1. Lexus-mallisto
  2. LBX World Premiere
  3. Design & Craft
Lexus palvelee
Internet Explorer 11 -selainta ei tueta. Käytäthän toista selainta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Muotoilu ja käsityötaito

UUSI LEXUS-IDENTITEETTI

LBX:n muotoilussa tavoitteena oli luoda auto, joka on luonteeltaan rento ja johon ihmiset tuntevat välittömästi yhteyttä.

Etuosassa huomio kiinnittyy saumattomaan ja kehyksettömään etusäleikköön, joka edustaa uutta suuntausta Lexuksen muotoilussa. Se vahvistaa myös omalta osaltaan mallin voimakasta ja dynaamista olemusta. Myös auton takaosa korostaa voimakasta olemusta. Näyttävä, yksiosainen takavalo luo autolle erottuvan ilmeen.

LBX:n yksityiskohdat, kuten matala konepelti, valoyksikköjen muotoilu sekä takaspoileri parantavat aerodynaamista suorituskykyä ja vakautta.

HIENOSTUNEET JA KORKEALUOKKAISET SISÄTILAT

Sisätiloja suunniteltaessa tavoitteena oli luoda yksinkertainen mutta silti tunnusomaisen hienostunut tila, joka antaa mielikuvan kokoluokkaa suuremmasta autosta. Tähän tavoitteeseen on päästy kolmella ydintekijällä: hyvällä näkyvyydellä, yksinkertaisella kojelaudalla sekä matalalle sijoitetulla keskikonsolilla.

Premium-luokan laatu syntyy materiaalivalinnoilla sekä yksityiskohtien toteutuksella. Useat eri verhoiluvaihtoehdot, kuten semianiliininahka tai täysin eläinperäisistä materiaaleista vapaat vaihtoehdot takaavat kaikki Lexukselle tyypillisen käsinkosketeltavan laadun. Sekä Tsuyusami-periaatteella toteutetut yksityiskohdat, joissa useat päällekkäiset kerrokset luovat materiaaliin syvän kolmiulotteisen vaikutelman että Omotenashi-vieraanvaraisuutta korostava sisävalaistus kutsuvat viihtymään Lexuksen tapaan.