1. Lexus-mallisto
  2. LM World Premiere
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
TÄYSIN UUSI

LEXUS LM

Uusi Lexus LM tarjoaa uskomatonta ylellisyyttä matkustajille. Sen ensiluokkaisen mukava matkustamo täyttää kaikki tarpeet liikkuvalle toimistolle. Se tarjoaa tilan, jossa matkustajasi voivat rentoutua täysin. LM on saatavilla neli- ja seitsemänpaikkaisena. Uutuusmallin hinnat julkaistaan pian.

Lexuksen tekemän tutkimuksen mukaan matkustajat kokevat ylellisyyden korkeimmaksi tasoksi sen, kun ympäristö saa heidät tuntemaan olonsa täysin levänneeksi sekä fyysisesti että henkisesti. Tätä oppia on sovellettu Lexuksen suunnitellessa auton, jossa matkustajat tuntevat olonsa täysin rentoutuneeksi.
UUSI LM

TARKKAAN HARKITUT YKSITYISKOHDAT

Ylellisen uutuusmallin suunnittelussa päähuomio on ollut matkustajien mukavuudessa ja hyvinvoinnissa vieden Lexuksen Omotenashi-vieraanvaraisuuden täysin uudelle tasolle. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu saamaan matkustajat tuntemaan olonsa täysin kotoisaksi ja täydellisesti huolehdituiksi – halusivatpa he rentoutua tai työskennellä.

Ylellistä matkantekoa

  • 48” laajakuvanäyttö Nelipaikkaisessa LM:ssä ohjaamon väliseinän alaosassa on optimaaliseen katselukulmaan sijoitettu 48” HD-laajakuvanäyttö. Katselutiloja on kolme: koko näyttö, elokuva ja erillinen vasen ja oikea näyttö, jotka näyttävät itsenäistä sisältöä (omat kuulokkeet vasemmalle ja oikealle näytölle). Käyttäjät voivat heijastaa sisältöä suoraan älypuhelimestaan tai tabletistaan tai muodostaa yhteyden näyttöön kahden HDMI-portin kautta. Järjestelmää voidaan käyttää viihdettä ja verkkokokouksia varten. Seitsemänpaikkaisessa mallissa takana on 14” multimedianäyttö, jota voidaan käyttää itsenäisesti etukonsolissa olevasta näytöstä riippumatta.
  • Mark Levinson® 3D Surround Sound Reference -äänentoistojärjestelmä LM:ssä on mittatilaustyönä valmistettu Mark Levinson® 3D Surround Sound -referenssiäänijärjestelmä. Nelipaikkaisen mallin 23 kaiuttimen järjestelmä ja seitsemänpaikkaisen 21 kaiuttimen kokoonpano tarjoavat molemmat erinomaista laatua ja luovat kotiteatterijärjestelmän vaikutelman.
  • Lexus Climate Concierge Lexus on kehittänyt uudelle LM-mallille Climate Concierge -järjestelmää laajentamalla sen ominaisuuksia ja toimintoja ilmastointia pidemmälle kattamaan entistä laajemmin matkustamon tarpeita. Sen tarjoamaa palvelua voidaan verrata henkilökohtaiseen ”hovimestariin”, joka varmistaa, että kaikki on matkustajiesi vaatimusten mukaista. Ilmastoinnin, matkustamon valaistuksen, ikkunaverhojen ja istuimen kallistusasennon henkilökohtaiset asetukset voidaan valita yhdellä kosketuksella, ja käyttö räätälöidään kullekin matkustajalle.
UUSI LM

ÄLYPUHELIMESTA TUTTU MONITOIMIPANEELI

Matkustamon useita ominaisuuksia ja toimintoja voidaan säätää nopeasti ja intuitiivisesti älypuhelimen tapaan suunnitellun ohjaimen avulla. Sitä voidaan käyttää äänentoistojärjestelmän, ilmastoinnin, istuintoimintojen, sisävalaistuksen ja ikkunoiden aurinkoverhojen hallintaan.

Uusi LM on myös maailman ensimmäinen malli, jonka äänentunnistustoiminto vastaa erityisesti takaistuinten matkustajien komentoihin.

UUSI LM

Saatavilla neli- ja seitsemänpaikkaisena

Nelipaikkaisen mallin kattava varustelu takaa huippuluokan ylellisyyttä matkustajille, joille kelpaa vain paras. Ohjaamon ja matkustamon välissä on väliseinä, jossa on 48" laajakuvanäyttö ja lasipaneeli, joka on himmennettävissä. 23 kaiuttimen Mark Levinson 3D Surround Sound -audiojärjestelmä takaa maailmanluokan äänentoiston ja mukavuuden viimeistelee Lexus Climate Concierge, joka säätää ja suuntaa ilmastoinnin tarkasti lämpöantureiden avulla.

Seitsemänpaikkaisessa mallissa keskimmäinen VIP-istuinrivi on etusijalla tilan ja esteettömien toimintojen suhteen. Kolmas rivi on varustettu lisäksi kolmella taitettavalla istuimella, jotka voidaan taittaa sivuun, kun tarvitaan lisää tavaratilaa.

UUSI LM

TAZUNA-OHJAAMO

Uudessa LM:ssä on RX, RZ ja NX-malleista tuttu Tazuna-ohjaamo, jossa kaikki oleelliset hallintalaitteet ja tieto on saavutettavissa pienillä käden ja silmän liikkeillä, jotta keskittyminen pysyy edessä olevassa tiessä. ”Tazuna” on japanilainen sana, joka kuvaa samanlaista intuitiivista hallintaa, jolla ratsastaja hallitsee hevosensa ohjasten hellävaraisten liikkeiden kautta.
Uusi LM

Nelivetoinen hybridi

Nelivetoinen LM on varustettu 2,5-litraisella itselataavalla hybridivoimalinjalla, jonka enimmäisteho on 250 hv/184 kW ja enimmäisvääntö 239 Nm.
UUSI LM

Lexus Safety System +

Uusi LM on varustettu vakiona muiden Lexus-mallien tapaan kattavalla, kolmannen sukupolven Lexus Safety System + -turvajärjestelmällä, joka löytyy myös NX, RX ja RZ-malleista. Sen lukuisat toiminnot tekevät ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa kaikille autossa matkustaville.

LM - Teknisiä tietoja


Ulkomitat
Pituus: 5 130 mm
Leveys: 1 890 mm
Korkeus: 1 945 mm
Akseliväli: 3 000 mm
Etuylitys: 1 015 mm
Takaylitys: 1 110 mm

Sisämitat
Pituus: nelipaikkainen 2 375 mm / seitsemänpaikkainen 2 965 mm
Leveys: nelipaikkainen 1 590 mm / seitsemänpaikkainen 1 655 mm
Korkeus 1 365 mm

Voimalinja
2,5-litrainen, nelisylinterinen bensiinimoottori ja hybridijärjestelmä

Moottorin tilavuus
2 487 cm3

Enimmäisteho
250 hv/ 184 kW

Enimmäisvääntö
239 Nm @ 4 300-4 500 rpm

Voimansiirto
E-FOUR-neliveto

Enimmäisnopeus
190 km/h

UUSI LM

Ota yhteyttä