1. Ostajalle
  2. Kampanjat
  3. Lexus x ETA
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
LEXUS X ENSITREFFIT ALTTARILLA

VARAA ENSITREFFIT JA VOITA LEXUS KÄYTTÖÖSI

Mikä Lexus-malleista olisi unelmiesi hääauto? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa ylellisen RX SUV-mallin viikoksi käyttöösi.

LEXUS X ENSITREFFIT ALTTARILLA

Mukana parien matkassa

Uudet Ensitreffit alttarilla -parit kulkevat tulevalla kaudella kesäisiin seikkailuihinsa näyttävillä Lexuksilla. Parien hääautoina nähdään ylelliset RX SUV -mallit.

LEXUS X ENSITREFFIT ALTTARILLA

Kolme syytä valita Lexus

Erinomaista laatua

Lexus-mallit ovat tunnettuja laadusta ja kestävyydestään. Osoituksena tästä tarjoamme autoihimme veloituksettoman  Lexus Relax -turvan jopa 10 vuoteen saakka sekä sähköautoihimme lisäksi miljoonan kilometrin akkuturvan.

Korkealuokkaista viimeistelyä

Kaikki Lexus-mallit valmistetaan Japanissa, jossa yli 15 vuoden kokemuksen omaavat Takumi-artesaanit huolehtivat, että jokainen hienostunut yksityiskohta on viimeistelty täydellisesti.

Hybridinä tai täyssähköisenä

Lexus tarjoaa sähköistetyn vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin. Onko valintasi itselataava hybridi, lataushybridi vai täyssähköinen? Me autamme löytämään sinulle sopivimman vaihtoehdon.


Osallistu kilpailuun ja voita Lexus käyttöösi

Mikä Lexus-malleista olisi unelmiesi hääauto? Osallistu kilpailuun ja voit voittaa ylellisen ja näyttävän Lexus RX Plug-in Hybrid -mallin viikoksi käyttöösi.

KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Järjestäjä

Toyota Auto Finland Oy 
Korpivaarantie 1 
01451 Vantaa 
(jäljempänä ”Toyota Auto Finland” tai ”Järjestäjä”)

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua Toyota Auto Finland Oy:n työntekijät eivätkä arvonnan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät. Arvontaan voi osallistua vain kerran kilpailuaikana.

 

Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan täyttämällä lexus.fi/ensitreffit-sivustolla oleva lomake.

 

Kilpailuaika

Arvontaan voi osallistua 1.9.2023-15.1.2024 välisenä aikana.

 

Palkinnot ja palkintojen lunastaminen

Arvomme osallistumisajan päätyttyä yhden (1) voittajan, joka saa palkinnoksi viikoksi Lexus RX 450h+ -mallin käyttöönsä.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta palkintoa osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpillisestä tai sääntöjen vastaisesta menettelystä, Järjestäjä voi harkintansa mukaan poistaa osallistujan tiedot kilpailusta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Järjestäjän vastuu

Arvonnan osallistuja vapauttaa Järjestäjän sekä arvontaan liittyvät yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta liittyen vahinkoihin, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellytysten mukaisesti.

 

Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja vilpillisten osallistujien hylkäämiseen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita kuluja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity tähän yhteisöpalveluun. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Varaa ensitreffit Lexuksen kanssa

Tervetuloa tutustumaan Lexuksen ylelliseen mallistoon. Voit varata koeajon liikkeeseen tai toimitamme auton koeajoon kotiisi. Valitse alta kiinnostava malli ja rakastu laatuun.

AJANKOHTAISTA

NHL-MAALIVAHTI KEVIN LANKINEN LUOTTAA LEXUKSEEN

TEE JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ AINUTLAATUINEN

Uusi Lexus LBX

Uusi LBX Hybrid yhdistää kompaktin auton ketteryyden Lexukselle tunnusomaiseen laatuun ja ylellisyyteen.

Näyttävä uutuusmalli on nyt ennakkomyynnissä.

AJANKOHTAISTA

LEXUS ON LUOTETTAVIN AUTOMERKKI

KAMPANJAT

EASY OSAMAKSU -RAHOITUSTARJOUS

Uusien UX, NX, RZ ja ES-mallien ostajalle Lexus Easy Osamaksuun korko nyt 2,9 % + edullisemmat kulut.