajo-ominaisuuksista. Auto on saanut UX-mallistolle tutun silmiinpistävän urbaanin ulkoasun, ja sen voimanlähteenä on edistynyt sähkömoottori, joka tuottaa 150 kW (204 DIN hv)* ja 300 Nm* lähes välitöntä vääntöä. *vahvistetaan myöhemmin lopullisella tyyppihyväksynnällä

EV-JÄRJESTELMÄ

SÄHKÖMOOTTORI

Tuottaa 150 kW:n (204 DIN hp) tehon ja 300 Nm välitöntä vääntövoimaa.

AKUN KESTO

54,3 kWh:n litiumioniakulla voit ajaa yli 300 km latausten välillä.

*Arvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä

SÄHKÖAUTON SUORITUSKYKY

Kiihtyvyys 0–100 km/h 8 sekuntia, huippunopeus 160 km/h, 0 g/km CO2-päästöt.


 

 
  UX EX placeholder asset

 

 
  UX EX quote image

”SÄHKÖ-HYBRIDIAJONEUVOJEN LÄHES 20 VUODEN URAAUURTAVAN KEHITYSTYÖN JÄLKEEN OLEMME INNOISSAMME LEXUKSEN ENSIMMÄISEN TÄYSSÄHKÖAUTON LANSEERAUKSESTA.”

TAKASHI WATANABE, UX:N PÄÄINSINÖÖRI

 

 
  image text placeholder asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

ULJAS MUOTOILU

Uuden UX 300e:n vaikuttava Lexuksen tunnusomainen etusäleikkö, urheilullinen siluetti ja 17” ilmatuulettuvat kevytmetallivanteet antavat uuden, uljaan lähestymistavan sähköauton liikkuvuudelle. Kuljettajakeskeinen ympäristö tuntuu avoimelta, mutta silti luotettavalta, ja japanilaisen engawa-arkkitehtuurikonseptin innoittama ylellinen ohjaamo sulauttaa sisä- ja ulkopuolen yhteen lähes saumattomasti.


 

 
  Takumi craftsmanship asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

TAKUMI-KÄSITYÖTAITO

Maailmanluokan laadun takaamiseksi UX 300e on valmistettu palkitussa Kyushu-tehtaassamme muiden sähköistettyjen ajoneuvojen rinnalla tuotantoa valvovien Takumi-mestarien silmien alla. Kaikkialla on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin: kauniisti käsin hiottu maalipinta, sähkömoottorien puhdashuonekokoonpano ja perinteisellä japanilaisella sashiko-tikkausmenetelmällä viimeistellyt nahkaistuimet.


 

 
  EV performance asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

SÄHKÖAUTON SUORITUSKYKY

Uutta UX 300e:tä ajaessasi voit nauttia sekä ketteryydestä että erittäin tarkasta ohjaustuntumasta. Tämä luottamusta herättävä tuntu on ajoneuvon alhaisen painopisteen ja vahvistetun, erittäin jäykän korin sekä akkuyksikön ansiota. Ja kun haluat virittää sähköauton ajotilan mieleiseksesi, tutustu ajotilan valitsimen tarjoamiin dynaamisiin mahdollisuuksiin. Tai säädä suosikkiajotyylisi yhdellä neljästä hidastuvuustilasta.


 

 
  Image Text Battery asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

AKKUTEKNOLOGIA

Vuodesta 2004 lähtien yli 1,6 miljoonan sähköistetyn itselataavan hybridin valmistuksesta saamamme verraton kokemus on siirtynyt suoraan UX 300e:n litiumioniakkuun, joka tuottaa 300 km:n toimintasäteen latausten välillä. Tämä pitkäaikainen johtoasema sähköajoneuvojen valmistuksessa tarkoittaa myös, että läpimurtavaa Lexus-tekniikkaa, kuten tehonsäätöyksikköä, akunhallintajärjestelmää ja sähkömoottoria, on koeajettu ja testattu monien miljoonien kilometrien matkoilla.

*Arvot vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä


 

 
  Image Text Seamless connectivity asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

SAUMATTOMAT YHTEYDET

13 -kaiuttimen Mark Levinson -äänentoistojärjestelmä luo konserttikokemuksen vailla vertaa, ja UX 300e:n Touch Padilla voit ohjata 10.3” Lexus Premium Navigation -navigointia ja Lexus Link -verkkopalvelusovellusta. Intuitiivisesti käytettävä Lexus Link tarjoaa käytännöllisiä sähköauton toimintoja, kuten etälataus, etäilmastointi sekä latausaseman haku, kun UX 300e tarvitsee latausta.


 

 
  Image Text Advanced safety asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

EDISTYKSELLINEN TURVALLISUUS

Lexus UX 300e on varustettu uusimmalla Lexus Safety System + -järjestelmällä, johon kuuluu törmäyksiä ennakoiva turvajärjestelmä, kaista-avustin, joka pitää sinut oikealla kaistalla, mukautuva kaukovalojärjestelmä, joka auttaa tunnistamaan jalankulkijat ja liikennemerkit selvemmin pimeällä, liikennemerkkien tunnistus ja vakionopeudensäädin dynaamisella tutkalla.


 

 
  Image Text EV Battery Extended Care asset 810 X 1080

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e

VUOSIKYMMENEN MIELENRAUHAA

UX 300e -malliin on saatavilla jopa 10 vuoden / 1 000 000 kilometrin lisäturva sähköakulle.