1. hotspot-test
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Uusi "Spindle body" -muotoilu
LED-ajovalot
21" kevytmetallivanteet

Uusi "Spindle body" -muotoilu

Uuden ”spindle body” -muotoilun myötä etusäleikkö sulautuu entistä paremmin osaksi keulaa ilmaisten tunteen sähköistetystä tehosta ja matalasta painopisteestä. Ohuemmat ja kompaktimmat etuvalot, ilmanottoaukot ja leveämpi raideleveys vahvistavat vakaata ja itsevarmaa ilmettä.

LED-ajovalot

Kolmiosaisten LED-ajovalojen ja mukautuvien BladeScan®-kaukovalojen (Luxury) ohuempi ja terävämpi muotoilu antavat autolle selkeästi erottuvan vaikutelman. Kokonaisuutta korostaa Lexuksen tunnusomaiset L-muotoillut päiväajovalot.

21" kevytmetallivanteet

RX Executive- ja Luxury-mallit ovat varustettu näyttävillä 21" vanteilla, jotka lisäävät tyylikkyyttä auton sivuprofiiliin. Comfort-mallissa vannekoko on 19".

RX 450h+ Plug-in Hybrid

Yksiosainen takavalo
"Leijuva katto"
Sähkötoiminen tavaratilan luukku

Yksiosainen takavalo

Tyylikäs yksiosainen takavalo jatkuu koko auton leveydellä korostaen ikonista muotoa.

"Leijuva katto"

Coupén kaltaisen ilmeen saavuttamiseksi mallille tunnusomaisen “leijuvan katon” -efektin luovien mustien pylväiden ulkonäkö on nyt aiempaa kolmiulotteisempi.

Sähkötoiminen tavaratilan luukku

RX on varustettu sähkötoimisella tavaratilan luukulla ja lisäksi Executive- ja Luxury-malleissa varusteluun kuuluu myös handsfree-toiminto, joka helpottaa luukun avaamista, mikäli kannat esimerkiksi ostoksia..

RX 450h+ Plug-in Hybrid

Lexus Link Pro -multimediajärjestelmä
Tazuna-ohjaamo
Näyttävät puusomisteet
Langaton laturi ja 6 USB-liitäntää
Tunnelmavalaistus

Lexus Link Pro -multimediajärjestelmä

14" kosketusnäytöllä varustettu Lexus Link Pro -multimediajärjestelmä on tyylikäs ja intuitiivisesti toimiva. Sen toimintoihin kuuluu muun muassa pilvipohjainen navigaatio ja "Hey Lexus" -assistentti. Järjestelmä tukee myös älypuhelimen integrointia Apple CarPlayn® (langaton) ja Android Auton® (langallinen) kautta.

Tazuna-ohjaamo

RX:n Tazuna-ohjaamokonseptissa kaikki kuljettajalle oleellinen tieto on saatavilla helposti ja intuitiivisesti, jolloin keskittyminen säilyy liikenteessä.

Näyttävät puusomisteet

Luxury-malleissa ohjaamon ylellisyyttä korostavat tyylikkäät Ash Sumi Black- tai Dark Bamboo -puusomisteet.

Langaton laturi ja 6 USB-liitäntää

Älypuhelimien ja muiden elektronisten laitteiden lataaminen on entistä helpompaa, sillä RX on varustettu langattomalla laturilla ja kuudella USB-liitännällä.

Tunnelmavalaistus

Lexus Mood Select -toiminnon avulla (vakiona Luxury-mallissa, saatavilla Executive-malliin) voit valita autoon sopivan tunnelmavalaistuksen 64 eri värin paletista. Suunnittelijat ovat kehittäneet 14 sävyä, jotka ilmaisevat tunteita, joita voi kokea luonnossa.

Sisätilat

Tutustu RX 450h+ Plug-in Hybrid -mallin ylellisiin sisätiloihin.

Panoraamakatto
E-Latch
Mukavuutta matkustajille

Panoraamakatto

Executive- ja Luxury-malleihin saatavilla oleva panoraamakatto kattoluukulla lisää matkustamoon valoisuutta ja tilan tuntua.

E-Latch

E-Latch-järjestelmän oven turva-avaustoiminto lukitsee ovet, jos auton takaa tulee liikennettä. Tämä toiminto estää arviolta yli 95 % oven avaamisesta johtuvista onnettomuuksista.

Mukavuutta matkustajille

Myös takana istuvat matkustajat voivat ladata helposti elektronisia laitteita takana sijaitsevien usb-porttien kautta. Mukavuutta matkantekoon lisää myös takasivuistuinten lämmitys- ja tuuletustoiminnot (Executive ja Luxury).

RX 450h+ Plug-in Hybrid