UX EV Hero Image

TÄYSIN SÄHKÖINEN

UUSI UX 300e

Nauti kaupungissa ajamisen ilosta. Uusi täysin sähköinen Lexus UX 300e on nyt ennakkomyynnissä.

TUTUSTU ENSIMMÄISEEN TÄYSIN SÄHKÖISEEN LEXUKSEEN

Ensimmäisen täysin sähköisen Lexuksen luonne tulee ilmi, kun painat virtapainiketta ja tartut huolellisesti valmistettuun ohjauspyörään. Vie se kaduille ja ilahdut nopeasti UX 300e:n lineaarisesta kiihtyvyydestä ja kaarreajo-ominaisuuksista. Upean crossover-ilmeen omaava malli on varustettu kehittyneellä sähkömoottorilla, joka tuottaa 150 kW (204 DIN hv) tehoa ja 300 Nm lähes välitöntä vääntöä.


 

 
  Parallax Image 1 Bold Crossover Design

OMINAISUUS

ROHKEA CROSSOVER-MUOTOILU

Täysin sähköisestä UX 300e -crossoverin muotoiluyksityiskohtiin kuuluvat muun muassa tunnusomainen etusäleikkö, veistokselliset muodot ja urheilullinen coupé-tyylinen kattolinja. Edessä erottuvat päivävalot esittävät Lexuksen nuolenpää-tunnusmerkin tyylikkäiden kolmois-LED-etuvalojen päällä, ja niitä korostaa Lexuksen L-muotoiset päiväajovalot.

Lue lisää Lexuksen muotoilusta


 

 
  Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

OMINAISUUS

MAAILMANLUOKAN TAKUMI-KÄSITYÖTAITOA

UX 300e on valmistettu palkitulla Kyushun tehtaalla Takumi-mestarien valvovien silmien alla. Jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota käsin hiotusta maalipinnasta sähkökomponenttien asetteluun.


 

 
  Parallax Image 3 Lexus Electrified

OMINAISUUS

SÄHKÖISTETTY LEXUS

Kokeneimman mestarikoeajajamme Yoshiaki Iton toimesta täydelliseksi hiottu UX 300e kulkee päästöttömästi ja lähes äänettömästi kaupungissa ja maanteillä.

Tutustu sähköistettyyn Lexukseen


 

 
  Parallax Image 4 Reassuringly Electric

OMINAISUUS

LUOTETTAVASTI SÄHKÖLLÄ

Parhaan hallinnan ja ajokantaman saavuttamiseksi akun sensorit tarkkailevat jokaista akkukennoa ja -lohkoa, sekä kennon lämpötilaa. Pitkän ja huolettoman käyttöiän varmistamiseksi UX 300e:n litium-ioni-akku on varustettu kehittyneillä jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmillä.


 

 
  Parallax Image 5 LSS

OMINAISUUS

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Minne tahansa matkustat uudella Lexus UX 300e:llä, on helpottavaa tietää, että ajat yhtä turvallisimmista sähköautoista, mitä on koskaan valmistettu. Se on varustettu viimeisimmällä Lexus Safety System + -järjestelmällä, joka auttaa estämään peräänajoja, kaistalta pois ajautumista ja törmäyksiä jalankulkijoiden kanssa.

Lue lisää Lexus Safety System + -järjestelmästä


 

 
  Image Text EV Battery Extended Care asset 810 X 1080

OMINAISUUS

VUOSIKYMMENEN MIELENRAUHAA

Aja huoletta uudella täysin sähköisellä Lexus UX 300e:llä, johon on saatavilla jopa 10 vuoden / 1 000 000 kilometrin sähköakun lisäturva.

UX 300e ddba7369-bbce-4394-9530-7061b9671d78

Klikkaa ja vedä nähdäksesi auton eri kulmista

Valitse varustetaso Comfort Premium Luxury
160
Huippunopeus (km/h)
7.5
Kiihtyvyys 0-100 km/h (s)
0
Kulutus, yhdistetty WLTP
0
CO2-päästöt, yhdistetty WLTP

 

 
  UX300e blog hero

BLOGI

TÄYSIN SÄHKÖINEN UX 300e – JAPANILAISELLA SIELULLA

Uuden täysin sähköisen Lexus UX 300e –crossoverin japanilaiset vaikutteet näkyvät hienostuneissa muotoiluyksityiskohdissa ja tavassa, jolla se on rakennettu Lexuksen kuuluisien Takumi-mestareiden toimesta.

KOE UX 300e

Yllä oleva malli ei edusta kyseistä mallistoa.

MIELIKUVITUKSELLISTA LIITETTÄVYYTTÄ

Maailmanluokan omotenashi-asiakaspalveluamme täydentävä Lexus Link -sovellus muuntaa UX 300e:n yhdistetyksi ajoneuvoksi, ja se korostaa koko Lexus Electrified -omistajuuskokemusta. Intuitiivisesti toimiva sovellus tarjoaa sähkömallia varten kehitettyjä toimintoja, kuten etälatausta, etäilmastoinnin hallintaa ja latausaseman paikanninta. Lexus Link -sovelluksella pääset myös Euroopan laajuiseen julkisten latausasemien verkostoon, ja voit tarkistaa asemien saatavuden, latausnopeuden ja hinnan.


 

 
  Parallax Image 1 Remote Charging

ETÄLATAUS

Lexus Link –sovelluksen avulla voit tarkastaa UX 300e:n lataustason etänä ja päättää, tarvitseeko se lisää virtaa. Ladatessasi autoa kotona, voit katsoa sovelluksesta, milloin auto on täysin latautunut ja asettaa ajastimen, jotta akku on varmasti täynnä ennen lähtöäsi.


 

 
  Parallax Image 2 Remote Air Conditioning and Defroster

ILMASTOINNIN ETÄHALLINTA JA LÄMMITYS

Tämä ominaisuus mahdollistaa auton ilmastoinnin hallinnan ja ikkunoiden lämmittämisen etänä. Voit myös asettaa ajastimen, jolla varmistat, että auto on lämpimänä haluamanasi ajankohtana.


 

 
  Parallax Image 3 Advanced Urban Connectivity

URBAANIA LIITETTÄVYYTTÄ

Lexus Link –sovelluksen avulla voit esimerkiksi jakaa suunnittelemasi reitin suoraan autoon. Sovellus opastaa myös viimeiset metrit autolta kohteeseen, ja auttaa sinua löytämään pysäköimäsi auton palatessasi sen luokse.


 

 
  Parallax Image 4 Charging Station Finder

LATAUSASEMAN PAIKANNIN

Latausaseman paikannin auttaa löytämään nopeasti lähimmän latausaseman Euroopassa. Saapuessasi asemalle, voit tunnistautua sovelluksella tai RFID-kortilla ennen latauksen aloittamista. Tehdyt lataukset kertyvät kätevästi yhdelle kuukausittaiselle laskulle.