1. Lexus Electrified
  2. Plug-in hybridi

Plug-in hybridi

Lexuksen uusi ladattava hybridivoimalinja yhdistää itselataavan hybridin suorituskyvyn ja erinomaiset sähköajo-ominaisuudet.

MIKÄ ON LEXUS PLUG-IN HYBRIDI?

Lexuksen ladattava hybridivoimalinja saa tehoa kahdesta eri voimanlähteestä: bensiinimoottorista ja sähkömoottorista, joka saa virtaa suurikapasiteettisesta litiumioniakusta. Voit ajaa täyteen ladattuna jopa 74 km sähköllä (WLTP), ja akun tyhjennyttyä auto toimii itselataava hybridinä.

 

Sähköajotila (EV)

Sähköajotila maksimoi akun käytön, ja voit ajaa sähköllä jopa 74 km (WLTP). Edistyneen 18,1 kWh:n litiumioniakun avulla voit nauttia päästöttömästä ja lähes äänettömästä ajosta jopa 135 km/h nopeudessa.

 

AUTO EV/HYBRIDI -TILA

Auto EV/Hybridi -tila hyödyntää polttomoottoria tarvittaessa. Voit kiihdyttää 0-100 km/h vain hieman yli 6 sekunnissa.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ LATAAMISTA

Suosittelemme Plug-in hybridin lataamiseen Lexus-latausasemaa.  

 

 

lataaminen pistorasiasta

Voit ladata NX 450h+ -mallin tavallisesta pistorasiasta mukana tulevalla kotilatauskaapelilla.

 

LEXUS -latausasema

Suosittelemme sähköauton ja Plug-in hybridin lataamiseen Lexus-latausasemaa. Sen avulla voit ladata NX 450h+ -mallia 6,6 kWh:n teholla.

 

LEXUS LINK -sovellus

Nauti saumattomasta sähköistetystä kokemuksesta Lexus Link -sovelluksen avulla. Sen avulla voit esimerkiksi hallita latausta etänä. Sovellus tarjoaa myös pääsyn Euroopan laajuiseen latausasemien verkostoon, ja voit katsoa saatavuuden, latausnopeuden sekä hinnat.

Sähköistymisen edelläkävijä

Uusi Lexus NX 450h+ plug-in hybridi on tulosta yli 15 vuoden johtajuudesta sähköistymisen saralla. Läpimurrot, kuten neljännen sukupolven Atkinsonmoottorit, hybridijärjestelmän siirtoakselit, akunhallintajärjestelmät ja tehonhallintayksiköt ovat asettaneet standardit täyssähköiselle tulevaisuudelle.

 

Ympäristönsuojelu

Vähentääkseemme kasvihuonekaasuja ja saavuttaaksemme tavoitteemme olla nollapäästöinen yritys vuoteen 2050 mennessä, me Lexuksella uskomme, että autojen sähköistys on välttämätöntä. Sen jälkeen, kun RX 400h, maailman ensimmäinen ylellinen sähköistetty ajoneuvo, julkistettiin vuonna 2005, Lexus on kehittänyt ympäristöystävällisiä itselataavia hybridejä, joita on myyty tähän päivään mennessä yli 2 miljoonaa kappaletta. Sen lisäksi, että vähennämme ajoneuvojen päästöjä, tavoitteenamme on saavuttaa vuoteen 2050 mennessä nollapäästöt ja minimoida vedenkulutus Lexuksen tehtailla.

Pienemmät kustannukset

Lataamalla auton kotona tai latausasemalla, voit ajaa sähköllä akun tyhjentymiseen saakka, jolloin säästät huomattavasti polttoainekustannuksissa.