1. Tutustu Lexukseen
  2. Ajankohtaista
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
AJANKOHTAISTA

KAHDEKSAN FAKTAA UUDESTA UX 300E -MALLISTA

Uudessa Lexus UX 300e –crossoverissa näkyy Lexuksen 15 vuoden kokemus sähköistettyjen ajoneuvojen parissa. UX 300e:ssä yksityiskohtien huomiointi on viety äärimmäisyyksiin, ja yhdessä nuo yksityiskohdat herättävät henkiin innovaatiot, tarkan insinöörityön ja ainutlaatuiset käsityöläistaidot, jotka tekevät autosta erityisen.

AERODYNAAMISET YKSITYISKOHDAT

UX 300e on täynnä innovatiivisia aerodynaamisia ominaisuuksia, jotka parantavat suorituskykyä, hiljaisuutta sekä akun kestoa. Eturitilässä olevat sulkimet aukeavat ja sulkeutuvat automaattisesti jäähdytystarpeiden mukaan. Takavalot taas ovat muotoiltu siten, että ne vähentävät ilmanpaineen muutosta 16 prosentilla, josta on apua mutkissa ja sivutuulessa ajettaessa. UX 300e:n pyöräkoteloiden muotoilu ei suojaa vain soralta, vaan ne parantavat myös auton käsittelyä. Innovatiivisuus tulee esiin myös vanteissa, jotka tasaavat ilmavirtauksia.

ISOMPI TAVARATILA

Pienempi tavaratilan ja sisätilan koko ovat todellisuutta useissa sähköautoissa. UX 300e:ssä akku on sijoitettu järkevästi takapenkkien ja lattian alle. Sen tavaratila on itse asiassa isompi kuin UX 250h:n, ja takapenkin matkustajillakin on lähes yhtä paljon tilaa.

LÄMMITETYT TAKAPENKIT, JOTKA LISÄÄVÄT AKUN KESTOA

UX 300e:ssä on lämmitettävät takapenkit. Sen lisäksi, että ne tuovat luksusta matkustajille, niillä on myös positiivinen vaikutus akun kestoon pienemmän ilmastoinnin tarpeen vuoksi.

"SASHIKO"-KIRJONTAA NAHKAISTUIMISSA

UX 300e:n urheilullisten nahkaistuinten verhoilu on saanut inspiraatiota ”sashikosta”, perinteisestä japanilaisesta kirjontatavasta, jota käytetään judo- ja kendoasuissa.

OVISTA SYNTYVÄT ÄÄNET

Lexuksen akustiset insinöörit ovat tehneet yhteistyötä neurotieteilijöiden kanssa tuottaakseen ultimaattiset ovien äänet. Aivoaaltoihin perustuvan tutkimuksen perusteella tiimi valitsi käytetyt materiaalit ja säätivät ovien muotoilua millimetrien tarkkuudella tuottaakseen miellyttävät ja rauhoittavat äänet. Varmistaakseen juuri oikeat sulkemisäänet, Lexuksen takumit kuuntelevat ja säätävät jokaisen UX:n ovet hiljaisessa huoneessa, ennen kuin auto lähtee eteenpäin Kyushun tehtaalta.

LANGATTOMASTI VALAISTUT ILMASTOINNIN SÄÄTIMET

UX 300e:n luxury-varustelutasolla ilmastoinnin säätimissä on langattomat LED-valolähteet, jotka saavat virtaa induktiolla. Tämä kehittynyt ja elegantti yksityiskohta auttaa kuljettajaa tai etupenkin matkustajaa löytämään säätimen pimeässä.

TUULILASIN PYYHKIJÄT, JOTKA PYSÄHTYVÄT MATKUSTAJILLE

UX 300e:n tuulilasinpyyhinjärjestelmä on yksi innovatiivisimmista. Järjestelmä ei ole varustettu vain automaattisella sensorilla, vaan sitä voidaan myös hidastaa asteittain, jotta kuljettajan keskittyminen ei häiriinny. Lexukselle tärkeän omotenashin (erityisen vieraanvaraisuuden) hengessä pyyhkimet pysähtyvät kun ovi avataan, jotta kyytiin tuleva tai poistuva matkustaja ei saa päällensä roiskeita.

TARKASTI ASENNETTU TAKALUUKKU

UX 300e:n takaluukun ja sen aukaisuun on käytetty noin 200 eri viitearvoa ennen asennusta. Digitaalinen mittausväline huomioi jopa pienet lämpötilan ja kosteuden vaihtelut. Lexuksen taidokkaat käsityöläiset säätävät kerätyn datan pohjalta jokaisen UX:n takaluukun asettumaan juuri oikein, jotta se toimisi täydellisesti tulevien vuosien aikana.