Hero

BLOGI

7 MAHTAVAA YKSITYISKOHTAA UX-MALLISSA

Rohkeaa muotoilua, ketterää suorituskykyä ja läpimurron tekeviä ideoita - Lexus UX haastaa kaiken entisen. Tutustu runsaasti mielikuvituksellista teknologiaa ja upeita yksityiskohtia täynnä olevan crossoverin seitsemään mahtavaan yksityiskohtaan.

 • OVISTA SYNTYVÄT ÄÄNET

  Lexuksen akustiset insinöörit ovat tehneet yhteistyötä neurotieteilijöiden kanssa tuottaakseen parhaat mahdolliset ovien äänet. Aivoaaltoihin perustuvan tutkimuksen perusteella tiimi valitsi käytetyt materiaalit, ja he säätivät ovien muotoilua millimetrien tarkkuudella tuottaakseen miellyttävät ja rauhoittavat äänet. Varmistaakseen juuri oikeat sulkemisäänet, Lexuksen Takumi-käsityöläiset kuuntelevat ja säätävät jokaisen UX:n ovet hiljaisessa huoneessa, ennen kuin auto lähtee eteenpäin Kyushun tehtaalta.

 • "SASHIKO"-TIKKAUS NAHKAISTUIMISSA

  UX:n nahkaistuinten verhoilu on saanut inspiraatiota ”sashikosta”, perinteisestä japanilaisesta tikkaustavasta, jota käytetään judo- ja kendoasuissa. Tikattu nahka on koristeltu reikäkuvioilla, jotka muodostavat matemaattisia käyriä ja pintavivahteita istuinten ulkonäön korostamiseksi.

 • LANGATTOMASTI VALAISTUT ILMASUUTTIMIEN SÄÄTIMET

  Helppokäyttöisyyden takaamiseksi UX:n ilmasuuttimia hallitaan yhdellä nupilla, jolla säädetään ilmavirran suuntaa ja voimakkuutta. Luxury-varustetasolla säätimissä on langattomat LED-valolähteet, jotka saavat virtaa induktiolla. Tämä kehittynyt ja elegantti yksityiskohta auttaa kuljettajaa tai etupenkin matkustajaa löytämään säätimen pimeässä.

 • HIENOSTUNUT SÄHKÖIKKUNAJÄRJESTELMÄ

  Täydentääkseen hienostuneen ja ylellisen matkustamon tunnelmaa, UX:n sähköikkunoiden avaamista ja sulkemista ohjataan huolellisesti melun ja tärinän vähentämiseksi. Lisäksi kuljettajan ja matkustajien turvaamiseksi kaikki sähköikkunat on varustettu tukkeutumis- ja takertumistoiminnolla, joka estää hihojen tai lasten sormien loukkuun jäämisen.

 • TUULILASIN PYYHKIJÄT, JOTKA PYSÄHTYVÄT MATKUSTAJILLE

  UX:n tuulilasinpyyhinjärjestelmä on yksi innovatiivisimmista. Järjestelmä ei ole varustettu vain automaattisella sensorilla, vaan sitä voidaan myös hidastaa asteittain, jotta kuljettajan keskittyminen ei häiriinny. Lexukselle tärkeän omotenashin (erityisen vieraanvaraisuuden) hengessä pyyhkimet pysähtyvät, kun ovi avataan, jotta kyytiin tuleva tai poistuva matkustaja ei saa päällensä roiskeita.

 • MIELIKUVITUKSELLINEN TAITETTAVA MATKATAVAROIDEN SUOJA

  UX:n matkatavaroiden suoja voidaan taittaa verkon tavoin, kun sitä ei käytetä, jotta se vie mahdollisimman vähän tilaa autossa. Tämä innovatiivinen ominaisuus korostaa asiakaslähtöistä lähestymistapaa, joka Lexuksella on muotoilussa.

 • TARKASTI ASENNETTU TAKALUUKKU

  UX:n takaluukun ja sen aukaisuun on käytetty noin 200 eri viitearvoa ennen asennusta. Digitaalinen mittausväline huomioi jopa pienet lämpötilan ja kosteuden vaihtelut. Lexuksen taidokkaat käsityöläiset säätävät kerätyn datan pohjalta jokaisen takaluukun asettumaan juuri oikein, jotta se toimisi täydellisesti tulevien vuosien aikana. Järjestelmä ei ole varustettu vain automaattisella sensorilla, vaan sitä voidaan myös hidastaa asteittain, jotta kuljettajan keskittyminen ei häiriinny.