TAKAISINKUTSU

 • Ajoneuvot Euroopassa

  Tämä takaisinkutsu koskee turvatyynyn täyttölaitettta Euroopan ajoneuvoissa, jotka ovat Lexus SC, IS, ES ja GX, jotka on valmistettu joulukuun 2000 ja joulukuun 2011 välillä, sekä Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F ja LFA, jotka on valmistettu tammikuun 2009 ja joulukuun 2012 välillä.

 • Kuinka tuemme asiakkaitamme

  Kunkin maan kansallinen jälleenmyyjä ottaa yhteyttä asiakkaisiimme. Turvatyynyn täyttölaite vaihdetaan asiakkaillemme maksutta.
  Jos sinulla on tällä välin kysyttävää, ota yhteys maasi jälleenmyyjään tai vaihtoehtoisesti paikalliseen Lexus-jälleenmyyjään.

 • Takaisinkutsun syyt

  Kyseessä olevissa ajoneuvoissa tietyt Takata-ilmatyynyn täyttölaitteet voivat aiheuttaa turvallisuusongelman, joka johtuu täyttölaitteen ponneaineen huonontumisesta pitkään korkealle absoluuttiselle kosteudelle, korkealle lämpötilalle ja suurille lämpötilavaihteluille altistumisen vuoksi. Tämän seurauksena täyttölaite voi puhjeta turvatyynyn täyttyessä.

 • Takaisinkutsun tarkistin

  Jos Lexus on ottanut sinuun yhteyttä koskien Lexuksen takaisinkutsua tai epäilet, että takaisinkutsu saattaa koskea ajoneuvoasi, voit tarkistaa asian nopeasti alla olevan kolmivaiheisen takaisinkutsun tarkistimen avulla.

 • Recall Checker Page

  To find out if your vehicle is included in the Takata airbag campaign we have developed a simple process below.