1. Omistajalle
  2. Takuu
  3. Lexus Relax
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Omistajalle

LEXUS RELAX

Lexus Relax mullistaa autosi huolenpidon 12 kuukauden turvalla, jonka saat joka vuosi kun huollatat autosi meillä määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti.

TÄYDELLISTÄ MIELENRAUHAA VUOSI TOISENSA JÄLKEEN

 

Lexus Relax on osoitus luottamuksestamme autojemme laatuun. Kun valmistajan takuu päättyy, voit olla edelleen täysin rauhassa 12 kuukauden turvalla, jonka saat huoltaessasi autosi meillä. Näin voit luottaa siihen, että autosi on turvallisissa käsissä – kokeneet asentajamme käyttävät ainoastaan alkuperäisiä varaosia. Näin Lexuksesi pysyy 100-prosenttisesti Lexuksena.

PALKITSEMME USKOLLISUUTESI

Lexus tarjoaa erinomaisen asiakaskokemuksen myös autosi huollon osalta. Määräaikaishuollon ollessa ajankohtainen sinun on vain tuotava Lexuksesi meille huoltoon, ja Lexus Relax -turva uusitaan seuraavan huoltoon asti – autolle, joka on enintään 10 vuotta vanha tai jolla on ajettu enintään 185 000 km (kumpi täyttyy ensin).

HUOLETONTA AJOA

Kaikki oikeutetut Lexus-mallit, jotka tulevat määräaikaishuoltoon, saavat automaattisesti Lexus Relax -turvan.

Oikeuttavat ehdot:

  • Auton yleistakuu on päättymässä.
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 km.

TURVAN KESTO

Lexus Relax -turva on voimassa huollon päivämäärästä seuraavaan määräaikaishuoltoon – yleensä 12 kuukautta tai 15 000 km – kumpi tahansa täyttyy ensin. Kysy lisätietoa jälleenmyyjältäsi tai katso suositellut huoltovälit autosi käsikirjasta.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tutustu yleisimpiin Lexus Relax -aiheisiin kysymyksiin.

Relax-turva on asiakkaalle veloitukseton ja Lexuksen määräaikaishuoltoon sisältyvä palvelu. Se ei maksa mitään eikä se myöskään sido asiakasta mihinkään.

Huoltovälin pituinen turva, kun huollatat autosi valtuutetulla Lexus-korjaamolla huolto-ohjelman mukaisesti. Lexus Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen ja sinulla on edessäsi jopa 200 000 rentoa kilometriä.

Tuomalla autosi valtuutetulle Lexus-korjaamolle määräaikaishuoltoon, lisäämme siihen automaattisesti Lexus Relax -turvan, joka on voimassa seuraavaan huoltoosi saakka.

Lexus-korjaamot lisäävät Lexus Relax -turvan autoosi huoltovälin ajaksi aina määräaikaishuollon yhteydessä.

Relax-turvan voi uusia seuraavaksi huoltoväliksi aina 10 vuoteen tai 185 000 ajokilometriin asti (ensin täyttyvän mukaan). Kaikille palveluun oikeutetuille Lexus-malleille myönnetään Relax-turva automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä.

Lexus Relax -turva ei ole saatavilla, jos auto on vakuutusyhtiön lunastama.

  • Auton yleistakuu on päättymässä.
  • Ajoneuvo on alle 10 vuotta vanha ja sillä on ajettu alle 185 000 kilometriä.

Relax-turva alkaa huolto-ohjelmaan kuuluvasta huoltokäynnistä ja jatkuu aina seuraavaan huoltoväliin saakka (yleensä 12 kuukauden tai 15 000 ajokilometrin päähän). Lexus-mallisi suositellut huoltovälit löydät auton huoltokirjasta. Huomioitavaa on, että huoltokirjassa mainittua huoltoväliä ei saa ylittää ajallisesti, tai kilometrimääräisesti, jos haluaa Relax-turvan pysyvän voimassa. Kysy lisää palvelusta lähimmältä Lexus-jälleenmyyjältäsi.

Turvaan kuuluu kattavasti auton mekaaniset sekä sähkötekniset komponentit, pois lukien mm. huolto-osat, väärinkäyttö ja luonnollinen kuluma. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä.

Lexus Relax pysyy voimassa, vaikka auton omistaja vaihtuisikin eli se seuraa autoa turvan voimassaoloajan.

Kyllä, tekemällä määräaikaishuolto Lexus-korjaamolla, niin Relax kytkeytyy voimaan.

Relax aktivoituu vain valtuutetun Lexus-korjaamon huolloissa ja Relax kattaa vain alkuperäiset Lexus-varaosat. Huollossa havaitut korjaukset on tehtävä Lexus-korjaamolla.

Jos autossa ei ole voimassa olevaa turvaa eli autoon tehdään ensimmäinen Relaxin kytkevä huolto, niin tässä huollossa havaitut viat eivät vielä kuulu turvan piiriin. Ensimmäisen Relax aktivointihuollon jälkeen on myös 1 kk karenssi, jolloin turva ei ole voimassa. Jos autoa kuitenkin huollatetaan huolto-ohjelman mukaisesti, niin Relax-turva on jatkuvasti voimassa ehtojen mukaisesti.

Turva on voimassa Suomessa. Jos asiakas joutuu korjauttamaan autoaan seuraavissa maissa: Andorra, Belgia, Tanska, Saksa, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Iso-Britannia, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Irlannin tasavalta, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari, Kypros, Viro, Latvia, Liettua, korjauskulu korvataan maksettua paikallisen valtuutetun Lexus-korjaamon laskua vastaan, niiltä osin kuin se kuuluu tässä sopimuksessa mainitun turvan piirin. Hyvitys asiakkaalle tapahtuu vasta, kun Lexus Finland on tarkastanut korjauslaskun.

Luonnollinen kuluma, säätötoimenpiteet, vauriot ja väärinkäyttö sekä vianhaku, nesteet ja diagnostointi. Kysy tarkemmat tiedot jälleenmyyjältäsi tai katso täältä.

Ei kuulu, mutta Lexus myöntää Lexus-merkkihuollossa huolletuille hybridiautoille 10 vuoden / 350 000 km Lexus hybridiakkuturvan. Hybridiakkuturva pysyy voimassa aina vuoden kerrallaan huollon jälkeen eli seuraavan huoltovälin. Lexuksen hybridiakkuturva on voimassa kaikille Euroopan tuontiohjelmaan kuuluneille autoille.