1. Lexus-mallisto
  2. All-New UX 300e
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TULOSSA 2023

UUDISTUNUT UX 300e

Uudistunut UX 300e tarjoaa jopa 450 km sähköajokantaman ja 16,7 kWh/100 km energiatehokkuuden.

UUDISTUNUT UX 300e

YLI 40 % PIDEMPI SÄHKÖAJOKANTAMA JA ENTISTÄ PAREMPI AJOKOKEMUS

Aja entistä pidemmälle yhdellä latauksella. UX 300e:n korkeajänniteakun kapasiteettia on kasvatettu 72,8 kWh:iin ja se tarjoaa jopa 450 kilometrin sähköajokantaman.

Täyssähköinen crossover on jo entuudestaan tarjonnut mieluisan ajokokemuksen ja uudistuneen mallin myötä sitä on viety entistä pidemmälle yksityiskohtia, kuten iskunvaimennusta ja ohjattavuutta parantamalla sekä korin jämäkkyyttä lisäämällä.
UUDISTUNUT UX 300E

UUSIA VÄRIVAIHTOEHTOJA

UX 300e on saatavilla uudella Sonic Platinium -ulkovärillä, joka korostaa auton muotoa luoden kontrastia valon ja varjojen välille loistavan hopeisen viimeistelyn ja harkitun metallisen ulkonäön avulla.

Sisätilojen kangas- ja nahkaverhoiluihin on nyt saatavilla uusi Hazel-värivaihtoehto. Japanilaiset vaikutteet ovat nähtävissä sisätiloissa: istuinten rei'itetyissä nahkaverhoiluissa on käytetty Kagome-tyylistä viimeistelyä, joka on saanut nimensä perinteisestä japanilaisesta korinkudontatekniikasta, ja kojelaudan pintakuviointi muistuttaa perinteisten japanilaisten ovien Washi-paperin tekstuuria.
UUDISTUNUT UX 300e

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System + -turvajärjestelmä on saanut uusia toimintoja. Kääntymisavustin auttaa havainnoimaan ja välttämään mahdollisia riskitilanteita risteysajossa etenkin risteävän liikenteen suhteen. Hätäohjausavustin tekee automaattisesti pieniä korjauksia estäen auton ajautumista sivuun aiotulta ajolinjalta. Mukautuva vakionopeussäädin tunnistaa kaarreajon, ja haluttaessa hidastaa nopeutta kaarteessa ajettaessa mukautuen automaattisesti kaarteen jyrkkyyteen sekä ajonopeuteen.

 

UUDISTUNUT UX 300e

MULTIMEDIA JA CONNECTED-PALVELUT

Uusi, entistä helppokäyttöisempi ja intutiivisempi multimediajärjestelmä on saatavilla varustetasosta riippuen 8" tai 12,3" kosketusnäytöllä. Sen uusiin toimintoihin kuuluu muun muassa pilvipohjainen navigointi, jonka avulla käytössäsi on aina ajantasaiset reitti- ja liikennetiedot. Järjestelmä tukee myös älypuhelimen integrointia Apple CarPlayn™ ja Android Auton™* avulla, joista ensimmäinen toimii nyt langattomasti.

Uudistunut UX 300e – Tekniset tiedot

Sähköajokantama: 440-450 km (WLTP, yhdistetty) 

Energiankulutus: 16,7-16,9 kWh/100 km (WLTP, yhdistetty)

Korkeajänniteakun kapasiteetti: 72,8 kWh

DC-pikalatauksen tyyppi: CHAdeMO

Suurin teho: 150 kW / 204 hv

Suurin vääntö: 300 Nm

UX 300e -mallin tekniset tiedot ovat alustavia ja vahvistetaan lopullisella tyyppihyväksynnällä. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat mm. sähköajon osuus, ajotapa, nopeus, lämpötila, sää- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Uudistuneen UX 300e -mallin ennakkomyynti käynnistyy alkuvuodesta 2023 ja autojen toimitukset asiakkaille alkukesästä 2023.

Lexus-uutiskirje

Kuule lisää uudistuneesta UX 300e -mallistamme ensimmäisten joukossa