TÄYSIN UUSI VOIMALINJA

PLUG-IN HYBRIDI

Lexuksen ladattavissa hybrideissä yhdistyy täyssähköisten mallien ja itselaataavien hybridien parhaat puolet. Päivittäisessä ajossa voit nauttia päästöttömästä ajamisesta sähköajotilassa, ja pidemmillä matkoilla auto jatkaa toimintaansa itselataavana hybridinä, joka hyödyntää saumattomasti polttomoottoria ja sähkömoottoria. Se tarjoaa luokkansa johtavan sähköisen toimintamatkan, tehokkuuden ja hienostuneisuuden sekä sähköajotilassa että hybriditilassa.

    Parallax Image 1 Blended Performance

PLUG-IN HYBRIDI

SAUMATONTA YHTEISTYÖTÄ

Lexuksen ladattavat hybridit ovat varustettu erittäin korkeatehoisella akulla ja polttomoottorilla. Ladattuna auto toimii täyssähköisenä ja akun tyhjennyttyä se jatkaa toimintaansa itselataavana hybridinä.

    Parallax Image 2 Breakthrough Power

PLUG-IN HYBRIDI

URAAUURTAVAA TEHOA

Täysin uuden Lexus NX 450h+ -mallin taustalla on yli 15 vuoden kokemus sähköistymisen edelläkävijyydestä. Neljännen sukupolven Lexus-hybriditeknologiaa hyödyntävä malli on varustettu korkeakapasiteettisella litium-ioni-akulla, joka mahdollistaa erinomaisen kiihtyvyyden ja luokkansa johtavan, yli 60 kilometrin ajomatkan sähköajotilassa.

Erittäin edistyksellinen tehonhallintayksikkö on edellistä sukupolvea 20 % tehokkaampi ja 10 % kevyempi. Se tarkkailee älykkäästi ajo-olosuhteita ja ohjaa voimaa. Lopputuloksena on parempaa tehokkuutta, pienempiä päästöjä ja optimoitua suorituskykyä.

    Parallax Image 3 Convenient Charging

PLUG-IN HYBRIDI

VAIVATONTA LATAAMISTA

Voit ladata täysin uuden NX 450h+ -mallin akun kotona, työpaikallasi tai julkisella latausasemalla, jolloin ajaminen on päästötöntä. Akun tyhjennyttyä auto toimii itselataavana hybridinä, joka hyödyntää saumattomasti polttomoottoria ja sähkömoottoria.

Ladattavan hybridin akku voidaan ladata täyssähköauton tavoin normaalin pistorasian kautta, mutta suosittelemme Lexus-latausaseman hankkimista nopeamman latauksen suorittamiseksi.

    Parallax Image 4 Pioneers In Electrified

PLUG-IN HYBRIDI

SÄHKÖISTYMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Kasvihuonekaasujen vähentämiseksi, ja saavuttaaksemme yrityksenä nollapäästöisyyden vuoteen 2050 mennessä, me Lexuksella uskomme, että tehokas ajoneuvojen sähköistyminen on välttämätöntä. Vuodesta 2005 lähtien, jolloin lanseerasimme RX 400h:n, maailman ensimmäisen sähköistetyn premium-luokan auton, olemme kehittäneet ja edistäneet ympäristöystävällisten itselataavien hybridien käyttöä. Päästöjen vähentämisen lisäksi vuoteen 2050 mennessä tavoitteena on myös saavuttaa nollapäästöt kaikilla Lexuksen tehtailla ja vähentää niissä käytettävän veden määrää.

    2022 lexus all new nx badge reveal

TÄYSIN UUSI LEXUS NX MAAILMAN ENSIESITTELYSSÄ

Tutustu täysin uuden Lexus NX:n upeisiin yksityiskohtiin.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

TUNNE ENEMMÄN JOKAISENA HETKENÄ

TILAA TÄYSIN UUDEN NX:N UUTISKIRJE