1. Ostajalle
  2. Kampanjat
  3. Täysin uusi Lexus NX
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Täysin uusi Lexus NX
on nyt koeajettavissa

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin.

Täysin uusi Lexus NX ei ole verrattavissa mihinkään aikaisempaan. Upeasti muotoiltu uutuusmalli on täynnä intuitiivista tekniikkaa, minkä ansiosta ajaminen sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

Uusi NX on nyt koeajettavissa

Tervetuloa tutustumaan uutuusmalliin, joka on suunniteltu sykähdyttämään. Varaa koeajo ja aisti enemmän.


NX 450h+ Plug-in hybridi

NX 450h+ asettaa riman korkealle sähköistettyjen autojen joukossa. Uuden hybriditeknologian avulla sen kulutus pysyy matalana ja voit ajaa sähköllä jopa 74 kilometriä. Sähkön osuuden loppuessa NX 450h+ toimii itselataavan hybridin tapaan säilyttäen erinomaisen tehokkuuden ja polttoainetaloudellisuuden.


NX 350h itselataava hybridi

NX 350h:n itselataava hybridivoimalinja hyödyntää saumattomasti 2,5-litraista bensiinimoottoria ja sähkömoottoria. Se tarjoaa 25 % enemmän tehoa ja 15 % nopeamman kiihtyvyyden edellisen sukupolven NX:ään verrattuna.

Lexus Easy Yksityisleasing esim. 836 €/kk*

Lexus Easy Yksityisleasing mahdollistaa ajamisen nautinnon ilman auton ostamisen huolia. Palvelulla vuokraat uuden Lexus NX:n käyttöösi 24-48 kuukaudeksi kiinteällä ja kattavalla kuukausivuokralla. Sopimuksen päätteeksi vain palautat auton Lexus-liikkeeseesi ja vaihdat joustavasti uuden auton alle.

Sopimus sisältää aina mm. määräaikaishuollot, tekniset korjaukset sekä kahdet renkaat ja niiden vaihdot.

*Lexus NX 450h+ AWD Business Plus Lexus Easy Yksityisleasing 835,61 €/kk. Sopimuskausi 36 kk/30 000 km. Leasing-vuokrat (erät 1–36) yht. 30 081,96 €. Ei käsirahaa. Sisältää mm. sovitut ajokilometrit, huollot ja kahdet renkaat. Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tarjoaa Toyota Finance Finland Oy.